ЛОНДОН - 13

• 48 473
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
  • До морето
Здравейте, планираме посещение в началото на Август с 2 деца на почти 12 и почти 9. Понеже този дето е почти на 12 тогава ще стане на 12 - основната цел е мач между Ман Юнайтед и Ман Сити на 10.08 на Уембли. Някой знае ли читав сайт, откъдето да взема билети за мача. На официалния сайт на Юнайтед още няма билети за този мач (но за тези преди и след има).

Освен мача нямаме нищо друго планирано. Бяхме с децата, пак за РД в Лондон преди 2 години и основните забележителности като Биг Бен, Темза, Парламента, Музеите и Лондон Ай вече сме ги отметнали. Бяхме и в Леголенд и Гринуич тогава. Сега ми се ще да правим или видим неща, за които обикновено не остава време при първо посещение. Отворена съм и за пътувания извън Лондон? Има ли други тематични паркове   освен Леголенд?

# 736
Препоръчвам да посетите Holland park (има много красиви пауни, има забавления за деца на открито) и Richmond. Също така зоопарка и аквариума са интересни са посещение.

# 737
Hampton Court Palace е моето предложение. Или да се разходите до някое малко и красиво градче близо до Лондон. Кентърбъри (Canterbury)  е едното ми предложение, а другото Сейнт Олбанс (St Albans). И двете много ми харесаха и са възможни за дневна екскурзия с влак или автобус.
Със сигурност има и още много такива, но познавам тези двете.

Edit: В St Albans, в събота и в неделя, има фермерски и занаятчийски пазар в центъра.

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 11:53 от Lucky in love

# 738
Още един глас за Hampton Court Palace, особено ако ви е интересна историята на английската монархия. Много хубав ден изкарахме там: дворецът е направен така, че истински можеш да се докоснеш до живота от минали времена - да "опечеш сладки" в кухнята на Хенри XIII, да хапнеш пай в кухните на Елизабет, да поиграеш техните настолни игри в залата им за забавления, да седнеш на масите на краля и кралицата, да чуеш разговорите на съветниците на краля около кръглата маса. А на 14/07 ще открият още няколко зали, които са затворени сега. Паркът е огромен, не ни стигна време за всичко...

# 739
  • Варна
Благодаря на всички писали в последните страници , а и в цялата тема. Заповядайте в следващата Simple Smile  :

https://www.bg-mamma.com/?topic=1671170.msg48253156#msg48253156

Общи условия

Активация на акаунт