С какво ви дразнят съпругите.

• 9 646
  • 210
  •   1
Отговори
# 135
Лафът на мъжа ми по повод обувките:
- Ейй, стоножка да беше ,щях да те обуя за толкова години.

Но, имам напредък и миналата и тая зима, прескочих ботите и ботушите.
Сега ще прескоча и пролетните и летните ,защото имам достатъчно и така.

# 136
Няма как с кецовете от детската площадка да цъфна в Карусел!

# 137
Какво да разбереш?
За различни поводи, за различен стайлинг, за различно време, за различни места и тн. трябват различни обувки. Има кубинки, боти, ботуши, маратонки, кецове, оксфордки, сандали равни, сандали с платформа, сандали с ток, обувки равни, обувки с ток /висок, нисък/ балеринки, лоуфъри, еспадрили, джапанки, чехли. Плюс по няколко цвята от вид и ей ти ги 50 чифта. Даже май малко идват. Същото е с дрехите, чантите и прочее. Не знам защо мъж би го вълнувало това ..

# 138
Слаши, в следващия апартамент направо прави дрешник, за да има достатъчно място за дрехите и на двама ви. Wink

# 139
  • Далечният изток
О, да, и аз носих ботуши от по-миналата зима, само едни боти си бях купила за зимата. Сега се обзаведох с много сандали, имах пари - накупих, ама ето поне 2-3 години няма да купувам... Grinning

Да, и не само. Имам обувки за офиса, имам за съдебната зала, имам за разходка, имам за поводи, имам кецове за фитнес, кецове за дънки, кецове за рокли и т. н.

А, Мая го е казала, да.

# 140
И накрая, поне аз, си изкарвам сезона с едни и същи, щото ме мързи да се катеря и вадя кутии.
И така си отлежават моите обувки. А не, че купувам постоянно.

# 141
  • Далечният изток
Затова и на теб ти трябва дрешник, да са ти пред очите Grinning

# 142
Какво е Карусел?
На английски и немски това е въртележка, но на български не мо говори нищо.
За различни поводи, за различен стайлинг, за различно време, за различни места и тн. трябват различни обувки. Има кубинки, боти, ботуши, маратонки, кецове, оксфордки, сандали равни, сандали с платформа, сандали с ток, обувки равни, обувки с ток /висок, нисък/ балеринки, лоуфъри, еспадрили, джапанки, чехли. Плюс по няколко цвята от вид и ей ти ги 50 чифта. Даже май малко идват. Същото е с дрехите, чантите и прочее.
Да бе, то от всяко нещо има много видове. Сигурно има поне 10 вида коли, пък ако ги умножим по цветовете, ехее...
И жилища/къщи има много видове.
Ама никой не си купува от всеки вид кола, нито от всяко жилище. Дори да е милиардер, пак - имат по 2-3-4 имения, и примерно 5-10 коли, но до там.

Както и Хепи Док го е казала - колкото и да имаш, в крайна сметка ползваш толкова, колкото можеш да ползваш. Имаш 2 крака само и дена има 24ч само.
Слаши, в следващия апартамент направо прави дрешник, за да има достатъчно място за дрехите и на двама ви. Wink
Задължително. Дори тъй като ще има една "излишня" детска в повече (засега), мисля нея да направя дрешник. Пък ако стигнем до там да ни трябва и тази детска - не знам, жената да са опраа! Simple Smile

# 143
Затова и на теб ти трябва дрешник, да са ти пред очите Grinning
Аз имам от няколко месеца и съм много доволна. Мъжът ми каза за мен дрешника, за него интернета. Joy Общо взето аз съм завзела всичко без един гардероб и два рафта за обувки. Joy
Преди това имах дрехи, които не обличам и обувки, които не обувах, защото забравх за тях. Вече не се случва. Всичко си нося.

# 144
Мини, с което отново опираме до същия въпрос - ако имаш дрехи, които не обличаш, защото си забравила, че ги имаш (понеже не са ти оред очите), защо ги имаш изобщо? Явно не са достатъчно важни, за да ги помниш, и явно има достатъчно други, които вършат същата работа.

# 145
Слаши, извинявам се! Карусел е софийски бар.
Не съобразих, че може и да не е познато място за широката публика. Моя грешка…

# 146
Слаши, харесали са ми как ми стоят тези дрехи. Имам много и не мога да ги помня всичките. Не си купувам някаква дреха, заради самото пазаруване, защото е намалена или защото днес съм решила, че ми е ден за пазар. Една и съща дреха не я нося два пъти. Облека ли я веднъж, при събличането заминава в коша за пране. Имам официални дрехи, които няма как да нося с маратонки, за тях имам обувки на ток. За ежедневието имам удобни обувки/маратонки/кецове. Но те не са подходящи, за да отида с тях на балет, примерно.
Понякога искам да нося рокли, друг път дънки, панталон и т.н. И не виждам защо трябва да се ограничавам с един чифт обувки, една блуза и едни дънки.

# 147
Светна ми най-сетне лампата с обувките.
За мъжете проблема е - "За какво ги купуваш тея обувки след като не ги носиш?'
За жената  - "Нямам място вече къде да ги слагам. Искам да са ми на удобно място да мога да си ги гледам".
И после - кафевите обувки с кафява чанта. Ама за мъжете цветовете са 16. За жените - 2516. Да не слагаме и обувки и чанти в два цвята... Като ги умножим това по онова. Де ще ги слагаме сега пък чантите. Заболя ме главата. Ще отида да си премеря кръвното.

# 148
И аз не разбирам довод от типа: "Не мога да се появя на еди-какво си, или еди-къде си облечена в това (еди-как си). " Защо не? Ще те върнат ли, ще те глобят ли, ще те накажат по някакъв начин ли?
Ама тези въпроси си ги задавам само на ум, щото не искам да изглеждам тъп. Wink

# 149
Еми така става като се опитват мъже да разбират някои женски неща. Приемате, че жените повечето, се кефят да си купуват дрехи и тн., да ходят на фризьор, маникюр, процедури разни, и толкова. Кво има да му се мисли, ама кво, що?! Какво значение има? А, да, няма значение. Вие си гледайте там вашите хобита и оставете жените си на мира в Мола. Всички ще сте по-щастливи, вЕрвай ми.

Общи условия

Активация на акаунт