Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 350
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 170
Елена си  е замела кофти коментарите под последната снимка.GrinningGrinning

# 1 171
Ама е оставила тези против Валерия! Много мило!

# 1 172
Елена няма хубаво тяло , с подходяща прическа и грим изглежда добре.

Напротив, има много хубаво тяло. Може да не е длъгнеста, тип манекен, но е много стегната - видяхме я почти гола, няма една излишна гънка на корема или дупето. Сигурно тренира, но сякаш си е и природа това. Други в рокли изглеждат финни и елегантни, но реално са като желе - като Мика например. Тялото на Елена е секси и ще продължи да бъде още дълго време, докато от сега се вижда, че част от момичетата няма да остаряват красиво. На нея лицето й е проблема - има твърде високо чело, рятка коса, малки очи и някакво изкривяване в устата, там вече прическата и грима могат да я направят хубава, но може и да изглежда невзрачна.

Всъщност избора на Евгени до сега общо-взето покрива сякаш това на средно-статистическия мъж. Трите природно най-хубави момичета са на финала: Валерия, Елена и Мика - всяка със своите качества,но все пак хубави.
Тук може да се поспори. Лия и Райа също са хубави и не мисля, че имат интервенции.

# 1 173
Разбирам защо беше учудването на всички, че Евгени пръв е започнал писането на писмата, виждайки го колко му липсва дар словото. Учудват се, защото не знаят, че не той, а Ваня Щерева го е писала писмото. То сигурно и той щеше да погледне учудено Валерия, ако я беше чул, че е почнал да пише пръв писма.

Относно Поли, ще пиша в скрит текст, тъй като това са мои размисли, но някой може да ги приеме за спойлер.
Скрит текст:
Имаше спойлер, че Поли е писала, че не излиза четвърта - това означава, че няма да излезе довечера, т.е. е във финалната тройка. Имаше спойлер, че ни очакват големи изненади за финала и очаквай-неочакваното. Към момента няма да се учудя нито на Валерия, нито на Елена за победител, но виж Поли, Поли определено ще ме изненада. А и защо не - Евгени избира жена, с която знае, че няма да подължи и навън вече ще доопознае тези, с които иска да се доопознае.

# 1 174
Поли нали не била четвърта уж?? Как така, не виждам коя друга може да е.
Да не е на Острова на Отшелника скрита Айлин Sweat Smile
Мъка е да я слушам, чак спирам звука... Не знам за какво изобщо я държат.

# 1 175
Евгени да не би да пази Поли, за да си има Валерия поне една "приятелка" вътре. Щото другите я мразят, а Поли, макар че не й е от най-близките, е лековата за компания и не й прави проблеми.

# 1 176
Мисля, че държи Поли, защото не го напряга никога, още в началото я определи като глътка свеж въздух. Освен това стратегически я държи, за да си я има за последната роза - да обърква спойлери, прогнози и самите моми за изпращане (Айлин и Ирина). По-силен ефект прави.

# 1 177
  • Разпиляна във въображението
А аз все си мисля, надявам, че писмата си ги пишат те. Елена бе неприятно изненадана, че Валерия я води и на този фронт, запазена нейна територия - епистоларния и това дори не е била нейна идея Simple Smile

Продължавам да не разбирам как ходиш по профилите да пишеш грубости и обиди. Под красиви снимки на Валерия, дори и с тези с животни, грозни думи.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 11:54 от Miriel

# 1 178

Тя пък, защото Кари е голяма красавица Grinning

То май баш тва е, жени като Зори Джи и Елена си втълпяват, че са главни героини в своя си живот и могат да бъдат като Кари Брадшоу. Еле па Елена, щот нали и оная Кари писалтестваше нещо си там. На бас, че Елена е голяма фенка на този персонаж 😂😂😂😂

# 1 179
Олее, в профила на Елена в инстаграм е ужас под последния и пост. Май ще надмине Габи и Елисавета по хейт.
Явно ги трие, защото има само 11 коментара и ако не са хвалебствени за нея ...  обиждат Валерия.

# 1 180
Всъщност е нормално всеки да е главен герой в собствения си живот.
За култа към Кари Брадшоу имам особено мнение, не много позитивно.

# 1 181
Олее, в профила на Елена в инстаграм е ужас под последния и пост. Май ще надмине Габи и Елисавета по хейт.
Явно ги трие, защото има само 11 коментара и ако не са хвалебствени за нея ...  обиждат Валерия.

Обичайно всичко и навсякъде се трие, всичките тия онлайн персони знаят само да се правят на непукисти.

# 1 182
Всъщност е нормално всеки да е главен герой в собствения си живот.
За култа към Кари Брадшоу имам особено мнение, не много позитивно.

Това е така, но като си втълпяваш, че живота ти е твоя филм, започва да се поражда копнеж за всевъзможни неща, сиреч да има екшън, да е интересно. Често този копнеж може да ти навлече неприятности.

# 1 183
Елена никога няма да признае, че подръжава на Кари Брадшоу. Би било твърде плоско.
Мен друго ми прави впечатление, в нейните разкази. Винаги вплита някакъв интимен елемент за нечие гадже. То историята може да е за копринени дрехи, ама се откроява гаджето на майка ѝ. Аз не съм пуританка, ама ми е ни в клин, ни в ръкав това вмятане на интимни връзки. Без претенции за психоанализ, мен лично ме навежда да мисълта за някаква липса на реализация в интимно отношение.

# 1 184
О, какъв разврат на събитията Scream Поли оцеля! Въобще не го очаквах, май и тя Smile
И ако не е излъгала за поредността на излизането си, ще остане и довечера??? Чак не ми се вярва вече.

Иначе епизодът ме накара да се усмихвам по време на срещата, видя ми се много естествена. На този етап и аз не виждам как би избрал друга освен Елена. Получават им се нещата някак.
На коктейла сякаш я беше хванал алкохола, раздразнителна беше определено. Но то само на чушки и гъбки цял ден...нормално.

Микаела ми е любимка много отдавна. Снощи също ми хареса много. Но не и така чаканата сцена с басейна. Беше си жив тормоз в този студ.
Страхотно момиче е. Не я виждам като победител, но все пак ще съм силно изненадана, ако довечера излезе тя. Преди Поли Rolling Eyes

И нямам търпение да разбера как издрапа до финал Полито. Сигурно ще се оправдае, че са имали много разговори, но не са излъчени.

Общи условия

Активация на акаунт