Търся електронна книга - 43

• 117 998
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Не,не мога вече😂😂😂

# 631
Боже, Господи!!!! Само преди няколко поста жената си направи труда да я качи в Мега с постоянен линк!!!!! Преди това пък друга дама обясни ПОДРОБНО, какво съдържа книгата в целия й "блясък" и ОЩЕ ПИШЕТЕ "Ще помоля за РЕВОЛЮЦИЯТА"......
Без коментар! Мисля, че мацките по - горе хубаво са го писали.... ТЪРСЕТЕ ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ ТАКИВА ПОСТОВЕ! Тук не ги пишем тия коментари ЕЙ ТАКА! Tired Face
Сега очаквам и тая за диетата и тя да "нашуми" Tired Face
Ако съм на Админа, при следващия пост за тази нелепа книга, директно БЛОК!! JoyJoy
Да съм, но не съм! Хубава вечер! Stuck Out Tongue Winking EyeBlush

# 632
Заповядайте, линк към Глюкозна революция. Качена е вече и спрете да питате.

https://www.rulit.me/books/glyukoznata-revolyuciya-download-788008.html

# 633
Алелуя!
Дайте ся за коя диета бешИ?! Да я търсим малко🤣😂😂
Под секрет да кажа, че с четене на книги не се отслабва! Пробвано е😅🤣 Ако ставаше тъй трябваше да съм 48 кила🤪🏋♀

Искам нещо много яко за четене, крими или сага или нещо друго, да ме залепи за четеца Simple Smile

Моля за благодарност дето си купих Револпцията и я четох в полза роду, да ми препоръчате нЯщо, което не ви оставило да спите!

# 634
Сега чета Революция на Дженифър Донъли ,за Френската  и от съвременна гледна точка, момиче обича музиката и навързано с миналото, прекъсвам ,че ме настръхва на моменти, ако обичаш такива ,да не разказвам подробно, веднага ти е пращам, ама в пдф са ми на мен, мога да ти потърся друг формат по фб групи ако има късмет да стои. Като си тръгнала по революции...

# 635
Алелуя!
Дайте ся за коя диета бешИ?! Да я търсим малко🤣😂😂
Под секрет да кажа, че с четене на книги не се отслабва! Пробвано е😅🤣 Ако ставаше тъй трябваше да съм 48 кила🤪🏋♀

Искам нещо много яко за четене, крими или сага или нещо друго, да ме залепи за четеца Simple Smile

Моля за благодарност дето си купих Револпцията и я четох в полза роду, да ми препоръчате нЯщо, което не ви оставило да спите!
С риск да ни се скарат, защото не сме по темата, аз ще ти препоръчам нещо 😁 “Лабиринтът на Озирис” и “Изгубената армия на Камбиз” от Пол Зюсман; “Пазителка на тайните” от Кейт Мортън; “Славея” на Кристин Хана.

# 636
Аз препоръчвам " Сребърният залив" и "Повелителката на конете" на Джоджо Мойс.

# 637
Здравейте търся ВИК на Бел Аурова
vania_masurska@abv.bg

# 638
Здравейте търся ВИК на Бел Аурова
vania_masurska@abv.bg
Книгата няма електронен вариант все още.

# 639
Като казвате залепи, веднага се сещам за "Трилогия за Бастан" на Долорес Редондо. Аз направо се филмирах с тях.

# 640
трилогията е филмирана и филмите не са лоши.

# 641
Здравейте, може ли да ми предложите книга като Най-сладката забрава на Даниел Лори

# 642
Здравейте, търся всичко на Елин Хилдебранд, моля, ако някой има нейните книги в ел. формат да ми ги изпрати  Wink kika_kl@abv.bg

# 643
  • Euskal Herria
В рулит има качена само една нейна книга.

# 644
В рулит има качена само една нейна книга.

Благодаря, ще я погледна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт