Какво повече НЯМА да купя - 23

• 96 304
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
Кухненските ролки в ДМ са много качествени и без миризма.

# 91
Много мразя ароматизирана кухненска хартия. Не искам пържените ми картофки да миришат на парфюм/сапун все едно съм ги държала в шкафа с препаратите.
Що за глупост са измислили - ароматизирана кухненска ролка.

# 92
В нас се купува само тази кухненска хартия и е без аромат.

# 93
+1 както и тази, която също е без аромат:

В нас се купува само тази кухненска хартия и е без аромат.

# 94
Точно Papia имах предвид като писах за хартията в ДМ.

# 95
  • Пловдив
Вкъщи само Зева купуваме - също е без аромат

# 96
  • София
Аз съм споделяла преди вдругата тема, че купувам sanft und sicher limited edition ДМ, 3 ролки в пакет.
На Papia късовете са ми прекалено тесни.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/saugstark-sicher-triplastova-kuh … 058172622410.html

# 97
И ние купуваме от двата вида - Папиа и Фамилия, аз харесвам когато хартията може да се къса на по-малки правоъгълници.
По този начин не изхабявам повече от необходимото ми.

# 98
Аз купувам някакви "кучи" марки, евтина кухненска хартия, но винаги е без аромат и винаги е без откат. Колкото пъти взема уж нашумели марки, толкова пъти нещо не им е наред, я е ароматна, я е тънка, я тясна, абе все се намира нещо да не ми хареса. Та си викам - я, по малко пари, че, ако не съм доволна, поне да не ме е яд и засега биват нещата в сферата на кухненските ролки. Joy Wink

# 99
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз купувам някакви "кучи" марки, евтина кухненска хартия, но винаги е без аромат и винаги е без откат. Колкото пъти взема уж нашумели марки, толкова пъти нещо не им е наред, я е ароматна, я е тънка, я тясна, абе все се намира нещо да не ми хареса. Та си викам - я, по малко пари, че, ако не съм доволна, поне да не ме е яд и засега биват нещата в сферата на кухненските ролки. Joy Wink
Да,  но с евтините не ми харесва това, че са рехави, разпадат се, и ми се лепят по ръцете...

# 100
Кожено яке от сайт. Мирише на пръч. Как да го обезмирися? Не може да се пере, по етикет и химическо не може...

# 101
Връщай ако имаш такава възможност.

# 102
  • софия
Аз взимам от КАМ ролки - здрава хартия, няма късане. И е на прилична цена. 2 ролки са 1.70

# 103
Откъдето и да купиш яке, кожата мирише. Аз обичам миризма на кожа. Често ходех в ателието на приятел, който работеше с кожи и ми харесваше как мирише. За да премахнеш миризмата го проветрявай.

# 104
Не купувам и няма да купя нищо, което агресивно ми се натрапва от реклами! Ама нищо, ако ще света да обърна за да намеря алтернатива.
Сетих се, защото реклама на Персил вече ми тече и от чешмата. Ами няма да купя, та ако ще пред вратата да ми го оставят. И безплатно да е ще го прескоча! Аман вече!

Общи условия

Активация на акаунт