В ДОБРИЧ цъфнали кокичета и грейнали момчета и момичета (19)

• 19 253
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Честит рожден ден на малкото момиченце-кокиченце!
И все пак леченията, които той описва от практиката, са доста по- щадящи, отколкото тези у нас. Това, което казва за капките, ми се струва повече от логично. Не ми се струва да са случайни тези чести, повтарящи се отити при малките деца.  Thinking

Ох, момичета, аз и без това се чудя права ли съм като си отрових детето от антибиотици, а сега с този спор съвсем ме объркахте  newsm78 Днес ще водя малкия на хомеопат, да видим тя какво ще каже. А иначе снощи и през нощта имахме над 38 градуса, а уж 4-ти ден сме на антибиотик. Количеството е за 5 дни. И като го свършим, к'во правим?... Предния път не сме се излекували, защото не сме го пили достатъчно дълго...

А за антибиотичните капки съм забелязала, че не обезболяват, затова слагам и Фуроталгин. Пием и противоалергични капки - "Зиртек", от които поне спи добре.

Хайде хубав ден и се пазете!

# 136
Добро утро и от мен!.....само като чета за какво си пишете и леко се плаша като си помисля какво ме чака и мен....ние сме много малки сега и предполагам сме далеч от тия неща....но за в бъдеще ..знам ли newsm78...доно не ни се налага Praynig.....а на болничките пожелавам да оздравяват по-бързичко!!!...айде лек ден на всички....ние днес ще излизаме за първи път...на консултация сме Wink...и още веднъж слънчев ден!!!  Nature Sun With Face

# 137
Да вметна и аз по ушната тема:
feel_u, съчувствам ви...знам какво е.
Отипакс-а е обезболяващо, няма антибиотик вътре и е просто мазнина.
Едно време бабите слагали топло олио. А и отита си е много болезнен.
Ние ползвахме май Берлицетин за Калина. Там май има антибиотик, но сигурно вече има и по- нови лекове.
Да чукам на дърво- успяхме да запазим слуха й след толкова отити(хич не бяха малко).
С изключение на случаите, когато си седне на ушите Laughing.
За въпросния Бърди- коментирали сме го.
Само се учудвам на упоритостта му да съветва при положение че така се нахвърлят върху него.
Няма ли поне малко достойнство... Thinking

Точкал, направи му на човека едни цици. Малко какао в сметаната и ще добие цвят на кожа. По една шок. бонбонка за зърно и ей го- щастлив! Wink
Лек ден на всички!

# 138
Добро и слънчево утро! хайде и от мен по едно топло и силно кафенце   food010. Ние бяхме на антибиотик, но за настинка, а като излезе друго ще помагате. Болничките да оздравяват. newsm10

# 139

Точкал, направи му на човека едни цици. Малко какао в сметаната и ще добие цвят на кожа. По една шок. бонбонка за зърно и ей го- щастлив! Wink

Чекай сега...тортата прилича на топка - как да направя полукълбата?Верно,че от барби няма да се впечатли особено...Ако не се справя с тази вариация - ще сервирам по цици bombs А ако и тогава заспи на масата fight

# 140
честит имен ден на всички именници
честит рожден ден на Светла на Иви да е жива ,здрава,весела,щастлива и само хубави работи да и се случват

# 141
Добре се забавлявате тука! Какви торти с ц.ц., Точке, я направо му сервирай едни ци на втора степен, като искаш, сложи им малко сметана за украса!

# 142
  • Добрич
Здравейте..
Ние си направихме една кратка разходка днес и се прибрахме ,че много задуха.Утре го дават май да се влошава.Абе май ми се иска вече малко сняг,..
gala81_81 ,добре дошла,не си писала май в добричката тема или аз бъркам newsm78Момичета защо не
го приветствате с добре дошло момичето Laughing
ОХ<ДО ПОСЛЕ<<

# 143
  • Добрич
Здравейте мами!
ЧЕСТИТ  ИМЕН  ДЕН НА  ВСИЧКИ  АТАНАСОВЦИ  И  АТАНАСКИ!
Времето май наистина се влошава, но вече е време малко да се застуди , че  с тези болести .....ужас!
Мамо Невменте как мина днес консултацията?
Хайде за днес чао!

# 144
Добре дошла, Гала! Поправяме се... Пиши по-често и дай малко визуална информация за себе си  Wink

А при нас гадостите не свършват до тук - днес почина преподавателят, на чийто изпит трябва да се явя в понеделник - Марко Семов. Той даде своя принос в изследването на народопсихологията и ще остане едно от най-забележителните имена... Поклон пред паметта му!

# 145
Да, много жалко...  Sad Аз разбрах за смъртта му от клюкарника. Като тийнейджърка четох  книгата му за пътуването му до Япония, а после и тази за Америка. Тази за Япония едно време беше апокриф. Другата май след промените излезе, ако не се лъжа.

И ние излязохме днес за малко към 11.30. Времето обаче лъже. Гледам аз, едно такова слънчево, а пък то-  гаден студен вятър ooooh!. На всичкото отгоре синковеца на десетата минута взе, че заспа. Дремна двайсетина минути. Чудех се тъкмо какво да правя и къде да ходя, че пак му тече носа. Иначе сме на път да откажем сутрешно-обедното спане между 11.30 и 13 часа.

И стига с тия торти с ци..., а кажете къде мога да купя глазура или да поръчам такава детска торта. Рожденият ден на детето наближава и ме подсетихте да питам. Аз не съм голяма кулинарка, ама мисля да се пробвам... не съм решила още. Ето тази торта ми харесва много, но дали ще направят такава някъде в Добрич?

Миналата година поръчахме от Криси-то и не съм очарована. Излъгаха ни за размера на плаката / така ли се казваше картинката, която се лепва отгоре?/, защото се оказа за по-малка торта и накрая слагахме по краищата разни розички като на сватбена торта ...

# 146
Здравейте момичета!Пиша по повод едни мои много близки роднини за тяхното детенце.Става дума за детенце на първи братовчед на мъжа ми.Днес в 19.15 по Нова Тв ще има кратко предаване за тях може да гледате.Ето това е сайта http://www.tsvety.net/ .става дума за операция в чужбина и за набирането на средства за спасяването на живота на детенцето.В предаването по Нова Тв ще има обявен номер за sms-i.Нека който може да изпрати един sms  за спасяването на един детски живот.Благодаря Ви предварително от тяхно име.Дано не съм Ви притеснила по този начин

# 147
Да, помагайте! И аз се запознах с историята на това момиченце вчера, добре, че медиите са се заели да помагат. Ще гледам предаването по НТ, за да разбера телефона за смс-и. Толкова е слънчево и лъчезарно, а сега горкото се мъши с тая химиотерапия. Дано го спасим! Хайде до после /вече не ми се учи за Марко Семов, въпреки че изпит все пак ще има/

# 148
Честит рожден ден на Светла на Иви да е здрава и расте много щастлива.
Добре дошла на Гала-дано ти е приятно с нас!
Разбира се че ще помогнем за детенцето само да кажат номера за изпращане на sms.

# 149
Здравейте! Ще гледам НТ.

Общи условия

Активация на акаунт