Спойлери от реалити предавания - тема 13

• 203 834
  • 1 475
  •   1
Отговори
# 1 365
Не следя темата и не знам дали се е коментирало за победителя но пак няма да се хареса на повечето

# 1 366
Да не би да имаш инфо кой е?

# 1 367
Не следя темата и не знам дали се е коментирало за победителя но пак няма да се хареса на повечето
Защо?

Мен никой не ме дразни този сезон Grinning

И Елвиса и Виолета даже Simple Smile

# 1 368
Скрит текст:
Сините:

Виолета, евентуално Никол, Момчил и Калоян.
Русата жена все пак май е Денислава, Виолета е с по-оранжева коса. Може би е отпаднала по-рано, но е изразила съмнения за Момчил.
А мъжът най-вдясно е Мартин. Още повече се обърквам спрямо сценарий и снимки. Laughing
Не мисля, че е Мартин, а точно Калоян по някаква причина (пленен, разменен) се е озовал при Старейшините.

За мен е Ива, плувкинята, студентката по право
Много е възможно:

Но не е Мария или Никол (предвид структурата):

Макар че дългият престой на Дивата река и Стопанството също се отразява. Wink

Тази година очаквам повторение на първия сезон. Явно Момчил ще е новият Юлиян. Когато мачкаш на арената (21 победи - 25 победи), няма начин да не влезеш под кожата на голяма част от зрителите. Но явно продукцията не счита Момчил за "достоен" за победител. Както и не считаше Юлиян за такъв. За да настроят аудиторията срещу "гладиатора на арената" (Юлиян/Момчил), в първия сезон даже коментарно студио имаше, промяна на регламента. В този сезон започнаха с монтажа още от втория епизод. Синхроните на участниците (интервютата) не са никак кратки, но ако нещо се излъчи от тях, е минимално. Само това, което е нужно на продукцията. Забелязахте ли как още снощи (чрез части от синхрони) се опитват да ни настроят срещу Момчил. Wink

# 1 369
Ако се съди по активността в ИГ, миската във Фермата ще е Нанси, а не Антония.

Няма да се задържи дълго обаче.

# 1 370
На мен второто момиче в синьо, повече ми мяза на някоя от близначките...

# 1 371
Много слабички ми се струват тези близначки, за да е някоя от тях. Но ще видим. Wink

# 1 372

Тук са останали 5 Червени.Радостин е 4 отляво на дясно.

Тук от Гладиаторите са останали Крум, Иван Рълев, Мастагарков, Радостин и Цвети. Доста приятен отбор, отсега съм за тях. Интересно как са се завъртели схемите с влизането на играчи от отшелническия отбор, че Мастагарков попада при Гладиаторите. Може да е било и кражба на капитан.

# 1 373
Пишете ,кой знаете че е победителят.

# 1 374
Елена печели "Ергенът" е положението.Grinning

# 1 375
  • София
Нали имаше преди ден пост тук, че е Радостин Кръстев?

# 1 376
Имаше за Радо ,но е добре да чуем и др.потребители .

# 1 377
Не, че е някаква гаранция,  ама Мудева доста рано се е завърнала в инстаграм.  Скоро отпада, освен ако някой не е поддържал акаунта де.
Според мене първият (реален) пост на Мудева след Игрите е от 10 август, когато е на Тасос с Румен Радев.
Скрит текст:
Тези от юни и юли не ги броя, защото тенът й е различен и го няма характерното "изпичане" на потник/бюстие от екипа; също така краката й са без белези - още една визуална особеност на участвал в ИВ 🤣 (освен ако не се е намазала с нещо):

# 1 378

Аз пък мисля, че ще се хареса. Със сигурност няма да е най-недолюбвания от 3мата накрая де, но човек не винаги може да предвиди симпатиите на зрителите...

# 1 379
В темата за спойлери ли сме или за недомлъвки?😄 Радостин изглежда добър избор засега, Момчил няма да е, него ще го сготвят като Юлиан и Фифо. Братята Рълеви също са симпатяги, но ги няма в десетката.

Общи условия

Активация на акаунт