🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 8 (30.04 - 07.05) 🌴

• 22 685
  • 495
  •   1
Отговори
# 420
Искам да помоля за един gif от епизода вчера но момента, в който Иван се сбогува с Геви и нейната непосредствена реакция след това. Bowtie

Заповядай!

😁😂

Понеже Геви инфантилът прелива от мозък , та си позволява такива реакции 🤣🤣

# 421
Голям вой се надигна покрай играта за отпадане. Нищо и няма на играта, нито е глупава, нито е тъпа, нито е нелепа. Точно си е за Сървайвър, игра за баланс, концентрация и издръжливост, в която всеки може да победи. Сървайвър не е сила, Сървайвър е адаптивност.

Не разбирам също и хейта по Едис и Павката. Играят си играта момчетата, какво са виновни, че другите хал хабер си нямат къде са попаднали. Искам победител, който си е изработил победата, а не победител по симпатии.

Благо категорично не ми стои добре за победител. Може да има две клетки повече от Ванката, но и той не разбира играта. На мен ми е много жалък. Паднах снощи с откровенията му: "абе, аз хич не искам да спечеля и даже никак не ми се стои тука, ама спортист съм, не мога да загубя". Да, да, Благо, повЕрвах ти. Точно така.

# 422
Стоя и си мисля, ако вземат турците и решат да има топ 3 за финала, а не да са шестима финалисти. Ще бъде смях в залата, ще има да се въртят тъпо очички, докато разберат как са ги изиграли. Обаче сигурно и турците вече се измориха да им бутат козове в ръцете на тез умници.

# 423
  • SF
Според мен беше "изиграна" физиономия, в смисъл, не ми прилича на човек, който ще е чак толкова очевадно изненадан (за Тино става въпрос). За първи път виждам такава реакция от него и чак ми стана съмнителна и преувеличена. Не ми прилича на толкова лековерен човек!
О, да, определено Тино се подиграваше. Не е толкова малоумен.

Дяволо, значи Ермина и Цецо казаха на Мария да не казва на останалите от петицата за предимствата, които има.
След това ни показаха, че Едис и Павел не знаят какви са точно, но знаят, че са предимства.
Чак след това тя им е казала какви са. Те някак са я омотали, че няма да я гонят нея и тя не си ги използва.
Хронологично трябва да е било така, но толкова зле монтирано, че ние зрителите така и не разбрахме Мария казала ли е какви предимства има или не е казала. Само на Цецо и Ермина ли се доверява, или на цялата петица. И от турския монтаж не съм доволна. Изпускат ключови моменти.
Както и това, че който изпълнява командата "крачка назад", губи играта, а този който ги изчака, бие.

# 424
Голям вой се надигна покрай играта за отпадане. Нищо и няма на играта, нито е глупава, нито е тъпа, нито е нелепа. Точно си е за Сървайвър, игра за баланс, концентрация и издръжливост, в която всеки може да победи. Сървайвър не е сила, Сървайвър е адаптивност.

Въпросното състезание си беше точно нелепо. Конкретно в елемента при който се отдръпват. Такъв преходен елемент имаше и при слизане-качване по стълбичка докато се крепи нещо, имаше и при висенето на дънера над водата (кога точно ще си пуснеш ръцете) и много други пъти. Но никога не е бил толкова критичен. 

Колкото по-критичен е (за отпадане) този преходен момент, толкова по-зле е измислено състезанието. Защото от една страна съдията трябва да решава дали да санкционира някой закъснял с по-малко от секунда, от друга страна който е избързал с по-малко от секунда все едно се самопрецаква. Точно това се случи с Тино.
Затова е тъпо и нелепо измислено състезанието.

# 425
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Maрия не мога да я виня много за пропуснати възможности за ходове,колкото виня Тино.
1. Толкова си може. и 2. Беше блайндсайдната конкретно в ситуацията с изгонването й

Уж слухти,уж се нагажда,уж адаптивна била .. продукцията й даде толкова много козове в ръцете пък тя да ми каже " ама те така подарени,не ми дреме,че се изхабиха напразно??"
Участник безумие. Не мога да я гледам,честно.

При Тино(когато имаше имунитет,а не събра Татяна и Иван за 3:3,за да махнат някой от "шефовете") беше ОЧЕВИДЕН ход,който той не направи от страх или "какво ще кажат хората за мен?" .
И като цяло неговата игра ми се стори плаха и покорна и никога не ми е бил любимеца,който искам да спечели.
Освен гласа му,нищо друго не ме впечатли.
Черешката на тортата беше изказването,че не харесвал Сървайвър и не го гледал. Rolling Eyes
Ами какви ги търсиш там?! Хайде тогава да си ходиш у дома.

С такъв провал на каст,който й да спечели,ще е е незаслужено! Искам Татяна победител,защото този сезон- пародия си заслужава точно такъв участник да го спечели.

# 426
  • earth
По-съобразителните играчи могат да се усетят, че това е критичен момент, който да определи изхода на играта и да се забавят нарочно възможно най-дълго. Трябва да се играе умно.

Аз още на висенето на дънера му се чудех на Тино защо се пуска толкова рано. Очаквах, че ще могат да се задържат съвсем кратко време с крака и затова всяка секунда е ценна.

# 427

Въпросното състезание си беше точно нелепо. Конкретно в елемента при който се отдръпват. Такъв преходен елемент имаше и при слизане-качване по стълбичка докато се крепи нещо, имаше и при висенето на дънера над водата (кога точно ще си пуснеш ръцете) и много други пъти. Но никога не е бил толкова критичен. 

Колкото по-критичен е (за отпадане) този преходен момент, толкова по-зле е измислено състезанието. Защото от една страна съдията трябва да решава дали да санкционира някой закъснял с по-малко от секунда, от друга страна който е избързал с по-малко от секунда все едно се самопрецаква. Точно това се случи с Тино.
Затова е тъпо и нелепо измислено състезанието.
Live transition му казват на това - играта не прекъсва по време на прехода. Има си прозорец, в който това да се случи, не е по преценка на водещия.
Стандартен елемент и доста чест в такива статични игри. Не е измислен специално заради Тино или Мария.

# 428
Дяволе,
имам молба, когато имаш възможност да пуснеш една анкета със следния въпрос:

Изпращат ви на самотен остров без никаква връзка с цивилизацията (но достатъчно храна) за една година. Имате право да изберете един от сегашните участници  (включително от тези в журито) който да бъде с вас през тази година на острова.
(или "никой", но тогава ще стоите две години на острова).

Максимум разрешени отговори - 5.

# 429
О, с Тино, разбира се! По...няколко причини.

# 430
  • SF
Когото и да вземеш на острова, след 2-3 седмици получаваш друг. Но ти също си изменил качествата си, както и отношението и намерението към този, когото си избрал и за още ден-два може да се съгласиш с избора си.  След което се оказва, че двама луди бедстват на острова.

# 431
Ами аз бих си избрала Божана да ми готви и Жорето да мъкне, носи, кове и т.н. вид подръжка и обзавеждане.
Вечер не ми се мисли сигурно ще се карат и ще има вой, ама аз кат шеф ще спя в резиденцията и хич няма да ми пречат.

# 432
  • София
Не бих си го причинила с който и да е от участниците...защото за няколко дни, седмица макс - ОК, но за година надали ще издържа да търпя който и да било. Вероятно един от двамата ще се опита да се спаси с плуване в някакъв момент🤣🤣🤣

# 433
  • Враца
Татяна Къцова, да ми пере гащите.

# 434
  • Бургас
Татяна Къцова, да ми пере гащите.
Бих добавила - и да ми готви, и да ми пее, и да има с кого да водя смислени разговори, и да ми напомня да говоря за децата си като за мъже, а не като за бебета!
А, да! И всеки път като я погледна да благодаря на Бога, че не съм се окепазила по този начин!

Общи условия

Активация на акаунт