Сполучливи имитации на маркови парфюми - 50

• 72 872
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Някой има ли опит с Amoage -те на Гиза. Доколко са сходни с оригиналите,как са като развитие,представяне, трайност и шлейф....Кои сте пробвали

# 556
Относно питането за парфюмите Зара,при мен са със завидна трайност.

# 557
Днес бях с Омниа корал на Заг. До тук 12 ч трайност и още го усещам. Страхотен свеж аромат!
А сходен ли е с оригинала ?
Много любим аромат ми е. Под кой номер се води ?

# 558
  • Пловдив
Имам Blossom Love, Love Tuberose и Dia на Гиза. Не познавам оригиналите. Първите два са разредени от масло, трайност голяма. Над 10 часа. От Blossom Love понякога ме боли глава чак. Рядко го ползвам. Туберозата ми свършва. А Диата е много особен, женствен, малко ретро аромат, трайност с дни на дреха, нея получих от размяна, спрей е. Днес си взех две масла пак от Гиза. Aqua Celestia и En Passant, преди малко ги разредих и ще споделя впечатления. Засега първият ми допадна доста, вторият на нищо не ми мирише. Ще ги оставя да поотлежат, ама като се знам, ще почна още утре да фъшкам Аква Селестията.

# 559
  • BG-DE
Би ли могла да опишеш Blossom Love, много се чудих дали да не го поръчам от Дивайн ама като не знам как мирише 😊 те го определят за зимен, а в коментариите казват, че е идеален за лято 😊

# 560
  • Sofia
Точно си е есенно /зимен Blossom love. Имам на Дивайн. Не съм го ползвала отдавна за да дам точно описание, но е тежък парфюм, не е типично цветен.

# 561
Ако трябва да го опиша с една дума само, бих употребила думата "стипчив". Ярък, но наистина може да причини силно главоболие. Преобладава /според мен/ вишневия цвят, но се усещат и другите компоненти. Аромат, който уморява /не мога да го нося повече от 1 ден/. За лятото - не знам, може би в най - яката жега - защо не.

# 562
petia_1130,моля те сподели за Aqua celestia i En passant,защото им се чудя отдавна и все ме се каня 😁. Аз сега съм на тема "шипри"...Можете ли да препоръчате добри шипрови на Гиза? Взех от една жена La petite robe noir Couture Guerlain (оригинал-защото имитации вече никоя фирма не предлага) и много голям кеф😁. Тествах оригинала на Hermes Jour и понеже имам версията на Гиза,да ви кажа че е точно!😁 И на Молекулите на Гиза се точа,ама не знам коя...Имам на Рефан Молекула 01и е мн хубав. Тъпото при тях е,че спираш да ги усещаш и имаш чувството, че не миришеш на нищо. Но то е заради феромоните в тях...Обаче е страхотен..
D-frag12,я кажи...май твойта го имаше?

# 563
Здравейте!
Срещали ли сте аналог на viktor&rolf good fortune?^^

# 564
Здравейте, приятели! Simple Smile Питах във фирмения магазин на Мартинез дали ще има отново Бакарат, да, но не знаят кога🤷.
Иначе, аз днес си купих code rouge на Рефан и засега доста ми харесва, да видим трайността Simple Smile.
И да вметна още нещо на тема бакарат, хаха, имам Облака на Ариана Гранде в оригинал и според моя нос е много далечен спрямо имитациите на БКР, само в капачката има прилики.
Това е засега, спорен ден и много парфюмни любови като моята 😃♥️

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 11:16 от Ems55

# 565
  • BG-DE
И аз имам Облака на А.Гранде и се радвам, че и друг като мен не усеща осезаема прилика с Бакарата 😊 Зара имат доста добро копие на Бакара Руж -  Red temptation. https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Red-Temptation-For-Her-63264.html

# 566
  • Варна
И на Молекулите на Гиза се точа,ама не знам коя...Имам на Рефан Молекула 01и е мн хубав. Тъпото при тях е,че спираш да ги усещаш и имаш чувството, че не миришеш на нищо. Но то е заради феромоните в тях...Обаче е страхотен..
D-frag12,я кажи...май твойта го имаше?
Молекула Ирис има приятелката ми, много ни харесва и на двамата, сравнително траен. Напомня страшно много на Prada L`homme според моя нос.
Тествах и Молекула Пачули - доста интересен, но си е тежичък. Скоро пак ще посетя магазина и отново ще пробвам.
От недизайнерските:
Iso E Super - без коментар, великолепен.
Сандалово дърво - дооооста хард ми дойде при тестване. Може би с по-леки апликации. Пак ще се пробва.

Аз да си върна негативното мнение назад за Degaje Creed Original Santal. Явно е трябвало просто да изпръсквам 3-4 пъти и тогава да изграждам впечатление. Днес в жегите реших да го разходя. Уникално траен излезе на кожата ми при три часа обикаляне по улиците на слънце, и то само от две впръсквания на ръката ми. Ароматът вече не е тази лятна свежарка, която предварително усещах. Кремаво, много успокояващо и уютно сандалово дърво за пролет и есен. Имам и ароматизатор в момента вкъщи сандалово дърво от един силистренски производител, който е само за износ, и съм буквално пристрастен към този аромат.

# 567
Я дай линк към това iso e super

# 568
И аз имам Облака на А.Гранде и се радвам, че и друг като мен не усеща осезаема прилика с Бакарата 😊 Зара имат доста добро копие на Бакара Руж -  Red temptation. https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Red-Temptation-For-Her-63264.html
Имам го този на Зара, много е траен. Според мен и варианта на Рефан е доста добър.

# 569
  • Варна
Я дай линк към това iso e super
https://giza-perfumes.eu/specialni/329-iso-e-super-klyuchova-not … _vgraden_kapkomer
Много поскъпнал обаче. Бях си взел 5мл за 6 или 7лв декември месец.

Общи условия

Активация на акаунт