Сладкишчето ЮЛСКО на мама на половин годинка стана!

• 11 074
  • 264
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте!
Честито на днешните месечинковци - Димитър на мама Jorjito, Мина на мама Zvanche, Мартин на мама jam и Кристофър на мама didi_fiesta !  bouquet
Аз съм доста зле, имам 38,5 температура, ще ходя на лекар по-късно. Мами, пазете децата си много и себе си, гаден е вирусът.
То това хубаво време много много май не е хубаво, всички вируси са от него. Вече направо искам да завали сняг да измрат тия бацили гадни.
Само се моля Мадленка да не се разболее  Praynig Praynig Praynig
Иси, благодаря за съвета, ще се възползвам следобяд като се върна от лекаря и ще накарам мъжа ми да ми направи такъв сок.
Хайде, много здраве на всички ви!

# 166
Честити месечинки на Димитър на мама Jorjito, Мина на мама Zvanche, Мартин на мама jam и Кристофър на мама didi fiesta !  bouquet  bouquet  bouquet

Пак ще звъня да питам човешки ресурси, всеки дава различен отговор и аз незнам вече.

# 167
Добро утро на всички Wink

честито на днешните месечинки Димитър, Мина, Мартин, Кристофър, да са много послушни.

# 168
  • Варна

Айде и ние станахме на 6 месеца.Вие хубавичко се почерпете Hug
balloonЧестити 6 месеца и на Мартин,Мина и Кристофър balloon doh,забравих за бебоците  Misc Baby Bottle bombs
Трябва да намерим отнякъде имотикони на пюрета и каши Joy

Plamebg,бързо се оправяй и дано куклата ти не се разболее. Praynig
Аз изчезвам че................ме викат smile3541
До после Heart Eyes

# 169
    Добро утро и от нас! Hug        Flowers Four Leaf Clover Честито на месечинковците днес! Да растат здрави и весели! Flowers Four Leaf Clover
mgizdova :Мина ли обривчето? Praynig
  Ние пак не спиме нощно време, а тази нощ пък като за капак и акахме. smile3550 Бяхме будни от 4ч. , та до 5:40ч newsm46 Изключвам телефоните, слагам табелка на вратата:"Не звъни, зла мама!" и заспивам... Sleeping

# 170
Добро утро!

Честити месечинки на Митето,Мина,Мартин.Кристофър !

Тук днес липсва слънце,а аз си запазих час за фризьор.Със бебо се очертава да ходя.Той по това време спинка.
Ама си мисля да не ни завали дъжда  Thinking
Каквото,такова .

Нашите зъбчета-доникъде.Ама сме спряли и да мрънкаме отдавна  newsm78 Що така?

Пламе бързо оздравяване!  Hug

Нани  Joy

# 171
  • През девет земи в десета
Честити месечинки на Димитър на мама Jorjito,Мина на мама Zvanche,Мартин на мама Jam и Кристофър на мама didi fiesta! smile3525 smile3525 smile3525
Да бъдат весели,здрави и много щастливи!!!
Ура днеска си имаме нетче Hug,че вчера цял ден се измъчих!
Да ви се похваля,вчера Цвети без проблем се изпишка в бурканчето.Гърнето ни е по-дълбоко и го сложих вътре.Докато и взимаха кръв не гъкна,а на всичкото отгоре след това ходих и в здравната каса да заверявам протоколи,та прередихме най-малко 30 човека.
Нали ви казах,че моя мъж има магазин и вчера от дистрибутора на Нестле си поръчах пюрета и каша-ориз със рожкови,ако не я яде newsm12.Има нови пюрета ябълка с бисквити,банан и праскова с овесени ядки и нещо с ориз имаше от него не взех.Така обаче излизат доста по-евтино.Тия бебешки магазини,страшни надценки слагат #Cussing out
И аз днес ще звънна на счетоводителката ни да видя какво ще каже newsm78

# 172
Честито на месечинките.
Аз си ви чета за разведряване но не ми беше много до писане. Имам обаче добри новини изследванията на Цвети бяха добри изглежда сме хванали възпалението още в началото сега ще трябва да и давам 1 седмица антибиотик и после още 1 седмица друго сиропче и след това пак преглед който се надявам да покаже че вече всичко е наред.
Нефроложката каза че е необходимо да се дават течности дори и да се кърми бебето както е при нас. За количество каза около 150мл на ден и специално при Цвети от тях 80мл чай от липа (тя помага при бъбречни проблеми), каза също че е по-добре да не ползваме влажни кърпички а да си я мия при всяка смяна на помперс но без сапун.

# 173
Добро утро на всички!!!   Честито на днешните месечинки!!!

Аз питах мойта счетоводителка и тя каза, че няма нужда нищо да подавам, тя щяла да направи каквото трябва. Според казаното аз няма да подавам декларации. Дано да не пропускам нещо. (аз съм от тези дето промените не ме касаят Crazy)

Вчера купих сладък картоф от Пикадили и освен, че е оранжев на цвят наистина има вкус на тиква повече. Сигурна съм обаче че на Пламена ще й хареса доста, но се чудя от къде за Бога изват тези картофи и дали точно от тях е добре да давам на малката newsm78

Също взех една каша на Слънчо (поради ограничения избор по магазините) - безмлечна зеленчукова с морков. Опитах я и определено няма вкус на марков, а нещо като обикновена каша, ама беба май я хареса. Взех още безмлечна с банан на Беби и съм мноооого доволна, защото нямах надежди да има някъде такава!

Вчера дадох тиква с картоф на Хип и Пламена си хапна почти цялото бурканче Heart Eyes За всеки случай направих и домашно, че ня бях сигурна кое от двете ще препочете. Утре смятам да въведа въпросната пуйка с тиква, пък да видим какво ще става  Party

# 174
добро утро
Честити месечинки на Мина на мама Zvanche,Мартин на мама Jam и Кристофър на мама didi fiesta! много да са здравички и малко палавички
Специално за големия сладур Митака на мама Jorji
много много да е здравичък и усмихнат

и за мамите
за майчинските аз повече няма да коментирам защото всеки си говори за неговото си положение и в един момент се получават разногласия защото говорим за различни неща
аз споделих с вас това което ме накараха да попълня
може накрая да се окаже че и от НОИ не могат да си разчетат собствените си закони а това да се търси кой какво е писал и коментирал в интернет за мен е безсмислено аз чета инфото на НОИ и не мисля че точно те ще пишат бля бля приказки
jorji мила не така кака ти е на диета вече седмица и половина и можеш да си ме представиш пред тези прелисти  Mr. Green
st.g наистина много се радвам за вас  Hug
днес няма да ви досаждам повече че като се върна гледам от вчера всеки втори пост е мой Blush леко съм се оляла така че стига
лек и спорен ден  bouquet

# 175
Уфффффф,изчетох ви най-накрая.Много пишете,бре Simple SmileАз нали имах празник та празнувахме 2 дена,та не съм имала време да ви чета ,та айде днес е денят Wink
Първо да честитя на всички месечинковци днес.Да са много ЗДРАВИ,щастливи,засмени и палави,защото старите хора са казали,че палавото дете е здраво детеАйде сега и да почерпим за нашите 7 месеца: Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle pacifier  party023  cook newsm38 newsm24 beer beer3 beer2 Wine Glass smile3510 Popcorn
Има и за бебоците,и за мамите
Така,по ред на номерата да пиша,че много теми сте подхващали.Първо искам специално да благодаря на pepi111 и eli83за оказаната помощ за снимката.След малко ще я донаправя,че не ми остана време вчера.
Отноосно за разходките,ние нямаме проблеми,мн е кротък,но ако се заседиме мн на едно място и почва да ми се кара Grinning.
За майчинството още нищо не са ми казали от фирмата,защото не им било останало време #2gunfireДано не ме прецакат,защото те са малко измамници #Cussing out
Мами,моля ви тези от вас,които вече са давали кис.мляко с бисквити да ми кажат колко % трябва да е млакото и някаква марка да споменат Praynig,защото а зонзи ден му давах с На баба 2,5%,мн му хареса,но няма да му го давам често,защото мн се дебелее от него.
Nannyние му купихме люлка от Щъркел за 44 лв.тя става и за навън,и вътре се събира,ама не е мн хубава.Ако имате възможности,има едни столчета 2 в 1-люлка и столче за хранене към 180 лв.са и на Бертони и на Чиполино.
Да ви кажа Криси въобще не иска да пие мляко,особено пък вечерта,вече се чудя какво да правя.Чакаме зъби да ни поникнат всеки момент,ама кога точно-не е ясно newsm78
Аз бебо го слагам от 6 мес. седнал в количката,като му лсгам вузглавничка,от няколко дена даже му я махам,ама той вече стои мн стабилно като седи.
МИсля днес да поръчам гърне,че вече ни е време.Вие сте напред GrinningНякой да ми препоръча модел гърне,казват ми,че не трябвало да бъде мн занимателно,ама знам ли newsm78.Дайте съвет.
Айде за сега толкова,да ходя да правя попарата,че след малко ще се събуди и ще нададе вой Grinning
Ама аз забравих да ви кажа най-важното-Вече пълзим напред newsm44Още не мн добре,но явно се е сетил краката за какво служат Grinning
А иначе като го къпем вечер и като го обърна по корем,той стои като жабка Joy
Лек и слънчев ден ,до по-късно newsm51

# 176
st.g    bouquet Само хубави новини да се чуват. Какъв точно чай мислиш  даваш и пие ли без захар?И ние водата хич не я тачиме. newsm78 Мислех да му купувам от тези на Hipp, но още не съм му взела.Какво ще кажете?

# 177
  • Варна
Пак съм аз Embarassed
Вчера папкахме за първи път Гречка.Много му хареса.Само че май много водна стана newsm78.Рени,я кажи при теб как беше,спомням си че ти купи същата/на Беби/
Тъй,купих и тез бисквити на Плазмонт.С ГЛУТЕН СА!!! Не съм дала още и се чудя кога да дам Thinking
Ст.г Hug
Нани,и ние не пием вода/хиляда пъти сигурно писах dohза туй нашто непиене/и чай на Хип неще Naughtyще взема една липица да сваря newsm78
Иси кам,ами мен питаш ли ме? днес даже се метнах и на Лунната диета и утре ще се черпя за половин годинката ни Wink

# 178
Здравейте, честити месечинки на всички празнуващи.Да са ви весели и засмени и много да слушкат:)
Вики все така си е прегракнала вече 10ти ден и днес пак ще ходим на лекар. Засега сироп4етата не ни помагат да видим какво ще ни изпишат.
Ние вече седим самостоятелно и си играем с играчките. Все още нямаме зъбче и атка като гледам скоро може и да нямаме.
Тези дни почувствах, че имам нужда от промяна и си постригах косата драстично късо:)Така сякаш се заредих с енергия и се чувствам по-добре:)Лек ден на всички и нека всички бебчовци оздравяват скоро.

# 179
  • somewhere over the rainbow
Ето ме и мен - наспана, нахранена и пиеща кафе пред компа, докато баба и бебе са за храната от кухнята Mr. Green Днес ще папкаме картофено пюре със сирене.
Банана и ние го ядем като Галко - цял, но от на мама ръката, да регулирам отхапването Naughty Бисквитите също.
И аз се учудих Жоржито като викиа отивам за бисквити, пък страх ме е от глутена newsm78 Рядко има бисквити без глутен, а и обикновено са на прах или гранули /незнам дали може да се наречат бисквити това/. Пък и аз 10 или 15 лв. не бих дала Naughty Но, Жоржи, и с тях можеш да правиш нещо като каша, не пречи Peace Hug А ето я емотоконата за каши и пюрета:  feeding
диди фиеста, ние папаме само домашно кисело мляко - баба ми го произвежда. За купешките незнам, аз няма да давам такова, при условие, че в къщи се къпем в мляко. Пък нека си говорят, че купеното кисело мляко било по-добре hahaha
Амери, теб какво те притеснява в 135 мл. пюре? Много ли е или малко? За нас определено е малко, Дая яде по около 200 мл. на ден.
Ели, как се играе табла по скайп? Аз съм навита. Обясни ми на лични и ще играем, когато сме айляк Mr. Green
А по въпроса с майчинството, ето публикуваното в Стандарт /което Сузи е пуснала/: " И едните, и другите ще продължат да получават парите си по стария ред - чрез работодателя. Това важи не само за майчинските (90% от заплатата), но и за обезщетенията за гледане на дете до 2-годишна възраст (180 лв.).
 По банков път ще получат парите си само жените, родили след 1 януари. Те задължително трябва да имат безсрочен разплащателен влог." Незнам с какъв шрифт да го напиша, че някои майки и счетоводители,освен че четат между редовете,дори и когато им отделиш полезната информация, пак не разбират  33uu
Иси, в никакъв случай НОИ не пишат бля бля инфо, просто казвам, че това, което си копнала не ни трябва Peace И говорим точно за едно и също, но щом предпочиташ да слушаш недостатъчно професионални счетоводителки, макар и в голяма фирма, и щом държиш да подаваш документи,от които няма нужда, ОК, нямам против.
Ети, мила, повечето тук прочетохме още преди това, което си писала, а и аз самата го чух по новините. Силно се съмнявам, че БТВ ще разпространяват грешна инфо в централните си новини. Исках да изясня въпроса за тези, които се колебаят още и за тези, които нямат моето време и търпение да слушат и четат подробно всичко.
Айде, здраве Hug

Общи условия

Активация на акаунт