Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 367
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 080
Тиф, какво очакваш? Че някой тук я идеализира и вижда само в розово? Не беше приятно за гледане поведението ѝ на коктейла и не за пръв път.  Драма куин отвсякъде, но не е и черният дявол, който я изкарвате. Влюбена е и трудно понася конкуренция. Зададе тъпи въпроси, но нито е обиждала, нито унижавала Валерия. Само себе си изложи.
Тези провокации къде са защитничките на Елена, ми звучат все едно очаквате феновете на Валерия да обясняват как "тъпунгер не е лоша дума" е мъдро или че надменното присмиване над Микаела, която "си въобразявала", че може да има нещо с Генчо е, защото смехът е за здраве. О, чакай, някой май все пак го направи Simple Smile

# 1 081
Ако се вземат Ленка и Генчо ще пият взаимно от горчивия ..... черпак Joy

# 1 082
  • Някъде там...
Аз съм "тийм Елена". Не смятам, че я идеализирам и виждам само в розово. Има си слабости, има трески за дялане и определено не одобрявам всичките й постъпки. Понякога наистина "изплисква легена". Днес ми остана малко горчилка след този спор, но донякъде я разбирам. Тя сама каза предния ден, че е на ръба, емоционално и физически. От два месеца тези момичета са изолирани там, без контакт с близките си и останалия свят. Не невроза, ами сигурно депресивно разстройство ще съм развила вече. В последните дни и емоциите й дойдоха в повече, влюбена е, та чак загубена. А аз за първи път виждам Евгени да говори повече от нея като са заедно.
Ще видим, не остана. Simple Smile

# 1 083
С няколко думи за режисурата. Когато Евгени проявява някакво внимание към Ети, това е живият живот. Когато го проявява към Валерия е режисура. Когато Елена копае нови дъна, екипът е номиниран за Оскар. Ако Евгени избере Валерия е по сценарий, а ако избере Елена е заради дълбоката любов. Какво има да не разбирате 😁
Е  разбирам , какво вманиачаване предизвиква тая  Елена . Елена е цветна , интересна , различна , с характер , емоционалната и неустойчивост и откритост прави шоуто гредаемо . Валерия е хубаво,  семпло момиче и единствено противопоставянето с Елена ( по сценарий ) дава на предаването по-висок рейтинг. Валерия ще е избраната по привличане  и по сценарий от първия момент. А аз пък не мога да разбера как Елена не стига " 50 процента от активния речников запас " на Вал . На тези ваши думи им се чудя и смятам ли смятам процентите Simple Smile

# 1 084
Изобщо не съм тийм Елена, ама от една страна я разбирам. Лесно й е на Валерия с тази външност да е уверена. По-невзрачни жени като Елена се борят и всичко им се случва по трудния начин. Не, че не се случва и обратното, но статистически във всички сфери на живота, е по-лесно на красивите. Показа си комплексите.

# 1 085
Валерия може да има беден речник, но успява да си защити позициите с малкото думи, които използва, в допълнение на бърза мисъл.
От друга страна Елена така, както знае много думи, трудно реагира на момента. Тя предпочита предварително да си е наумила какво да каже. На въпросите на Генчо Какви биха били нашите подводни камъни? и Какъв ключ би използвала за да опишеш нашите взаимоотношения? тя отговори с хм, мммм и много интересен въпрос ми задаваш. Определено ѝ липсва логическо мислене, защото трудно се аргументира.

# 1 086
Днес не можах да гледам. Само слушах. Признавам, смених канала. Не можах да издържа самодоволния и на моменти високомерен смях, по-скоро хихикане или звуци като на коза, на Елена. От време на време се чува Валерия, чиято лична кауза е да опази всичките си зъби, докато говори. Този път устоях да не погледна инфантилната кикимора Поли,  макар че нещо умуваше за цвета на косата си. Микаела пристискваше глас, но горе-долу се търпеше. Обаче накрая така се изнервих, че като чух Ирина пак да вкусва и да нюха ароматите на Генчо, вече полудях.
Няма ли да свърши тая мъка!?

# 1 087
Не бих диагностицирала някой с лека ръка по телевизора. Биполярно разстройство е сериозно заболяване и колко ли трябва да мразиш някого за да му то приписваш. Хейтът към Елена е на макс в тази тема и писва всеки втори пост да повтаря едни и същи аргументи.
100 пъти да се повтори една лъжа, тя не става истина - нито Валерия ще стане по-интелигентна и нито по-добър човек.

# 1 088
Не мразя Елена, не я познавам няма как да я мразя. Написах, че не я понасям, защото наистина проявява ужасни качества и не бих търпяла в обкръжението си такъв човек.

И хиляда пъти да се повтори, че Валерия е глупава и лоша, това няма да стане истина. Това е човек с остър ум и бърза мисъл, който винаги отговаря адекватно и на момента. От друга страна много интелигентната и спонтанна Елена хъмка и ъмка, когато й зададат въпрос не по сценарий и тя няма готов отговор. Излезе й име, че е интелигентна, само защото не изглежда добре, да го кажа по-меко.

# 1 089
  • Монреал
Друго, което не разбирам защо Валерия се смята за не толкова емоционална. Това, че някой не тръби и не заявява демонстративно емоциите си, не го прави по-малко емоционален и студен. Валерия с много прости думи обяснява точни и конкретни неща, включително и за чувствата и към Евгени и ситуацията, през която преминава. Не смятам, че ако не е избраната по-лесно ще приеме загубата. За нея това е първото сериозно влюбване и доверието, което е изградила и усеща към Евгени, може рухвайки, да я сломи емоционално… Този финал не знам дали ще е любовен и красив, но определено ще е тежък за момичето, което губи… И донякъде това е вина на Евгени, защото според мен трябваше доста по-рано да се е ориентирал и да не дава напразни надежди.

# 1 090
Смятат Валерия за студена, защото тя не демонстрира чувствата си пред всички и това ги побърква. Те искат да я видят да плаче, да се тръшка, да пълзи, за да се почувстват велики и да се валидират.

Единственият път, когато Валерия се разплака, докато обясняваше за животните на играта с въпросите, Елена я гледаше с очи на убиец. Повечето от останалите - също. Иначе всички много чувствителни и емпатични. Емпатични са да - всяка към себе си.

# 1 091
Нападките на Елена към Валерия ми се видяха странни, сякаш тенденциозни. Имам чувството, че тя се опитваше да я изкара от кожата ѝ, за да се ядоса и разкрещи и Евгени да я види в тая светлина. Първо всичко дойде от нищото и после Елена не се спря, скачаше от едно на друго и само с цел нападки...имам чувството, че се опитваше да повлияе на хода на събитията, както се случи успешно с Виктория от страна на Ирина. Хич не съм фен на Валерия, но не мога да отрека, че се държа адекватно и отговори добре на обстрела.
Бях фен на Елена, но започвам да се разочаровам и вече не ми се иска толкова тя да спечели. Микаела я харесвам, но все още не мога да схвана изцяло що за човек е. Все пак ще ми хареса да спечели тя, а не някоя от другите две. Валерия е груба и говори винаги с пренебрежение за другите. Това че нарече Микаела безгласна буква си беше грубо и неприятно..иска ми се безгласната буква да спечели!

# 1 092
Ами всъщност беше права Валерия за безгласната буква. Събуди се Микаела от тримесечен сън и започна да плещи глупости всеки път като си отвори устата. Че и с претенции накрая.
Ако забелязвате тя никога, ама никога не изказваше мнение, ако не е само сред съмишленички. Никога не се конфронтира, а плюе само по синхроните. Елена като намила, тя се хили отстрани като селския глупак.
Пред Елисавета се свиваше като охлюв, чак избяга в кухнята да реве, пред Евгени се бие в гърдите как защитавала слабите. Пълна смешка е за съжаление, жалко й за красотата. Тя също излезе много неприятно същество, което мишкува зад гърбовете на другите, а се страхува да каже какво мисли. Доста е злобна, но е страхлива. На мен лично такива хора са ми много неприятни, защото във всеки момент могат да то забият ножа в гърба.

И защо да не го каже Валерия след като има мнение. Нали много се ценят прямотата и искреността. Или те са ценни само като идват от Елена?

# 1 093
За мен Микаела не е злобна, може би е малко непохватна и странна, но не си спомням да е говорила грубо за някого където и да било. Изглежда ми добър човек, макар и свита. Ще се радвам да спечели.

# 1 094
  • София
Вместо запис само да си кажа
Елена ми харесва донякъде, когато е с Генчо и ме дразни брутално, когато е с момичетата.
Мико е красива, но в приказките никак я няма. Излиза, че речниковият й запас е от 20 думи

Общи условия

Активация на акаунт