Звездни Компромати - Юни'23

• 266 252
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 825
А, извинявам се не знаех.
Същата работа е и при Нели свекървата Сано.

# 826
Домусчиева е егати киборга
Вероятно тя гледа да е на висотата на перфектния си мъж Simple Smile

# 827
Джони Деп на концерта на Hollywood Vampires снощи..

https://www.facebook.com/EVA.magazine.bg/videos/772128367744349

# 828
За Нина Д. да кажа - понякога свличането на лицето се получава след дентална интервенция.

# 829
Преди време четох едно интервю с Кремена Домусчиева и я питаха какво е да живее в сянката на мъжа си. Тя отговори, че се чувствала много добре в тази сянка и била щастлива. Между другото беше доста скромно и добре казано - богаташка съпруга съм и толкова. Без напъни да е инфлуенсър, да продава пижами, червила, маркетинг “курсове”, тефтери, да е фолк певица, магистър-доктор  или каквото там им купуват, за да не се чувстват без занимание. Поне беше честно и ясно, спокойно казано.

# 830
На Маскирани певец тази неделя, Джулката каза, че е бременна в седмия месец. Това старо ли е или ще бъде трето?

# 831
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
На Маскирани певец тази неделя, Джулката каза, че е бременна в седмия месец. Това старо ли е или ще бъде трето?

Старо е.

# 832
Аз също видях Ганито миналото лято на живо, в Миконос. На живо изглежда по-добре от тези филтрирани снимки в IG. Поведение, ценности и т.н. не коментирам.

# 833
  • София
Лео си почива, само не знам за какво му е маската....момичето с него му е племенница.
Скрит текст:
Джейн Сиймур
Скрит текст:
Мат Деймън с жена му
Скрит текст:
Емили Блънт
Скрит текст:
Кара Делевин
Скрит текст:
Сиена Милър
Скрит текст:
Деми Ловато
Скрит текст:

# 834
Оф тая Джейн Сиймур не я е срам… толкоз години и все е уау

# 835
  • София
Мария Бакалова
Скрит текст:
Тони Димитрова и Драго Драганов
Скрит текст:

# 836
Снимката на Бакалова е 1:1 със снимката на Наталито, която стресира сериозно всички в темата.
Що се отнася до Тони, няма нищо общо с "напудрения" фотос малко по-назад в темата.

# 837
Супер е Бакалова. Има си супер гърди и тяло. Роклята и стои супер.

# 838
Зендейа много си ги харесва тия черни пътъчки явно. Вече на доста снимки е с тях, пък толкова да не й отиват (затова ми е направило впечатление)… Не виждам каква марка са, но предполагам не са случайни.

Заради този й аутфит не е била допусната в някакъв луксозен италиански ресторант. Та каквито и да са патъчките...

# 839
На Зендея не са ли лоуфъри на Gucci? Не виждам как ще я спрат в ресторант заради тях, освен ако няма някакъв много специален дрескод. Иначе ако е била с тоя аутфит - заради голия корем вероятно не са я пуснали.

Общи условия

Активация на акаунт