Къде в Бургас? 61 тема

• 66 376
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Често ми се налага да идвам до Бургас по работа и горе-долу съм наясно къде какво се продава. Търся без успех малки, джобни календарчета за следващата година. Къде да търся?

В книжарниците?

# 571
Благодаря! Горе-долу се ориентирах, а и колежка ми помогна.

# 572
Често ми се налага да идвам до Бургас по работа и горе-долу съм наясно къде какво се продава. Търся без успех малки, джобни календарчета за следващата година. Къде да търся?
Срещу Горското има книжарница. Анисто, мисля че се казва.

# 573
Благодаря, потърсих я в Гугъл. Не знаех къде е Горското.

# 574
Магазинчето на Старата поща, би трябвало да има календарчета .

# 575
Има ли място - борса, пазар или др., от където да мога да купя по-голямо количество  (по около кг от вид) сурови ядки - орехи, бадеми, лешници?

# 576
Борса -не знам.Но аз от месец купувам сурови ядки на Торнадо.По 500 гр.в пакет и в момента орехи и кашу са на промоцияна добра цена /по спомен 30% намаление/.Сякаш и бадеми съм виждала.

# 577
Има ли място - борса, пазар или др., от където да мога да купя по-голямо количество  (по около кг от вид) сурови ядки - орехи, бадеми, лешници?
В павилион плод-зеленчук на Александровска - преди блока на пресечката с ул "Л.Каравелов". Продаваха лешници и бадеми на килограм, сурови, нямам спомен за цената.

# 578
  • Бургас
На ъгъла на ул.Гурко и  ул.Оборище, до Искендер кебап има плод-зеленчук, в който продават по 1кг орехи и бадеми на по-ниска цена от редовната на грамаж.

# 579
  • Бургас
Добра шивачка да препоръчате? Районът няма значение.

# 580
За поправки ползвам Наталия в ж.к. "Лазур", работи старателно, доста бързо и на достъпни цени.
За шев на дрехи, особено връхни, и аз търся.

# 581
  • София
BillieCross, може ли координати и точен адрес?

# 582
  • Бургас
някой може ли да препоръча читав майстор за ремонт на климатик

# 583
Здравейте, къде, освен в Метро, мога да върна акумулатор без да купувам нов/да дават ваучер или пари в брой/?

# 584
Здравейте! Някой знае ли къде преместиха магазина за италиански платове, който беше на Г.Кирков? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт