Ние ходихме за няколко дена на гости на едната баба и дядо. Та нали се събират багажи, после пък се разопакова, цяклата къща на вили и могили и не мога да смогна да изчистя и оправя. Достигнах до извода че ходи ли се с Лора за преспиване някъде, дали за 1 нощ или за 10 все тая. Пък и пусто нали хубаво временце, гледам и на някоя разходка да поизлезна.
Имахме една интересна преживелица докато бяхме на гости. Решихме да поизлезем на кръчмичка и оставихме Лора,обаче нашата като се разревала по никое време, та се връщах да я успокоя на цица и след 10 мин. отидох пак
Впоследствие разбрах причината за тази и други нетипични прояви последните седмици, а именно - имаме долен преден зъб. Вчера изби и като погледнах до него и вторият е готов - прозира, само една ципичка има.Хайде да отивам да чета и после ще се включа пак, днес милия го няма та ще се вихря на спокойствие
, това й се случва за втори път в последните 5 месеца (май като беше съвсем мъничка заспиваше в количка, но даже не помня докога, съвсем за кратко беше). Вече съм я вдигнала на около 45 градуса, за да зяпа и тя се оглежда много усърдно и източва вратле една такава, много голямо любопитство е. Нахраних я обилно в къщи, първо каша, после кърма и излязохме по времето, по което обикновено спи. Като замрънка за сън, я смъкнах водоравно, изпях й два пъти Зайченцето бяло и се отнесе без мрън. А ако знаеш преди няколко дена как рева неистово, като се пробвах пак с количката ...
. А вие с Митето как се справяте напоследък?

а трябва днес да я водя че утре отиваме пак на София за седмица!Кажете кокво да правя

,смятам да му троша с млекце като кашичка да стане 
.А след диетата ще гледам какво ям,че то ако ме оставеш какво то има го изяждам
.при вас ми е добре 
, и по половин.Тези пюрета на HAME,да ви кажа хубавки са 
хората и вече ми е неудобно