Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 81 477
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, дами!
Имам един въпрос към всички, на който ще бъда благодарна да получа отговор.
Скоро планирам поставяне на филър в носа, но също така искам да разграждам филър под очите.
Ако направя първо нослето, а след това разградя филъра под очите, ще се отрази ли по някакъв начин и на носа?

# 631
Аз ще направя първо разграждането, че изчакам поне 3 седмици и после нов филър

# 632
Отзиви за вливки за отслабване в клиниката на д-р Вандев в Пловдив?

# 633
Има тема за клиника в София, където вливат Оземпик, може да питате там:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1452953

# 634
Здравейте мили дами , интересува ме дали някоя от вас е правила или знае кои дерматолози в София предлагат процедурата процедурата субцизия при белези от акне ?
Благодаря !

# 635
Има тема за клиника в София, където вливат Оземпик, може да питате там:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1452953
Никога не бих си го причинила.

# 636
Ти и нямаш нужда 😉
Има обаче хора със сериозно затлъстяване, за които ползите надвишават риска.
Отделно, хора с инсулинова резистентност

# 637
  • София
Ти и нямаш нужда 😉
Има обаче хора със сериозно затлъстяване, за които ползите надвишават риска.
Отделно, хора с инсулинова резистентност
То си е лечение за хора с ИР.
За останалите рисковете са повече от ползите.

# 638
Аз имам ИР, но тя се лекува в начин на хранене и живот- вовеки.Лекарствата са само за тласък.
Имах предвид вливания за отслабване, с което масово се злоупотребява от няколко години.Ако е с Оземпик- не, мерси.
Иначе съм била 80кг доста време в един момент от живота си.Едно 4-5г. бях между 75/80кг при ръст 163см.

# 639
Може ли някой да ми препоръча дерм. клиника за Microneedling?

# 640
ИР се държи под контрол с режим и много спорт! Имам тази диагноза от преди повече от 10 г.
Тези вливки за отслабване тепърва ще си показват дългосрочните вреди.
Наблюдавала съм промени на жени, които с воля, режим и спорт са сваляли по 30-40 кг
Така че не намирам оправдание за мързела, всеки може стига да приоритезира здравето си преди всичко.

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 17:15 от JACKLIN*

# 641
Не всеки има волята, факт, огледай се колко затлъстяли хора има

# 642
Избор, с ИР все още имаме избор и механизъм да противодействаме. А диабета вече е друго. На мен животът ми е по- мил и от ядене и от пиене. Но всеки се решава. Не вярвам във вълшебни вливки и хапове, утре като се спрат какво ще се случи.
Тове действие на центрове в мозъка, което имат какви други системи и органи ще засегне?
Всеки си има глава да си мисли.
Аз не бих се подлагала на такива експерименти. Докато мога да тича и клякам и всичко друго ще се боря, за да съм здрава и млада … по дух поне😅😂😂

# 643
Съгласна съм с голяма част от написаното, Но отчитам факта, че по света има милярди различни хора - с различна психика и различна физика. Пристрастените към храната (психично разстройство като анорексията и булимията), също са затлъстели и без Външна
Намеса (психотерапия, гастрален байпас, диета и спорт) не могат да се оправят. Просто свят широк,хора и съдби-всякакви. Не всеки е като вас и не всеки е барон Мюнхаузен, да се хване и да се самоиздърпа за косата

Това, по повод:
 "Така че не намирам оправдание за мързела, всеки може стига да приоритезира здравето си преди всичко."

Последна редакция: нд, 17 сеп 2023, 01:01 от Figs

# 644
Да, да, така е, просто да се знае, че не е безопасно.Много хора нямат идея с какво се захващат.

Общи условия

Активация на акаунт