На пазар във Варна - тема 73 ⚓

• 43 865
  • 738
  •   2
Отговори
# 525
Има ли салон, в който могат да направят маникюр на 5 момичета едновременно?

# 526
  • Варна
за тук се сещам, че съм виждала. Там ходех при една козметичка, та правеха доста момичета и нокти, даже мислех, че е школа някаква.
Друго място което се сещам е може би Сохо салона за нокти.

# 527
  • Варна
Като сме хванали темата с маникюра. Няма такава тема за Варна и за това да питам тук.
Сменихме района за живеене и търся добра и бърза маникюристка в район Бриз, Левски, Чайка. Определено бързина и качество са ми важни, тъй като нямам по 2 часа възможност да седя седнала, Особенно че съм с къси нокти. Пробвах няколко дами в Левски и се оказа, че не взимат нови клиенти Sad

# 528
Като сме хванали темата с маникюра. Няма такава тема за Варна и за това да питам тук.
Сменихме района за живеене и търся добра и бърза маникюристка в район Бриз, Левски, Чайка. Определено бързина и качество са ми важни, тъй като нямам по 2 часа възможност да седя седнала, Особенно че съм с къси нокти. Пробвах няколко дами в Левски и се оказа, че не взимат нови клиенти Sad

И аз съм в твоя район. Преди ходех в Парк март при една възрастна маникюристка, работи основно с рускини. Бях доволна.

# 529

Наскоро ми излезе пост във фейсбук на Ескейп студио, направили са някаквъв ремонт явно (понеже не съм ходила от 100г) и там видях пак така няколко маси за маникюр една до друга. Проверете

# 530
  • Варна
На улица Константин Величков, която започва от гърба на Макдрайв има един салон, в който има пет, ако не шест места за маникюр. Виждат се от улицата.

За съжалениение не помня името. Не съм им клиентка.

# 531
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета, това че виждате много столове не значи, че работят 5 маникюристки ежедневно там. Това значи, че организират курсове. 😊 Никоя уважавана себе си маникюристка няма да се хване да стои цял ден при такава конкуренция в салона. 😊 Аз две на куп не съм виждала все още. 😊 Препоръчвам Деси от Макс Спа на Дубровник.

# 532
В повечето случаи, там където ходя сме по три клиентки.
5 не съм виждала, може би май само в един салон който е срещу Автогарата вече, преди беше зад Винса, но се преместиха.
Не знам как се казва

Искам да попитам дали имате някакви отзиви за др Мартин Милев в Добрич.
Там знам, че главно се препоръчва др Стоилов баща, но аз се интересувам за друг.

Последна редакция: сб, 22 юли 2023, 09:55 от alethea

# 533
  • Варна
Д-р Снежина Янчева Образна диагностика в Майчин дом откога не работи с направления?
Иначе останах доволна от прегледа 😙

# 534
Здравейте. Да знаете откъде мога да купя комплект сребърни прибори за хранене- за домакинство, не за кръщене?

# 535
  • Варна

За гел лак ли говорим? Има ли момичета, които ги правят за по-малко от 2 часа? Мен никога не са ме правели за по-кратко време.

# 536
  • In transit
Д-р Снежина Янчева Образна диагностика в Майчин дом откога не работи с направления?
Иначе останах доволна от прегледа 😙
Тя кога е работила с направления в Майчин дом? Години съм ходила при нея и винаги съм си плащала.
Последно ходих при д-р Милена Стоева, по препоръка от темата и съм много доволна.

# 537
Д-р Янчева в Майчин дом винаги е работила платено.

Аз спрях преди години да ходя при д-р Янчева и сега на всеки 6 месеца си посещавам д-р Стоева. Д-р Стоева винаги съм я препоръчала. Тя работи и с направления.

# 538
  • Варна
А тази Милена Стоева къде приема?

# 539
  • In transit
В медицински център Русев, в двора на Окръжна болница, една от старите бараки е обновена и направена на център за образна диагностика.

Общи условия

Активация на акаунт