12. КЛАС - МАТУРИ И ИЗПИТИ 2

• 65 318
  • 762
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Потребител с  0 поста в момента. Явно натрупаният актив е възлизал  на 1 пост (изтрит впоследствие) и е касаел оценките от ДЗИ.. Винаги има такива включвания около  излизането на резултати от НВО и ДЗИ. Sad Някои са тролчета, а  други, узнали по един или друг начин оценките на децата си, са крайно  нетактични..

# 391
  • София
Аа, аз се сещам за Белинда при бЕло+череши. 😂

Я ми дайте съвет, който има опит - Paysera или Revolut за лесни международни плащания през телефона.

# 392
  • София
A natasha41 се регистрира във форума, само за да се похвали с оценките. Браво на дъщерята на наташа.
Това пък съм го изпуснала, браво, браво!:)
Mileto, не се впрягай! Ти си позабравила каква регистрация кипи след НВО-то да се съобщават резултати. А ние тук някак вече сме се поотпуснали, гърмяни зайци сме и не ни прави впечатление, но миналата година в седмокласната тема се стигаше до кавги: на кой детето тъпичко и посредственко, на кой мързеливо, но адски умно, друго с 499 точки без подготовка, защото изпитът бил елементарен, обидно лесен и т.н.😂…И все незнайни родителници нахлуват и всяват смут сред редовната аудитория.😉

# 393
  • София
Аа, аз се сещам за Белинда при бЕло+череши. 😂

Я ми дайте съвет, който има опит - Paysera или Revolut за лесни международни плащания през телефона.
По лично мнение - Revolut..
Скрит текст:
Paysera, макар и рядко, прави проблеми. Правиш спешен превод, той си стои неизпълнен часове наред. Звъниш на оператор с питане защо, оказва се, че на случаен принцип проверявали нещо си.. И заради тази "проверка" ме накараха да попълвам някакъв формуляр какво ми се пада лицето, на което превеждам (при положение, че преди това във времето към същия човек са правени десетки преводи за доста по-големи суми от проблемната), къде пребивава, че да прикачвам в добавка и акта му за раждане..

# 394
Нашата къща е с Revolut. ММ превежда на детето, и превалутирането е удобно.

# 395
  • София
И аз гласувам за Revolut. Никога не сме имали проблеми с него.

# 396
  • София
Слънчева, с  Revolut плати таксата към холандско, на следващия ден беше в тяхната сметка на Унито и потвърдиха, а и евтино. Сам се регистрира и оправи, аз само му преведох по неговата сметка в БГ банка и той си захрани Revolut. Иначе Paysera пък ми препоръчаха други мами, плащащи в същата посока.
Как пък нямаме някой надежден източник в МОН да изтече достоверно инфо, уф! Ама то никога не познават...и сме изненадани обикновено.

# 397
  • София
Благодаря за мненията!
Аз също клонях към Revolut, но исках да се подсигуря с информация от доверени източници! 🤗

# 398
  • София
Слънчева, с  Revolut плати таксата към холандско, на следващия ден беше в тяхната сметка на Унито и потвърдиха, а и евтино. Сам се регистрира и оправи, аз само му преведох по неговата сметка в БГ банка и той си захрани Revolut Иначе Paysera пък ми препоръчаха други мами, плащащи в същата посока.
Как пък нямаме някой надежден източник в МОН да изтече достоверно инфо, уф! Ама то никога не познават...и сме изненадани обикновено
Принципно и Пейсера е бърза, при отметка "спешен" превод парите са в сметката на получателя след 2-3-5 мин. Преводите след превалутирането  са безплатни..Ама хубавото се поразмива, когато се случи нещо като гореописанато..

# 399
И аз съм за Revolut.

# 400
  • Б
В очакване, но поне някакво инфо 6 -ци , 2ки по различните предмети как вървят спрямо миналата година?  БЕЛ ми е тръпка да я видя как се е справила  само с подготовка от училище.

# 401
Здравейте, понижението в средния успех от матурата по математика (спрямо миналата година) ще повлияе ли драстично върху минималния бал за прием в специалностите?

# 402
  • София
Не се знае.

# 403
  • На планетата Земя
Ако за Специалността кандидатстват само отличници, няма да повлие въобще. Wink

# 404
Голямо прецакване е тая матура по математика, сега за балообразуване в СУ вместо шестица от дипломата, ще вземат къде ли не по-ниската оценка от ДЗИ математика и ще се закопаем в нисък бал.

Общи условия

Активация на акаунт