Лидл 176 - юнска леко скучна

• 57 782
  • 592
  •   1
Отговори
# 225
  • Асеновград
Според мен, точно тази панировка няма как да стане златиста - нещо й има (т.е. опаковката е подвеждаща). На хапките със синьо сирене (които бяха вкусни) имаше от същата панировка и тя си остава белезникаво бяла, независимо от метода на приготвяне. Даже не може да се познае кога е готово, защото цветът все е блед.

Значи, ще ги доям постепенно, но не ми харесаха особено. Пролетните рулца - да. Има и едни хапки със скариди тази седмица - те също стават.
Нямам предвид, тези от Лидл. Ние също взехме за проба, коментара на дъщеря ми беше,че не са като оригиналните, и много солени. Децата изобщо не ги харесаха. Аз първия път като пуснаха латино седмица бях се запасила с Алфахор ами не е като оригиналния. Преди имаше и брашно от мантиока.
Дулсе де Лече правя на котлона или с нормално прясно мляко като добавям захар колкото искам, вари се на слаб огън като се бърка, в никакъв случай не иска 2-3 часа за да стане. Ако искам да съкратя времето сипвам консервата кондензирано мляко и по същия начин с бъркане на слаб огън. Две консерви като количество се сгъстяват за около 20-30 минути, така се вижда колко се е карамелизирало и няма опасност да стане преварено. Случвало ми се е от Берьозката да взема преварено.

# 226
Подарявам+седмичните
Скрит текст:

# 227
Скоро пускали ли са смесител с термостат за душ? https://www.lidl.de/p/livarno-home-thermostat-wannenfuell-und-du … rmatur/p100348072

# 228

Не са, дебна го от около година. В края на април пуснаха в Кауфланд и взех от там - в 8,20ч в понеделник в магазина до нас нямаше и ми увъртаха, че не били наредени, ама не знаели дали изобщо ще получат. В 8,30 в другия магазин взех последния. Обаче миналата или по-миналата седмица го видях в брошурата на Лидъл на някоя от съседните държави и даже си мислех, че и тук ще се появи, но може и да не го пуснат.

# 229
Аз пък искам смесител за кухня с изтегляща с част ( душ) , дебна за туристическата ютоя също. Съдейки по румънския Лидл, пак нищо интересно няма да има Cry Cry
Утре ше ходя за уредчето за целулит и май в петък се очертава по-стабилен пазар.
Иначе , нещо не успях да взема надуваемите дюшеци  ит Лидл и ще се възползвам от същите в Пепко ( пица, сладолед,ананас...)- някой ако знае кой е най-удобен за игра на война ( или 1 е на него,другите се мъчат да го обърнат и да се качат Simple Smile  )- да казва Wink

# 230

Не са, дебна го от около година. В края на април пуснаха в Кауфланд и взех от там - в 8,20ч в понеделник в магазина до нас нямаше и ми увъртаха, че не били наредени, ама не знаели дали изобщо ще получат. В 8,30 в другия магазин взех последния. Обаче миналата или по-миналата седмица го видях в брошурата на Лидъл на някоя от съседните държави и даже си мислех, че и тук ще се появи, но може и да не го пуснат.

Звъннах им на националния телефон, по принцип го пускали пролет и есен, очаквало се уж да го има, но не каза кога. Да си го пожелаем освен довечера да го видим в новата брошура.

# 231
  • софия
Идвам да измрънкам. Не че ми е за 3 лв., но е тъпо така да мамиш.
Днес намалена цена 2.99 лв.

утре - регулярна 2.49 лв.

Това са селски тарикатлъци.

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 17:59 от zvаnchе

# 232
Върни ги и си купи на новата цена. Wink

# 233
  • софия
Да бе, ще се занимавам с глупости. Видях го още след каса, но няма да ходя да се разправям. Днес ми взеха +3 лв. и загубиха утре да оставя 100.
Това е поредна причина, поради която все по-рядко ходя там. Днес умрях от смях на част от етикетите "Топ цена" - намаление с 10 ст.

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 19:05 от zvаnchе

# 234
Здравейте! Simple Smile От утре ще има комплект за маникюр и педикюр, който мисля, че са пускали и преди. Някой може ли да сподели мнение дали си заслужава? Правя си гел лак в домашни условия и се надявах да ми спести време при свалянето.

# 235
  • София
Имам този комплект от края на септември 2021г.
Ползвам го за педикюр. С кабел е, а не с батерии.
За гел лак може би ще свърши работа, но трябва внимателно да се работи. Приставките са  мааааалко големички. Уредът не е лош.

# 236
Здравейте! Simple Smile От утре ще има комплект за маникюр и педикюр, който мисля, че са пускали и преди. Някой може ли да сподели мнение дали си заслужава? Правя си гел лак в домашни условия и се надявах да ми спести време при свалянето.

Не вярвам да ти свърши работа за сваляне на гел лак.😉 За естествени нокти е ок, справя се добре.
За сваляне на гел лак използвам друга пила (30000+ оборота) и няма нищо общо с лидълската пила (която вероятно няма и 5000 оборота).🙂

# 237
И аз съм доволна от комплекта - точно за махане на гел лак го ползвам( но аз го настъргвам и после слагам с ацетон във фолио и седя така 15-20 мин).
Според мен върши работа Wink

# 238
Здравейте, някой да има електрическата пила за педикюр? Купувала съм на велвет и освен лек масаж, друго не прави. Бих помолила за мнения така като се замислям за тази
Днес бях в лидъл и купих от мохитото, но за мен е захар с вода изобщо не ми хареса. Взех и от сладкото Чили.

# 239
  • Буркина Фасо
Здравейте, някой да има електрическата пила за педикюр? Купувала съм на велвет и освен лек масаж, друго не прави. Бих помолила за мнения така като се замислям за тази
Днес бях в лидъл и купих от мохитото, но за мен е захар с вода изобщо не ми хареса. Взех и от сладкото Чили.
имаш пари - позволяваш си да купиш цяла държава Smiley

Общи условия

Активация на акаунт