Милано и северна Италия - тема 16

• 52 172
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
Времето е много променливо.
Ето например в Рим в момента е колежката. 17 градуса е, пек, по къси панталони се разхождат.
В София е ураганно времето. Едвам се върви навън.

# 436
  • Milano
Небето е СИНЬО над Мелбърн!🥳🥳🥳

Велик е Синнер.❤️❤️❤️

# 437
Чудесен мач за Синер! Браво! Не всеки може да обърне мач от 0:2 до 3:2.

# 438
Велик финал! А вярно ли е, че прякорът му е Морковът или феновете му си го измислиха това сега?

# 439
По време на мача една жена от публиката целуваше играчка-морков, може би има такъв прякор. Необичайно за италианец да е с рижава коса.

# 440
Да, вярно, видях го това.

# 441
  • Milano
Не е необичайна рижавата коса в Алто Адидже, откъдето е той.
Прякорът му е Fox.

Историята с моркова накратко:
По време на един турнир през 2019г вместо обичайният банан Синнер е изял един морков.

Една група от момчета, негови тифози от Кунео, на следващият турнир се обличат като моркови. Не остават незабелязани от телевизионните камери.
Наричат ги Carota (морков) boys.
Оттогава са много популярни.

Да отбележим и факта, че е миланист😍🔴⚫️❤️.

# 442
Велик финал! А вярно ли е, че прякорът му е Морковът или феновете му си го измислиха това сега?

Кои са Carota Boys, феновете на Sinner, които завладяха социалните медии

https://www.wired.it/article/sinner-carota-boys-tennis/

Защо Carota Boys се обличат така?
От този момент започва тяхното приключение. По време на този турнир [по-рано в Рим] всъщност Carota Boys буквално подлудиха както публиката по трибуните, така и състезателите, предизвиквайки усмивки въпреки напрежението. След това сътрудничество с Lavazza им позволи да гледат на живо мача на Sinner по време на Ролан Гарос. И тогава морковените им костюми не останаха незабелязани. И така Уимбълдън и след това Ню Йорк за US Open: но защо се обличат като моркови? Човек лесно може да си помисли, че видът им е заимстван от цвета на косата на Sinner: това отчасти е така, но не е единственото обяснение. Всъщност няколко пъти Carota Boys обясниха, че името и зеленчуковото облекло произлизат от епизод, случил се по време на мач от турнира ATP 2019 във Виена, когато техният идол Sinner изяде морков, а не класическия банан.

Много забавно. И аз сега се образовах по въпроса. Blush

# 443
Отидох,видях и се влюбих в Италия!
Благодаря ви за всички точни напътствия,които прочетох тук. Теоретично бях по-добре подготвена от хора,които доста пътуват Изненадах сестра ми с информация,което ни спести доста време.
   С удоволствие ще отговоря на въпроси, ако има такива като мен,които за пръв път ще пътуват.
   Искам да се върна в Бергамо, не видях нищо, а усещам,че ще е моето местенце.Комо ми остана в сърцето, Беладжио не.Голямо разочарование. Милано е страхотен град.

# 444
Здравейте,
Плануваме пътуване през май месец в района на Милано, езерата Комо и Гарда, Верона и Венеция.
От форума научих за картите "Аз пътувам в Ломбардия", наясно съм, че последната точка до която може да се стигне с нея е Пескиера дел Гарда. Тъй като сме с деца под 14 години можем ли да се възползваме от опцията "Аз пътувам със семейството" и ако да - как?
На приложението на Тренорд виждам само опцията IVOL - Аз пътувам в Ломбардия. Достатъчно ли е възрастните да имаме закупени билети и да сме попълнили деклацията. https://www.regione.lombardia.it/wps/wcm/connect/6ff79145-805c-4 … 8d8a-4c8139d430f4.

# 445
Отидох,видях и се влюбих в Италия!
Благодаря ви за всички точни напътствия,които прочетох тук. Теоретично бях по-добре подготвена от хора,които доста пътуват Изненадах сестра ми с информация,което ни спести доста време.
   С удоволствие ще отговоря на въпроси, ако има такива като мен,които за пръв път ще пътуват.
   Искам да се върна в Бергамо, не видях нищо, а усещам,че ще е моето местенце.Комо ми остана в сърцето, Беладжио не.Голямо разочарование. Милано е страхотен град.
Аз се колебая за Комо сега февруари - дали няма да е сив пейзажа 🤔 Милано и на мен ми изглежда страхотно

# 446
Ние уцелихме разкошно време за Комо.
 Имаше зеленина, красиво е.А към 17 часа отвориха заведенията в центъра,напълни се с хора,светлини,музика.Многи ,много ми хареса.

# 447
И аз да помоля за малко помощ ... Планираме кацане в Бергамо сутринта и 8 нощувки, като ми се иска две нощувки да са в Бергамо преди тръгване. Иска ни се да видим езерата - основно Комо, Гарда и евентуално Маджорето. Ще пътуваме с обществен транспорт. За Комо съм определила за разглеждане Менаджио, Беладжио, Варена, Комо и Лено. Къде е най-удачно да се спи за 2-3 нощувки? Менаджио за сега ми се върти в главата...След това посока Гарда, какво си заслужава да се види  - Пескиера дел Гарда, Сирмионе и какво друго около езерото? Бреша интересна ли е? И къде е най-удобно  да се установим за следващите 3 нощувки? Верона и Венеция ги изключвам, тъй като там сме били. Чудя се и за Боромеовите острови в езерото Лаго Маджоре, дали мога да ги сместя, защото са в друга посока.. Всякакви съвети ще са ми от полза, как да уплътня тези 8 дни - ясно ми е, че има още много малки градчета, но все пак да видим основните.

# 448
За Комо съм определила за разглеждане Менаджио, Беладжио, Варена, Комо и Лено.
В Лено няма много какво да се посещава, освен ако нямате предвид Вила дел Балбианело, която си заслужава, разбира се, но отваря за визити след 23 февруари.

# 449
  • София
Импулсивно взех самолетни билети за подарък за Милано Бергамо. И вече съм шаш. Simple Smile  Полетът наобратно към София е в 6:45 сутринта. Изчетох цялата тази тема и, доколкото мога да преценя, най-добре е да предвидя последната нощувка да бъде в Бергамо. Правилно ли се ориентирам?

Общи условия

Активация на акаунт