💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 17/

• 45 382
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Пишат, че тоалетите на Ханде за събитията в Кан са подарък от организаторите

# 451
От Магнум ни питат коя визия ни харесва повече. Аз лично не мога да реша. Grinning

Но все пак гласувах за визията в оранжево , защото е по - свежа и гримът и прическата ми допадат повече. Клюкарката в мен искаше да види какви са резултатите от анкетата. Joy
65% 🧡
35% 💜

# 452

Във всички тоалети Ханде е ослепителна.

# 453
Сладури Wink

Gift Heart

# 454
  • София
Такава е била реакцията на Керем снощи, когато е видял Ханде на представянето за Магнум.

# 455
# 456
Ханде има нов пост в инста 🧡

# 457
Страхотна е

https://www.instagram.com/p/CsmFpFEtXMS/

Исках да допълня Яси, че Ханде се държа премерено. Леко притеснена, развълнувана, но в никакъв случай нямаше арогантност в нея. Не ходеше да се снима напред - назад с всеки, напротив търсиха я за снимки и се хвалиха с нея. Satisfied

# 458
От далеч е добре,  но близките кадри не ми харесват.
Много слаба.. липсват и 3- 4 кг.

# 459
Ако Ханде беше в червено ...

... щеше да е трепач Nature Fire
Yellow Heart

отново в тренда Wink
#HandeErçelCannes
76K Tweets

# 460
В зелено май най- много ми допада аутфитът и
🦋

# 461
Само аз ли виждам една уморена Ханде, болезнено слаба, загубила блясъка, усмихваща се професионално?  И тоалетите в оранжево и пурпурно са ми твърде разголени, като втория странно я прицвъква в кръста и деформира стомаха.
Ханде е всичко друго, но не и щастлива или удовлетворена от работата си. Това с плейбоя Сабанджъ или е кризисен ПР или несериозно. Съвсем логично след две сериозни връзки, завършили с болка за нея.

# 462
Нова снимка с Керем

На мен пък Ханде си ми изглежда щастлива. През моя телевизор така изглежда. Joy
За килограмите съм говорила вече, няма да се повтарям по сто пъти. Имам чувството, че постоянно забравяте , че в живота на Ханде през последната година се случи доста по-болезнено нещо от раздялата с Керем.

# 463
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

и Честит празник! Flowers Cherry Blossom

Gift Heart

Sparkling Heart

Инфо:
От Бирсен за сериала на Керем Wink
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/kerem-bursin-ve-hafsanur-sancak/23228/?amp=1
"Керем Бюрсин и Хафсанур Санджактутан ще си поделят главните роли в очаквания с голям интерес сериал " Дневна светлина ". Много ценно и майсторско име се присъедини към актьорския състав на сериала Ay Yapım, който ще бъде режисиран от Али Билгин. Şerif Erol се присъедини към екипа на поредицата, написана от Kübra Sülün . Обичаният актьор ще вдъхне живот на ролята на Илтер, който дълги години е слуга на семейство Алака.
В поредицата Огуз Аладжа (името може да се промени) , който се отдалечи от дома си преди години, когато беше обиден от баща си и продаде собствената си молба и водеше луксозен живот в Майорка , е принуден да се върне в Истанбул поради смъртта на баща си И ще. В писмото, оставено от баща му, Вахит Аладжа, има само един Огуз. Той приема попечителството над 3-те си деца с втората си съпруга Мюге. Междувременно пътят на Огуз се пресича по интересен начин с Лейла, член на бандата за фалшиви бракове. В поредицата интервютата с играчи продължават с пълна скорост за актьорите, които ще изобразят брата на Огуз Умут, неговата леля Фюсун, неговите 3 братя и сестри и членовете на семейството на Лейла."

# 464
Здравейте и Честит 24 май на всички!

Ето още за сериала на Керем с работно заглавие "Моето слънце".

* Героят на Огуз, чието име може да се промени, ще има брат на име Умут, чийто актьор все още не е избран.

* Огуз, който се скара с баща си и напусна дома си преди години, живееше луксозен живот в Майорка, докато не трябваше да се върне, за да се справи със смъртта на баща си.

Като чета коментари ще си е 100 % ром.-ком. с елемент на драма

Общи условия

Активация на акаунт