Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 89 522
  • 2 302
  •   1
Отговори
# 2 190
  • Euskal Herria
Гаргара с вода за уста (Листерин) също облекчава болките в гърлото.

# 2 191
  • тук и там
И аз като Лаватера- нямам сините очи на мама, но и аз със "свински" крачета.
Сандалите, от които съм била доволна са на Rieker, ECCO, Hush Puppies, Mephisto.Маратонки на скечърс.Oт ЕCCO съм най-доволна, едно че  са ми най-удобни , едно че най-дълго ме изкарват.Последно на Rieker купих миналата година, много са удобни, ама гледам че едната каишка започнала да заминава-закъсала се е на едно място,а съм ги носила два месеца . .На ECCO имам 10 годишни, още стават. Нося ги само на вилата де, ама стават все пак-нито са се скъсали, нито нищо и пак са си супер удобни.

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 13:17 от Кайсия

# 2 192
С две ръце и два свински крака съм за скечърс. За мен това е топ маратонката. Следя за намаления на сандали и имат едни като спортни балерини, не знам как се казват.
   Имам и едни маратонки за волейбол, подарени ми от сина, когато тренираше. Асикс. все едно стъпвам в облаците. Обаче и те са цифра. Както казваше щерката като малка, защо всичко хубаво е или скъпо, или се дебелее от него?!

# 2 193
  • тук и там
Aз гледам да са на прИмоция. На каката поръчах сандали на Ecco за 40 евро. Ама тя пък все не харесва каквото купя, и като нищо може да се наложи да ги върна..Тъкмо преди две минути пристигнаха.Ей Ги
Скрит текст:

.  
Само дано и станат и ги хареса,че ми писна вече от претенциЙ.
Май тази ластика отгоре ще е голяма за нейният крак..Офффф

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 13:56 от Кайсия

# 2 194
  • София
Моята тийнка последните няколко години категорично отказва да носи сандали. Кара си на кецките. Единствено по морето обува джапанки.

# 2 195
  • тук и там
Моята миналата година през лятото в БГ ходи с едни чехли гумени, като джапанки..Подобни, ама бели..

Много удобни и били, щяла да си ги носи и тази година..
Ако не хареса сандалите, да си ходи с чехлите като иска..Rolling Eyes

# 2 196
  • София
13, страхотно. Радвам се, че сте изкарали добре.
Добре, и при теб не е зле.

# 2 197
Асикс са вълшебни!
Пролетта като си бяхме в Бг щерката си беше забравила маратонките за тичане и ѝ предложих да пробва едни мои Асикс, които не ползвам. Буквално се влюби се в комфорта, който усети и след ден- два ме замъкна "НА мол" на пазар. Намери си много хубави, за тичане, за 70 лв май бяха, макс 100 да са били, че мери няколко, пък и други неща купихме тогава. Та между 70 и 100- в спортния магазин на най- долния етаж в Парадайз това.

Иначе аз като щерката на Марулчето.  Като цяло, не си харесвам лесно неща, но харесам ли си, обикновено са от най- скъпите за съответната категория. Ей сега, миналата седмица силно се влюбих в едни Асикс, ама чак такива пари хич не ми се даваха, при все, че не съм и на зор.

А, между другото, други изключително удобни маратонки (и ужасно леки) са On. Но не зная доколко застъпени са в Бг. По цени... уви, често задминават и Асикс.

# 2 198
13, супер разходка сте си спретнали, благодаря за снимките! Heart Eyes

Аз и друг път съм казвала - Скечърсите не ги заменям за нищо, пасват ми идеално на смотаните крака. Това са единствените обувки, които мога да обуя чисто нови от кутията и да тръгна, без притеснения, че ще ми направят рани. Досега не съм се спогодила само с едни техни сандали, всичко друго ми е идеално - маратонки, спортни сандали, боти, ботуши, кубинки, даже и пантофи Simple Smile

Може ли да тръгна нанякъде и да не ми създадат нерви и напрежение, и  да ме накарат да се чувствам неудобно и виновно, че не мога да поема камарата работа?

# 2 199
Благодаря за изброените марки, Кайсия. Като намеря повече време ще се разровя. За моя крак съм установила, че сандала трябва да е отворен. Всякакви връзки и закопчалки, дето се премятат отгоре правят стъпалото ми да изглежда потресаващо. За момента съм се спряла на няколко неща на Кларкс, ама ще го мъдря още. И аз като щерката на Родива досега все си го карах с кецки, маратонки и подобни спортни, но тази година реших тотално да си сменя гардероба и от дънки и тениски, да мина на рокли и поли. Затова и сега съм в търсене на сандали.
Съгласна съм за Скечърс, но може ли толкова неугледни да ги правят... Нямат и един модел, дето да кажа "Ейй, това наистина ми харесва". Асикс от вас знам, че са супер удобни, но сякаш не бих си ги купила само за ходене. Ако се върна към тичането и спорта, тогава бих взела.

# 2 200
  • тук и там
Не съм пресичала супа от поне 10 години, ама ей сега баш това направих.. Реших този път да направя друга застройка, както баба я правеше селската  пилешка супа-с яйце ,оцет и черен пипер. Ми то хубаво, ама да се бях сетила че белтък не слагаше, а само жълтък..Никой няма да я яде сега..Или аз ще съм на супа тези дни, или ще я хвърлям..

# 2 201
  • София
Кайсия, пасирай я, може и да не забележат.

# 2 202
  • France
Тьорти, как така съм те пропуснала? Чудесни снимки, а ти си егати мадамата Heart Eyes завид!

Еха, да си купиш Азикс за 70лв! Искам и аз пък!

# 2 203
  • Пловдив
Привет и от мен!
Още съм в серия, та освен да мрънкам друго не мога 🥴
Ако мога да се гръмна ще е ок, ама и това не ми стиска.

13сче, страхотна разходка!

И аз искам Скечърс, ама все не мога да си харесам...а и намалени не съм мяркала.

# 2 204
Лаветера, за отворени обувки, тип чехъл/ сандал- досадна съм станала, но пак ще кажа, че откак открих Биркенщок, се родих. Красив, грозен, на мен ми е супер удобен, дори в нас само с такива чехльоци ходя. Реално, събувам ги само като съм под душа или в кревата. Blush

Фешън критиците да затворят очички или да подминат. Joy
Скрит текст:

Еха, да си купиш Азикс за 70лв! Искам и аз пък!

Че и красив (и малко мръсен, но тя тича и в порои, и в гората все пак Grinning)! Ей го:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт