💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 17/

• 44 786
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Сними , и аз не знам дали е вярно, но напоследък доста се чува за предварителни продажби, уговорен брой епизоди и т.н. Това е добре, защото поне екипът, който стои зад един проект, няма да се чуди дали утре ще бъде на работа. Остави ги актьорите, те ще се оправят , но един проект не се състои само от актьори. Всъщност този сезон май Фокс бяха закупили най-много сериали и спряха най-много сериали. Да се надяваме за следващия сезон да са по-предпазливи.

Нови снимки на Ханде от инстаграма на basedistanbul

# 601
mikipoli, права си. Договорен брой епизоди ще донесе сигурност, но надявам се и по-качествен сценарий. Предполагам, че в този случай сценаристите ще могат по-добре да разгърнат сюжета и да намалят или да  не допуснат да има недовършени сюжетни линии. Да видим. 😁

Николас Жерардин : iconic Handemiyy  Stuck Out Tongue Winking Eye,

# 602
Един чудесен Керем

Мисля че са нови .

Една ослепителна Ханде

# 603
Аз все търся да видя в инстаграма  Ханде дали следва Хакан и Керем тази Мехбар но не виждам да се следват какво е това ако с заедно защо да не се следват неразбирам ?

# 604
Аз все търся да видя в инстаграма  Ханде дали следва Хакан и Керем тази Мехбар но не виждам да се следват какво е това ако с заедно защо да не се следват неразбирам ?
Моето предположение е, че Ханде иска да спести време за блокиране на акаунти и триене на снимки, когато го разкара. А и така няма да даде повод да я обвинят отново, че е незряла.
За Керем предположението ми е, че след като видя хейта, който отнесе Ханде заради новите си връзки, просто иска да си го спести.
🤣🤣🤣🤣🤣
А най-вероятно, просто за да не дават поводи на хората да ги коментират излишно. Като колко време отнело да лайкте, защо не е коментирал..... и всякакви такива незначителни неща, с които феновете успяват да водят войни. 😉
Ново видео зад кадър
https://twitter.com/HandeErcelMex/status/1662481194267598848?t=n … 4JyqdoQPBuwQ&s=19

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 19:36 от Snimi

# 605
Не се следват. Нито Ханде - Хакан, нито Хакан- Ханде, нито Керем -Мехтап, нито Мехтап- Керем ..засега 😎
Вече са си патили от Инстаграм и непрестанното следене от фенове , явно сега си го спестяват.
Аз все търся да видя в инстаграма  Ханде дали следва Хакан и Керем тази Мехбар но не виждам да се следват какво е това ако с заедно защо да не се следват неразбирам ?

# 606
  • София
Вижте на какво попаднах!

В тази програма са коментирали последните събития около Ханде

1. Хакан се е направил на джентълмен и затова е хукнал да се появи на снимката с Ханде (организаторът на фотосесията го е изгонил).
2. Засега няма да има брак между Ханде и Хакан, само 2 месеца откакто излизат. Ханде предпочита да има дълги връзки. Последната с Керем продължи повече от 2 години.
3. Снимката, която публикуваха от деня на погребението на дядото на Ханде, позовават се на снимките на Мави. Тя беше в Кипър на бизнес вечеря (странни са всички бизнес жени).

(това определено не го разбрах)
4. Мнението на водещата е, че Ханде е много красива... но Ямур казва, че когато се усмихва лицето й е много изкуствено опънато .  

Водещите са сравнили предишното предаване с този колаж.

"Шоуто на Акиф"
Нещо не ги взимат насериозно!

Вижте кой е харесал нашето момиче!

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 19:47 от БлагаВест

# 607
# 608
Пишат, че на път е ново сътрудничество

# 609
Май и "Валентино" са в играта Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

Gift Heart

Sparkling Heart

Nature Fire

# 610
Възможно е, роклята на стойност 11 000 долара от „Валентино“  е била подарък за Ханде специално за събитието в Кан. Моделът е от новата колекция, която скоро ще е на пазара.

/ инфо от соц. мрежи/

# 611
Ханде, за пръв път отбелязва марки като изключим Nocturne, Flamе - бранд на нейна приятелка и на леля й кимоната. Satisfied Което ме навежда на мисълта, че тоалетите и аксесоарите са й предоставени/подарени от брандовете за събитията, на които присъства. По принцип масово участниците на тазгодишния фестива са отбелязали в публикациите си откъде са тоалетите им. Не е от сега де, отдавна се работи по този начин.

Имаме харесване от Йозге. Май досега не съм виждала да е харесвала нещо с Ханде.

Не знам какво го жалят Акиф. На Келебека 2021 така се беше взел насериозно, крещеше наляво-надясно. Satisfied Принудих се да го гледам, нали ги чаках нашите да се появят, а те в криза били. Animal Monkey Face Предния месец качи видео, опитвайки се да унижи Ханде за този пуст английски. Но в крайна сметка коментарите бяха 95 % подкрепящи я. Да внимават, че услуга ще й направят. Satisfied
И като говорим за него. Снощи мениджърката на Ураз го е изгонила от галата на сериала с Пънар за Дисни.

https://twitter.com/DreamDizi/status/1662459373640359937

За вас Flowers Rose

# 612
Flowers Herb БЛЕСТЯЩА...

разчетено до милиметър, на върха е като манекен!
Остава ѝ да ни зашемети в актьорското си превъплащение.
Няма мрънкащи за силикон, стил, килограми ... Скри им шапките!

ПЕПЕРУДАТА ...

Можеш само да я съзерцаваш, но не и да я уловиш!

# 613
  • София
Кралицата на модният свят!

# 614
Нова снимка с Ханде от профила на Ömür Sabuncuoğlu.

Феновете започнаха превод на интервюто, но още го няма цялото. Предполагам, че утре ще излезе.

Общи условия

Активация на акаунт