Отговори
# 255
Привет и от мен,
Танче, Честит Имен Ден  bouquet Много, ама много радости и щастие Hug
А така както си мислиш, че няма да се справи мъжа ти с Миленка така могат да те изненадат приятно, че се справят страхотно. Понякога децата се държат по един начин с майките, а с бащите, бабите и въобще, който ги гледа друг по съвсем различен начин ... та не изпускай възможността да отидеш на концерта Peace

Вчера изкарахме страхотно, даже си заформихме една разходка до една хижа утре и в неделя ще се приберем, дано на малчо да му хареса само Praynig

Хайде аз да се захващам да работя, че днес нещо изоставаааам  Sad

# 256
Ами аз съм с английски. Там нямам проблем никакъв (работила съм като преводач, даже съм превеждала наживо една презентация на еди производители на лагери на Панаира в Пловдив, фръц-фръц).
Но немският ми е... Абе мога да си поръчам доматена супа и да си купя палто (съответно първия и втория урок от учебника), но май не е достатъчно  Mr. Green

# 257
  • София
Танче, с радост бих си купила Конкорт, ама как да навия мъж ми?
Ти нямаш ли отговор от първия магазин, където предлагаха Рьомер?

# 258
  • 2 етажа над тавана
Танче, ти си съкровище, да знаеш! Hug Hug Hug Как ти се занимава с нашите претенции, направо шапка ти свалям! Имаш една огромна почерпка от мен, само да се видим и ще те напрегръщам и нацелувам едно хубаво Mr. Green  Иначе и аз бих те посъветвала да отидеш на концерта - малко релакс, забавление не мисля, че на някоя от нас са излишни, ще ти подейства разтоварващо и освежаващо, пък Мимата и таткото съм сигурна, че ще се гледат самички много добре! Hug

Ренка, с пълненето на памперса и ние сме така на моменти, давай да яде детето, то от ненужното явно се освобождава Mr. Green

# 259
  • София
Преди малко оставям Емо в средата на стаята заобиколен от играчки и забягвам във WC-то. Само след секунди се чува туп и граченето ТАТЕТАТЕТАТЕ изведнъж спира. Настава пълна тишина. Аз не мога да смогна да се обуя и да отида до стаята. Намирам Емо седнал под масата и покривката изсипана върху него. Само дистанционното е пострадало и едно шишенце, с което се опитвам да му давам вода. Добре, че нямаше нож на масата. Опасна фога, ей. За отрицателно време прави бели...

# 260
Здравейте, банда. Ние днес с бебо се надлъгваме  hahaha......аз го лъжа, че му се спи, за да седна да уча, а той ме лъже, че е послушен и става  ooooh!

Не мога да изчета всичко, което сте писали, но като мине утре изпита ще почета  smile3529 и ще се опитам да се включа в темите, които сте обсъждали.

Аз питах, ама не получих отговор, така че питам пак  Whistling как може да се появи снимката на Стенли на първата страничка?

# 261
  • 2 етажа над тавана
Наде, трябва да качиш снимка в албума ни - Априлкидве - на 1 страница има и паролата, та в албума в папката актуални снимки за 1 стр., и да пишеш на пускащия темата - да му дадеш линк към снимката, името и датата на раждане на детенце, за да е по-лесно!
Ако имаш проблем с албума - прати ми снимката, аз ще я кача

# 262
Честит имен ден, Татянка - много усмивки да ти носят Миленка и таткото:
Честит имен ден  и на Танина и МТаня, ако са именнички bouquet С най-добри пожелания

Наде, успех на изпита утре..

А от нас нов клип. Чакаме аплодисменти Wink

# 263
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТАТЯНКА, ТАНИНЧЕТО И МТАНЯ!!!!
 БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!!

Честито на сладките месечковци   bouquet  bouquet  bouquet
Момичета, днес съм по-добре, даже дадох и пюре на обяд на Али Peace Нямам твърди неща из гърдата, само ме боли ooooh!
Мимка, дано всичко е ОК с теб Praynig
Енви, как е малкия Пешко (моите баба и дядо наричат Али "малък Пешко", щото няма нищо общо с мен Crazy)
Наде, успех на изпита! Peace
Раче, хич не ми се оправдавай, този път нЕма да те изпусна Naughty, може за 1 час да е, но ще се видим, с бой ли, насила ли, как ще стане, ще го измислим Whistling Crossing Arms
Ренка, и мен много повече ми харесват Д2 така Party Mr. Green Преди бяха по-лигавки, сега са си хард Flutter
Аааа, Янче, разбихте ме, бравос!!!!!!   bouquet
Аз след като научих Али да прави боц, а той прави и на зърното ми боц, и да пляска с ръце, го научих да се плези Sunglasses

# 264
 smile3555 Мале, че съм заплес
Честито на всички празнуващи, много усмивки и любов   bouquet

# 265
[quote author=СмиНсЧо
Аз след като научих Али да прави боц, а той прави и на зърното ми боц, и да пляска с ръце, го научих да се плези Sunglasses[/color]

[/quote]

Аз също научих Стенли да се плези, много му хареса и сега не спира да се плези, а вече почвам и да викам с него и той много се кефи, а мъжа ми ще ни изхвърли скоро от нас, ако продължаваме така  Whistling

# 266
  • София
Честит имен ден,Танчета!
Нека имената ви носят много късмет и щастие!
 bouquet  bouquet  bouquet
Чета диагонално всеки ден,но нямах много време да се включвам!
Ние живеем много народ накуп,но общо взето аз отговарям за гледането на Давид.
Млечните каши на Милупа са с АМ,но за другите не съм сигурна.
Ренка, за акането е много относително. Ние акаме по 1 път на ден, а и досега не сме имали особени отклонения -запек или пък разстройство.  newsm78
С "още"-интересуващите се мога да споделя,че пожелавам на всяка една от вас  да й се случват неща,които я карат да се чувства на гребена на вълната и да получава още, и още, и още от тези неща  Mr. Green А тези неща за различните хора са различни.
Преди няколко вечери мернах постинга на един гост, на когото искам да кажа, че е много далеч от истината и си личи отвсякъде, че не чува петлите. И следващия път нека пише от регистрацията си и да не се крие зад някакви "Гост"-и като малките деца.
Цитат на: СмиНсЧо
Аз след като научих Али да прави боц, а той прави и на зърното ми боц, и да пляска с ръце, го научих да се плези Sunglasses[/color

Аз също научих Стенли да се плези, много му хареса и сега не спира да се плези, а вече почвам и да викам с него и той много се кефи, а мъжа ми ще ни изхвърли скоро от нас, ако продължаваме така  Whistling
hahaha hahaha hahaha

# 267
А от нас нов клип. Чакаме аплодисменти Wink
Страхотна е тази Симонка! Как само е изучила геометричните фигури  Mr. Green

# 268
  • София
Браво на Симонка! В нея дреме един бъдещ математик!

А как се гласува за клип, знаете ли?

Усетих се - по-добре късно, отколкото никога, нали така! Embarassed

# 269
  • София
Смини, душата на бой много нося и не можеш ме стресна Simple Smile А и сигурно съм 2 пъти колкото теб на килограми и доста ще те озоря. Дай без бой да обящая, че ще прескоча до Варна, ако случа на хубаво време и просто нЕма начин да не се обадя.  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт