Отговори
# 525
  • София
Дани честито и добре дошли на девойките! Малкото да задмине скоро и сестра си по размери!🤗♥

# 526
Данита Честити да са ти Gift Heart Gift Heart Бързо да се възстановявате всички и скорошно прибиране вкъщи. Страхотна новина. Радвам се, че всичко е минало и сте вече по-добре.

# 527
Данита, честита двойна радост! Нека малката да навакса бързо и скоро всички да се гушкате вкъщи ❤️❤️❤️
Жаки, щитовидните хормони се пускат на чист ден(като приключи кървенето).

# 528
Данита честити девойки и от мен, а на теб бързо възстановяване. Желая ви много здраве, топлина, и от тук нататък само хубави моменти. 😌❤️

П. П аз най - накрая пуснах теста за туберкулозата от 5 месеца чакане🤣.

# 529
  • София
Честита двойна радост, Данита! Скоро да си ги гушкаш и двете!

# 530
Дани, честито миличка, много път измина, пожелавам още днес да сте заедно и да се гушкате и радвате взаимно. Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
И верно са зодия близнаци, близначките Simple Smile

Вецев имаше за домашно над 850 съобщения по вайбър.
Иначе за това говорех, може на някой може да му се струва достойно за възхищение, но за мен не е ОК всичко да минава само през един човек. Пак мое мнение.

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 13:54 от Одри ♡

# 531
Данита, честита двойна радост, много скорошно гушкане! Браво за бързите реакции на лекаря ти!

# 532
Данита честита двойна радост ❤️
Аз най накрая "малко нахално се поуспокоих" свързах се с Вецев след 2 опита  в четвъртък ще се чуем за точен час и събота съм на хистеро.... Сега вече почвам да се притеснявам как ще мине, какво ще стане после.... Но поне имам начало на някакво развитие, че този застой от 4 5 месеца беше ме побъркал

# 533
Честита радост, Данита, да сте живи и здрави, много щастливи и благословени!

# 534
  • София
Честита радост!Живи и здрави да са бебките и много да ви радват!

Тази популярност на д-р Вецев сега,ми напомня на тази на д-р Сигридов през 2015-2017 година.Дано намали малко темпото,иначе имам чувство,че ще последва д-р Сигридов.Дано не съм права.
Щом има 800 неотворени съобщения,то колко пациентки има той?
Много е трудно с читавите АГ,аз все още седя и се чудя какво да правя и на кого да се доверя,хем искам само на един лекар,хем няма такъв еднорог 😣

# 535
Момичета, вчера ми дойде след престоя в болницата за роптурата на тва жълто тяло..Но цикълът ми е доста по-оскъден от по принцип  и повече кафенее. Имаше сякаш 1-2 съсирека, но е повече по-тъмна кръв, раждавееща. Според вас нормално ли е? Може би организмът се е побъркал от стреса и 1000 вагинални прегледа. Първо се филмирах да не е някаква ИМБ, ама ми дойде точно на 14-я ден от спукването и вчера правих тест - отрицателен. Случвало ли ви се е така промяна в цикъла?

# 536
  • Замък сред облаците
Ако е руптурирало жълтото тяло, не се е отделял прогестерон, не е нараствала лигавицата и оттам оскъден цикъл.

# 537
Благодаря АА! 💐

# 538
Здравейте момичета, имам едно въпросче.Някой знае ли дали може да използваме фонда,тъй като искаме този опит да пробваме със смесен материал от мъжът ми и от донор. Звънях до болницата,но ми казаха че след прегледа ще ми кажат дали може.  А аз неискам да чакам ако е по фонда да поддам документите сега имаме час за 13 юни.

# 539
Момичета днес си пуснах урина след антибиотика който пих, и излезе че има плоски епителни клетки без бактериален растеж. Имам бяло течение, дали не е нещо вагинално трябва ли да ида за цитонамазка?

Общи условия

Активация на акаунт