Звездни Компромати - Юни'23

• 266 287
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 690
Силно преувеличен е талантът на Бакалова.
Холивуд не е никаква космическа величина, че да измерваме успехите на някого с нея.

# 691
  • Berlin
В коя история?🤔

# 692
Холивуд отдавна не е това, което беше. За мен загуби блясъкът и специалната си аура, откакто прегърнаха идеята за политкоректността.
Ако преди е трябвало и поне малко талант, сега вече ми се струва, че изискването за талант съвсем се изгуби покрай другите условности. Чак не могат да разкажат една обикновена история като хората, в напъните да уважат всички "специални". Просто във филмите вече не наричат нещата с истинските им имена, и не показват "нещата от живота". Сакън, да не ги канселират. Тъжно!
Отделно от това, имам чувството, че вече никой не залага на добре разказана история и, съответно, добре написан сценарий. Всичко е специални ефекти и шокиращи/неочаквани обрати. Още като започне филма и е ясно накъде ще поеме и как ще завърши. Няма "игра", няма комплексни характери и емоции.
Независимото кино е далеч по-интересно. Мое мнение.

# 693
Сам Смит и Мадона (забавно титуловали се S&M) с обща песен, Vulgar:

https://m.youtube.com/watch?v=BiRvg_zuNhQ

# 694
  • софия
Не я харесвам тази мода да се разхождаш по бельо по улиците, да седнеш на стол в ресторант. Бруклин със съпруга отиват на вечеря.
Скрит текст:

# 695
В главата ми изникна сцена, как минават по някоя малка, тъмна уличка, и представителки на най-древната професия цъкат възмутено след тях. Joy

Добре, защо?

# 696
  • Glasgow
Нойзи и неговата Лилит на закъснял спонсориран меден месец- финал на ШЛ⚽️
Скрит текст:

# 697
Нойзи и Мара са големи позьори!  Е, не мога да ги харесам и това си е. Нойзи ми е като балон готов да се спука всеки момент, нещо като Барон Мюнхаузен, а Мара ми е като остаряла Лолитка.

# 698
За мен тази двойка са толкова неподходящи един за друг...
Няма нищо общо между тях, най-малко химия.
Не знам какво може да ги свързва заедно.

# 699
Мария, прави подарък меден месец на този льольо. Думи нямам. Носи го, влачи, меси му. Дай боже на всеки мъж, такава жена.

# 700
Наскоро ни поканиха на театър, с нейно участие, някакви смешки на Сиромахов на гърба на българската литература. Ами, отказах. Чак ми призля като си представих преиграването на Мария.
Безумно плоски писаници имат, когато сами си постват и пишат публикациите в социалните медии и не са минали през редакторска намеса. Чак ми е странно как успяват да общуват двамата.

# 701
  • Glasgow
Аз останах с впечатление, че е реклама това им пътуване...тъкмо си мислех колко е тъпо да чакаш някой да спонсорира дори това...

# 702
  • Враца
Не я харесвам тази мода да се разхождаш по бельо по улиците, да седнеш на стол в ресторант. Бруклин със съпруга отиват на вечеря.
Скрит текст:

Поне в случая са съпрузи.

На мен ми е далеч по-интересно какво е поведението и нагласата на случайни, чужди хора, когато някоя звезда отиде на парти почти гола. Завързваш разговор с някой, когото не познаваш. Къде ще гледа той? При голи гърди и задни части може би даже няма смисъл да питам... Как ще се чувства? На мен би ми било не просто неудобно, а и доста смешно, ако някой срещу мен изглежда по този начин.
Изобщо не ми е ясно защо дойде тази гола мода. Преди едно 20 години, когато някой се облечеше така, беше абсолютно скандално и всички говореха години за това- пример Хали Бери с винено червената рокля на Оскар. Сега е на всяко събитие и масово. Даже вече не е и интересно, а да не говорим, че не всички, които се носят така, изглеждат стряхотно.

# 703
Бруклин и жена му някак искат да привлекат внимание, обаче не могат. И поне жена му да се покаже полугола Simple Smile

# 704
Шакира и Люис Хамилтън на разходка с лодка и по - късно на заведение заедно.
Хмм, защо ли ми се струва, че всичко това е голяма пиар акция.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт