Любители на котки - Тема 183

• 30 407
  • 762
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Случайно да сте се сблъсквали с плешиви участъци по вашата котка? На единия заден крак има плешиво, ближе го постоянно. Какво може да е? На пръв поглед няма зачервено, ударено, струпеи.
Tакова?

# 301
Времето днес е само за така

# 302
Вие спите, а ние си правим инхалации до тенджерата... Явно му харесва, вече трети ден идва до тенджерата и застава да диша топлата пара...

# 303
Аз пък си разчиствах телефона, че нямам място вече и попаднах на клипче от преди Фрея да счупи хамаха как влизаше с кълбо напред, направих си го на гифче:

# 304
Bubalesa, честита радост! Много здраве и спокойствие на всички.

# 305
Сакура току-що ми изяде вечерята.Днес съм сама.Направих си салата с риба тон.Сакура свърши една работа в тоалетната и реших да я оправя,преди вечеря.Слушам аз тракане на вилици,бързам за кухнята,Сакура се качила и яде,Зак я гледа отдолу,щото той си знае правилата,и когато влязох,ме погледна като"Глей тази ,к'во си позволява!"
Сега си готвя друго..

Бубалеса❤,щастлив финал ти желая!Много се радвам.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 21:40 от red soul

# 306
# 307
Случайно да сте се сблъсквали с плешиви участъци по вашата котка? На единия заден крак има плешиво, ближе го постоянно. Какво може да е? На пръв поглед няма зачервено, ударено, струпеи.
Tакова?

При нас почти нищо не помогна, при мазане се лижеше още повече и чак се разраняваше, кожна ваксина-нямаше резултат. Смених препарати, постелки, всичко... Сменете храната, моите ветеринари забраниха риба, не съм и давала от 4 години. Пак се лиже и си хапе опашката, но козината и е по-добре.

# 308
  • Варна
На свекърва ми котката е така, излизат ѝ подобни рани на бузата. Неясно от какво. Маже с разни кремове, на диета я слага, затихва и пак се появява.

# 309
Снощи настана котешка врява и излязох да видя какво става. Блеко подгони някаква котка, но в тъмното не видях коя е. Мъжът ми видял какво става, ама ми каза в последствие. Блеки си спи в къщата и другата котка не го видяла и тръгнала да му яде от купата. Голяма грешка. Joy После, когато Блеко се прибра, гледам пак се появява на верандата и вече виждам, че това е любвеобилната и досадна маца. Грабна едно парче от купата и забегна. Прибрахме паниците, да не се изкушава. Joy
Тази сутрин се събуждам и мъжа ми казва, виж, имаме гости. Мацата пак пристигнала. Таласъмът легнал на земята и я гледа. И от време на време и се кара. И тя не му остава длъжна. И по едно време, като му скочи да го бие. Разсърдих й се и я помолих да си ходи. Grinning Въргала стана под едни дървета и не можах много да видя. Огледах Блеки, не видях бойни рани.

# 310
  • Бургас
Пробват има ли място за две котки:

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 12:46 от mariqivanova799

# 311
  • Варна
Прибрахме се с Мила от ветеринар. Бях умряла от притеснение, дали въобще ще даде да ѝ прегледат устата. Обаче като видяха как се мята, я сложиха в специална чанта, само главата отвън. Не знаех, че има такива чанти за борещи се пациенти. И двама лекари успяха да се справят. Откриха един клатещ се зъб и го извадиха. Не видяха друго обезпокоително. Отдъхнах си.
Ние още не сме се преместили в къщата. Оставихме за другата седмица, че майсторът на стълбите се забави. Чакаме го утре.

# 312
Сз така давам лекарства вече - завити в одеало, само главата вън!
С чантата е идея също! Може в платнена торба Simple Smile

# 313

Нашето атлетично момче  Heart Eyes

# 314
  • София
Видях му снимката в другата тема и ми се видя като овчарка Joy После погледнах автора на поста и си рекох "има грешка някаква" Simple Smile После реших, че може да имате гостенин Joy

Общи условия

Активация на акаунт