Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 15

• 26 151
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас

Какво става пак.....Защо започнаха с повторение на 32 серия? Ей...докато приключи тоз сезон ще ни подлудят...

Явно ще повтарят и двете серии, така че новата ще започне нормално в 21.00 ч.

# 586
Така го излъчват. В 20 часа ще започне озет на предишната и в 21 ще започне новия епизод.

# 587
Коментират , че няма да се стигне до край и , че този път Ферит ще се спре.Това точно защото са напълно облечени сутринта и по това как били заспали.

# 588
Интересна ще ми е поредицата от събитията, кога лелята прегръща дъртия Корхан и след това ли кара Суна при онизи психопати.
Явно ще има епизод. Супер!
Аникс, услужлива си Joy предвидливо си приготвила кърпички, но май една кутия няма да стигне

# 589
  • Бургас
Интересна ще ми е поредицата от събитията, кога лелята прегръща дъртия Корхан и след това ли кара Суна при онизи психопати.
Явно ще има епизод. Супер!
Аникс, услужлива си Joy предвидливо си приготвила кърпички, но май една кутия няма да стигне
Ааа и нещо по-сериозно предлагам, то иначе как се понася тая мъка Sob Sob и аз като Феро Joy

# 590
 Не получих съобщение от Телеграм канал,че след 30 мин. започва сериалът,което означава,че ще започне в 21
Така предполагам

# 591
# 592
Наредили му хвалебствия и после искат интернет сцена 😂

# 593
Ааа и нещо по-сериозно предлагам, то иначе как се понася тая мъка Sob Sob и аз като Феро Joy

Тук и аз се присъединявам и от мъка, и от щастие мога да пия.

От Гюлгюн. Явно снимките вървят с пълна пара.
Гледайте и заради мен.

Сабина написа, че започва след 40 минути, но едва ли ще е направо с епизода, сигурно ще има пак от предишния.

Приятно гледане ви пожелавам!

Хахахаха каква ода за монтажиста, та барем им пусне като миналия път в Ютюб още някоя минутка горещи сцени. Ще пусне, ако има.

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 20:09 от Бл@гуна

# 594
Обещал им е, ще има. Това палче така го разбирам.

# 595
Ох бе Grinning САЩ щели да се изтеглят от Ирак, но Ферит нямало да се оттегли оттук Joy

# 596
  • Бургас
Обещал им е, ще има. Това палче така го разбирам.
Оставаше и да няма Joy При 9 часа снимки на сцена от минута....Божеее....импотентни ще ги направят тия деца, докато натрупат опит и се научат да се владеят Innocent

# 597
  • София
Коментират , че няма да се стигне до край и , че този път Ферит ще се спре.Това точно защото са напълно облечени сутринта и по това как били заспали.
Аман!

# 598
Ох бе Grinning САЩ щели да се изтеглят от Ирак, но Ферит нямало да се оттегли оттук Joy

Не, не мога просто! Толкова са изобретателни в меметата и шегите. JoyJoyJoyJoy

Как да се изтеглиш? Как? Само да посмее, не трябва да си показва носа навън Мерт, ще го отнесе вместо Ферит

# 599
Момичета, има ли линк, от който може да се гледа на живо епизода (освен руската озвучка) ? Отворих страницата на стар тв, но за жалост не тръгва, а след „червените фенери” не мога да устискам докато го качат в ютуб 😁

Общи условия

Активация на акаунт