Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (6)

• 55 855
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
Или Сигридов (след забременяване).

На мен лично д-р Станулов леко ми се поскара, че съм ходила при д-р Калчев - стори ми се, че не му е много фен Simple Smile

По - подхудящ е от тези тук.
Но може и да ида при Калчев или Ковачев.
И вече няма де.

# 466
  • На изток от Ада
Или Сигридов (след забременяване).

На мен лично д-р Станулов леко ми се поскара, че съм ходила при д-р Калчев - стори ми се, че не му е много фен Simple Smile

По - подхудящ е от тези тук.
Но може и да ида при Калчев или Ковачев.
И вече няма де.
Сигридов не мисля, нещо не ми е приятен като мнения в нета. За Калчев идея e  моя но ММ няма мн отпуск и то вече ни дотегнаха тези ходенета и нови мнения.

# 467
Калчев съм го срещала няколко пъти, като работеше в Адела, и не ми допадна. Мненията за него са доста разнопосочни, колкото доволни, толкова и недоволни. При Сигридов също не бих отишла.

# 468
  • София
При който и да сте, важното е да сте спокойни с него/нея и да му имате доверие при всяка стъпка.

# 469
  • На изток от Ада
Въпроса е , да  ддз да се види още веднъж  ,че 2 мнения от надежда и Станулов, и имам следящ док .

# 470
Насито, може да ти потрябвя телефон на Станулов, ако забременееш естествено и искаш помощ от него, но и ако се забави забременяването и пак искаш помощ от него за процедура. От полза ще ти е и в двата случая.

Аз му пишех и бременна, имах кървене и той ми помага и насочваше какво да правя.

# 471
Аз избягах, след като искаше да ми прави хистероскопия за премахване на полип без упойка 🙈🙃. Отидох, в крайна сметка, при един от докторите, които д-р Станулов ми беше препоръчал и останах много доволна. Но… той си има цяла лична клиника сега… така че предполагам би трябвало все пак да е добър в това, което прави…. Всеки си усеща кой е неговият доктор.
Калчев съм го срещала няколко пъти, като работеше в Адела, и не ми допадна. Мненията за него са доста разнопосочни, колкото доволни, толкова и недоволни. При Сигридов също не бих отишла.

# 472
На мен ми прави ХС без упойка в новата си клиника. Болката беше нечовешка! Не разбирам как е направил процедурата и тн, но като цяло от него не останах доволна. Аз съм писала и в темата за Калчев. Не се сети да ми провери тръбите след хламидия и с ендометриоза. Е, оказаха се запушени изцяло.
А едно момиче наскоро срещнах във фб, беше писало, че е в болница след обливане с лактобацили при него.
И на мен искаше да ми прави, но аз попрочетох малко, информирах се, че е експериментално и носи потенциални усложнения и не се подложих. За което се радвам!

# 473
  • На изток от Ада
Благодаря за отговорите за Калчев. И за Ковачев се чудя..

# 474
Извинявам се, но направо ме втрещихте с тези филми на ужасите за хистероскопии без упойки?! Това 19-ти век ли е, че жената трябва да се мъчи по този начин?

# 475
Признавам си, че се подведох по прехвалванията за Калчев по форуми и фб. Ами аз молих по телефона да ми я направи по обща анестезия, но нямало да боли, бързо щяло да е. Вярно, че беше 5 Мин, но.... Мен поне много ме боля. Има жени, които казват, че не ги е боляло. Не знам.

# 476
Станулов прави или ИКСИ и ИМСИ ?

# 477
  • На изток от Ада
Станулов прави или ИКСИ и ИМСИ ?
да доколкото знам

# 478
  • София
Това е работа на ембриолозите, той изважда яйцеклетките и после ги връща вече отгледани. Ние бяхме ИКСИ с мъжки фактор, имат и Пикси, ИМСИ - не знам.

# 479
Здравейте момичета, и аз се включвам след дълга почивка море.В момента подготвяме документите ни за 3 тия ни опит инвитро. Останаха само на съпругът ми и сме готови, и ние сме при Др Станулов направи ми добро първо впечатление. Бяхме при него миналия месец. Да попитам едно въпросче,понеже май месец пусках TSH и ми беше завишен 6.74. Доктора ми каза да посетя ендокринолог, и да го свалиме до 2 за инвитрото.Онзи ден бях на ендокринолог каза ми че имам някакво възелче но не е притеснително.И да пусна пак да видим колко  е TSH и ето стойностите как мислите има ли нужда да ходя пак и да дам 70лв само за да ми каже две приказки

Общи условия

Активация на акаунт