На пазар във Варна - тема 73 ⚓

• 43 882
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Къде мога да намеря витамин Е на ампули? Обрисах много аптеки днес.
В по-малки аптеки. Дори и в други населени места. Капки за очи така търсих миналото лято. Молих приятели, които пътуват да проверяват в малки населени места. Намериха в Кубрат,  Главиница. Знам, че не е във Варна, но е вариант.

# 496
Не бих се разхождала от аптека в аптека, а бих звъняла по телефоните им.

# 497
  • Под Слънцето
Е, аз така или иначе си имах път насам натам.. Странното е , че ме питат за какво ми е. Ми за маска за коса ми е.
Домашна една такава. Че ми писна да ръся пари за всякакви прословути марки козметика от скъпи по-скъпи.
Домашно направеното си е играчка, но съм видяла   по-голяма полза за проблем.

# 498
  • В центъра на моретата
2 часа достатъчни ли са за всички проверки на летището предвид летния сезон?

Зависи за кое летище става въпрос. Ако е във Варна - за вътрешен полет и един част е достатъчен, ако е за международен - два стигат. Като гледам колко малко полети има вече....Последните няколко пъти даже и пеша ни пуснаха да ходим от самолета до сградата на пристигащи.

# 499
Това е в зависимост от стоянката на самолета, а не колко са полетите.

# 500
  • В центъра на моретата
Вероятно е така, но това може да се случи само на ненатоварени летища, а нашето е такова.

# 501
  • Варна и...духом на Босфора
Къде има голям номер шарени,ластични тип дънки,панталони,?

# 502
Бихте ли препоръчали козметичка, която оформя вежди с конец? 😃 Район Левски, Чаталджа или Червен площад.

# 503
2 часа достатъчни ли са за всички проверки на летището предвид летния сезон?

Зависи за кое летище става въпрос. Ако е във Варна - за вътрешен полет и един част е достатъчен, ако е за международен - два стигат. Като гледам колко малко полети има вече....Последните няколко пъти даже и пеша ни пуснаха да ходим от самолета до сградата на пристигащи.
Днес за международен 2 часа бяха повече от достатъчно. Жалко, че особено през зимата е доста празно летището.

# 504
Бихте ли препоръчали козметичка, която оформя вежди с конец? 😃 Район Левски, Чаталджа или Червен площад.
Аз ходя до Сити Клиник на Брегалница, ако там ви е удобно ще ви дам координати.

# 505
Къде се поръчват щори за покривни прозорци?

# 506

Pea може ли кординати ? Simple Smile

# 507
Pea може ли кординати ? Simple Smile
Жената се казва Сержи. Телефонния й номер е 089-780-4455. Намира се до Сити клиник. Обадете се за точен адрес.

# 508
Може ли да ми препоръчате ревматолог за възрастен?
В търсачката не ми излизат скорошни мнения, нито от тази тема. Сякаш някой беше писал преди време..

# 509
И аз ходя при Сержи от няколко години , много е добра в работата си и е страхотен човек Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт