Отговори
# 420
Мерт: "Казах си, че този проект е голям и няма да ме разочарова. Преди да започна проекта бях различен човек, но откакто играя Ферит, започвам да ставам като него" ❤

https://twitter.com/normrumzz/status/1659247516548726790?t=AuYkv … tnHl9D-OXQ1Q&s=19

"Много хубави неща ще се случат в тази драма" 🔥

https://twitter.com/Ezellottteeee/status/1659228257659543552?t=o … HwC0_DqA83Mg&s=19

Това интервю на Мерт утре ще излезело по Румънска ТВ Чак се учудих , че там дават явно сериала Не съм срещала ръмънски акаунти

Еви  HeartFlowers RoseFlowers Rose  Благодаря

Диди Purple Heart

Честно , никак не ми харесва развоят на събитията , ако има смърт . Не беше това идеята май на дизито Едвам се примирих с развода Малко светлина при СейФер и то разведени и пак отново в драмата
Четох един коментар на тр фен : Не ни стига толкова много смърт  в държавата , ами и още  ще ни измъчвате
Никой не забелязваше Фуат и Асуман цял сезон Сега изкупителна жертва Ферит ще направят

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 21:35 от KrasiAnna

# 421
Благодаря за превода и спойлерите❤️❤️❤️

Значи чакаме драма във фрагито😅

# 422
Благодаря от сърце на нашите вълшебници! Heart

Дид, отново красоти твориш! Heart Eyes

# 423
Идеееее

# 424
  • Бургас
   JoyJoyJoy ха дано...

# 425
Продължавам да се чудя на сценариста. Разведе ги и ги събра в една серия и в следващата, най-вероятно пак ще ги раздели.

# 426
Сценаристът е пълен неадекватник🙄

# 427
Изобщо не я коментирам аз тази серия и безумното развитие, то що зор и шамари, и молби, и сцени бяха. Сейран твърда като камък и сега баш на сватбата Феро се усмихна, подаде ръка и хукнаха и то само ден след развода. Ми...

Не разбрах аз в крайна сметка Ферит разбра ли колко бой изяде Сейран от баща си?
Някой писа за промяната в героите. Сега Орхан, преди това Казъм. Абсолютно съм съгласна. Промяната Казъмова беше толкова нелепа, че в момента, в който върна фабричните настройки и ми се стори 100 пъти по-зъл и гаден. Сега и на Орхан на бащинските чувства, които ей така се появиха за ден нещо вяра нямам. Все едно не помним какъв шамар му отвъртя в токова труден за Ферит момент, ама нейсе.
Уж обявиха ранен фраг в 21.30, сега щял да излиза след 23.00 часа. Много им здраве.

# 428
Аз чакам да чета мнения, анализи, детайли за епизод 32 в темата, да видя какво пак съм пропуснала/не съм обърнала внимание.
Вярно че не всичко разбрах от руската озвучка, вярно че и ме прекъсваха, докато гледах, ама на първо четене очаквах много повече от епизода. Много постно/някак претупано ми се видя, след целия хайп, дето създадоха. Предните епизоди ми носеха доста повече усещания.
Ферит как разбра в кой салон за красота са? А после къде е сватбата?

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 08:33 от stasha_s

# 429
  • София
Благодаря за превода. Flowers Cherry Blossom

То и светлина не може да се каже след развода. Няколко общи схеми и хоп трагедия. И то явно голяма, след като Ферит реве на колене.

На мен Асуман и Фуат ми харесваха като персонажи. Смачкани от машината Корханова, но отстрани се кефика на Сейфер, че не позволяват да бъдат подчинени.

Тарък нещо не мога да го намразя заради актъора вероятно, симпатичен ми е като външност и държание на сет-а (от видяното в клипчета и снимки).

Замислих се, че в сериала ни показват доста различни нюанси на психични разстройства- Ферит, Сафет, Сейран на моменти, Суна и тя, даже и Пелин. Халис също има нещо и вероятно се предава на следващите поколения.

# 430
Сега нещо иска да каже, ама аз не схващам. Ако актьора не иска Фуат да умре, няма да умре ли?

# 431
  • Бургас
Сега нещо иска да каже, ама аз не схващам. Ако актьора не иска Фуат да умре, няма да умре ли?

Мисля, че това е което вече знаем....Актьорът иска да напусне и затова ще трябва да умре....типично за тур дизи Wink

# 432
Съобщение относно дали Фуат ще умре:
Ако Доукан не иска да напусне сериала, поради това, че не участва в много сцени - изобщо не е е на дневен ред да умре. Досега не беше приключила историята на  никой артист, който е напуснал сериала. Напомням, че сами са изявили желанието си пред продуцентите.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 22:43 от sevgito

# 433
Ако искат да го махат Фуат да бяха осиновили дете с Асуман и да заминат някъде. Но драма да има. Рев и страдания, щото са ни малко.
Наистина обаче всякакви нюанси на психически разстройства ни показват. Ама то с този сценарист друго не може да се очаква.

Ако не бяха Афра и Мерт честно си казвам, че и 5 минути нямаше да гледам. Постояно хвалим Мерт за играта и някак тази на Афра се губи, но реално и тя се справя просто блестящо. Много, много ми харесва!

Какви яки сценарии развиват. Уж има информация, че новата откачалка-майката на Саффет и Търо била крещяла и плакала в болницата, Саффет умрял, но няма информация от какво. Фуат също умира и дядката Саффет гръмнал дърти гъз. Не е лош сценарии, де. Така СейФер ще глътнат въздух Simple Smile

Пфф, сега пък фрага в 00.15

Севги, благодаря за превода! Hug

# 434
  • София
А защо пък да трябва да умира? Да осиновят бебе и да заминат с Асуман, за да му осигурят по-добра среда. Би било разбираемо. Защо е необходимо да влизаме в такива ужасни драми?! То защото са ни малко СейФеровите мъки, че сега и това.

п.с. Бл@гуна, писали сме по едно и също време. Smiley

Цитат
Наистина обаче всякакви нюанси на психически разстройства ни показват. Ама то с този сценарист друго не може да се очаква.
Това не е чак толкова зле. В днешния напрегнат, стресов, несигурен живот, все повече хора изпитват психическа нестабилност, а повечето от тях са и родители т.е. отглеждат деца. За това трябва да се говори.

Общи условия

Активация на акаунт