Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 16

• 26 642
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Аз също ще се почувствам гадно, ако Ферит застане до Пелин. Спойлерите излязоха верни. Пелин ще се самоубива и Ферит оставя Сейран да замине.

# 316
Ох, никога ли няма да се отървем от тази некадърница???

# 317
# 318
Омг очакват ни още "хубави " емоции.  Кязъмчо ще е в разгара си:confused:

# 319
  • Яко в Матрицата...
Същата… Много кофти серия се очертава.

# 320
Накратко ще ви споделя за състоянието на Пелин.. малко се интересувах и се оказа, че тя също трябва да посети терапевт.....
Малко е дълго, извинявам се ...

Еротомания или синдром на несподелена любов:
Еротомания или синдром на несподелена любов (синдром на Клерамбо) трябва да се лекува от специалистТерминът „еротомания“ идва от гръцки и буквално означава „луда любов“.
Обикновено за болния е много трудно да приеме това, защото това би означавало осъзнаване на отхвърляне и в това се крие ключът към проблема.
Между другото, когато говорим за еротомания, ние не имаме предвид онези, които страдат от форма на фиксация върху любовта и секса, в който случай можем да говорим за нимфомания за жените и сатириазис за мъжете.

Неспособността да приемеш рационално отхвърлянето на някой, който се е влюбил, като постави на място работа на самозаблуда, насочена към заблудата на себе си да вярва, че другият човек отвръща на чувствата му, е форма на самоизмама, която дори може да доведе до човек, страдащ от еротомания, да вярва, че е във връзка с това лице, че живее истинска любовна връзка.
Хората със синдром на Clérambault преминават през начална фаза, известна като фаза „надежда“, в която просто чакат любимият им човек да обяви любовта си.
Това е дълга фаза и често пациентът остава затворен в нея, без изобщо да премине към следващата фаза, фазата на „разочарование“.

Тази фаза следва осъзнаването на негативната обратна връзка от любимия човек и може да доведе до депресия, агресия, опити за самоубийство или, ако има късмет, отстраняване.
И накрая, има „фазата на негодувание“, в която най-тежките пациенти дори могат да стигнат дотам, че да нападнат физически обекта на своята любов.
Не е лесно да разпознаете еротоман на пръв поглед: симптомите им са подобни на тези на други психични разстройства и варират от раздразнителност до агресия, нервност до отношение на откъсване от реалността.

Речта им често е объркана и липсва баланс и съгласуваност, и те са егоцентрични.

Най-честите причини са психологически травми, свързани със ситуации на отхвърляне, често през детството.
Страдащите от този синдром се опитват по всякакъв начин да влязат в контакт с обекта на своето желание, често по доста натрапчив начин, който се превръща в истинско дебнене.

Резултатът е форма на параноя, при която реалността изглежда изкривена, защото всичко се върти около любимия човек и очакването или откриването на сигнал от него или нея.
Любимият, от друга страна, не прави нищо, за да насърчи еротомания, напротив, той се опитва да изясни недоразумението, ако може, за съжаление без положителен резултат, тъй като думите му се тълкуват като потвърждение на взаимен интерес.
Еротоманията може да бъде и защитно поведение срещу депресия и самота, което кара страдащия да измисли напълно интрапсихичен свят и може да бъде свързана с други психични заболявания, като шизофрения.

Ще бъде необходима терапия, за да се разбере какво може да го е причинило, и може да се добавят лекарства, ако е необходимо

# 321
Ама то това, дето изтече не беше спойлери, направо целия сценарий за епизода. Обаче не можах да разбера - сценаристът ли го пусна, продуцентът ли. Че сценаристът нещо не пишел, както искал Онур.

Айде няма нужда да научаваме историята на Пелин. В четвъртък вечер феновете, направили стая в Т, режисьорката се включила да ги успокоява. Някои надали глас, че искат да научат историята не само на Пелин, ами и на майка й. Има коментари - ужас, те луди ли са, кои са, ходят да се разправят кой какви идеи дава.

Ее, това оръжие е май за Суна, тя ще стреля.

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 20:17 от stasha_s

# 322
Е, колкото и да се надявахме, че спойлерите са фалшиви, баш си вървим по сценария. Надвявам се това, което започнаха да подмятат да се окаже истина и Търо да не я свърши, каквато я бяха намислили.  Пребива си я Казъм на улицата явно. Поне  няма булка в спойлера, сигурно са ни я оставили за следващата серия.
В сряда ще снимат на летището, явно Феро ще върви на Антеп или пък Търо....
Важно е Пелин да предобри дозата и докато се върне Ферит от Антеп тя да е отишла от другата страна на тревата.
Ужас! И тук изтрепах половината герои Joy Зле ми действат тези сериали и аз ставам кръвожадна

Сташ, защо Суна? Та онзи горканчо само й души обувките.

# 323
Какво подмятат за Тарък? Каква да я свърши?

За Суна е предположение от един от анализаторите. С тяхно оръжие, нали им е пълна къщата.

# 324
  • Яко в Матрицата...
Обаче това клипче много удобно излиза днес, в деня на фрагмана. Днес ли е снимана тази сцена?

Честно казано, отдавна пресолиха манджата с Кязъм и неговите издевателства.

# 325
Днес уж е снимана, по-рано имаше и снимки, уж от днес.

# 326

Ако Ферит седне до Пелин на масата , въпреки тази красота......

Чакам фрага  ! Чакам да ме изненадат с нещо различно от тези гадни спойлери ! Искам нещо новаторско , нестандартно !

Пелин щом е решила да се самоубива , няма да я спирам. Само да не пипа Феро !

Ферит пък много съвестен ще го изкарат. За всичко  се чувства виновен.  Сейран хубаво му беше казала , че и Пелин има вина , затова че му е позволила да се държи така с нея. Хайде да не ни връщат с 10 епизода назад , когато той  обгрижваше  Пело прекалено.

# 327

Сташ, защо Суна? Та онзи горканчо само й души обувките.

То това беше прелюдия. Той нали каза, че ще тичат 4 дечица, има той мерак и явно ще се опита. Горката Суна! А Абидинчо само пие чай и кара колата!!!

# 328
А и нали повтарят цикли. Халис-брата на Хаттуч-Сафет. Сега как ще го завъртят не знам. Затова е по-скоро Суна с оръжието. Абидин да намесят, като някой скрит Корхан? Не съм чела всичко, дето са писали, много продуктивни. За няма и половин година, над 4500 туита, как се чете това.
Само да не иска Тарък, Сейран да плати сметката, щото като е за сестра й, сигурно ще я плати.

# 329
Да, аз оръжие знам, че и се понамира при Саффетови, въпросът ми беше, какво ще изкара Суна от транса, за да го гръмне. Тя е толкова примирена и страхлива, та трябва да е наистина нещо брутално. За това попитах.
По-скоро мога да си представя Търо-Феро да се гърмят, или онзи Аби да превърти, нали и той някакъв пистолет размяташе.

Пак побъркаха феновете. Въланата на недоволство доста се засилва.
За Тарък подмятат, че вече няма да я насилва, а малко по-друго развитие ще има там. Дано, че това вече ще е отврат.

Уж Казъм много искал да я спаси Сейран, за това 100 пъти натъртил, че ще я води в Антеп, та да я спасява Ферит, а на улицата я пребива. Защо, бе, Казъме??? Оф!

Аз докато пиша и вие сте отговорили. Да, има логика. Това с четирите деца го бях забравила. Аз си мислех, че той толкова си може и си има проблем със сещате се Simple Smile

Ооо, да, Сташа, вярно, че Тарък уж ще изнуди Сейран, да се жени за него, за да не издаде, че сеста й е гръмнала брат му и да не влезе в затвора.
Ама пък последните спойлери ще са, че Орхан ще говори със Сейран, за да оставя Ферит и историята с Тарък ще се размине.
Кой знае. Пак започнах да коментирам спойлери май Grinning

Общи условия

Активация на акаунт