Перилни препарати и омекотители - 73

• 50 998
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
  • На изток от Ада
Това са капсули, какъв аромат да имат ? Переш ако искаш аромат слагаш парфюмни перли , спрей омекотител на Дано има и д-р неща..

# 406
Това са капсули, какъв аромат да имат ? Переш ако искаш аромат слагаш парфюмни перли , спрей омекотител на Дано има и д-р неща..
не съм съгласен имам приятел , на който му миришат дрехите в целия двор без парфюми и омекотители, то се личи какъв  е мириса, пере с Dash, но не съм видял какъв е , а ми е неудобно да питам

# 407
Капсулите и гелът имат по-наситен аромат от прахообразният.

Приятелят ти сигурно слага омекотител...предположение е това..

# 408
  • На изток от Ада
А вие откъде знаете с какво пере и че не  слага омекотител и т н ?
Имам Даш ами не миришат много

# 409
На моя приятел си личи, че няма омекотител , мириса не е на омекотител и аз имам Даш но за бяло и виждам как мирише с омекотител, защото е с ленор. Мисля си друго,  май италианския Даш мирише повече от Френски, моя е френски и гледам и вашия е френски. този твоя от къде го взе и какво ще рече, че не мирише , като изсъхнат дрехите мирише ли продължително време

# 410
  • На изток от Ада
Моя е от Елитис.
Миришат слабо дрехите и често казано не особено добре.

# 411
Френски даш е среден клас. Там Ариел е висок клас.
Справка...табличката на 1 стр от темата.

# 412
  • Пловдив
Италианският Даш е премиум клас,а френският Даш...нищо особено(живея и във Франция,само веднъж купих прах,не течен Даш,не повторих покупката),във Франция перилен препарат номер едно е Le chat(Персил на Хенкел).

# 413
Всеки производител има висок и нисък класове препарати.
На P&G е Ариел там...

# 414
Някой ползвал ли е този препарат за почистване на перални да даде отзив?

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-pochistvasht-preparat-za … 066447149203.html

# 415
Аз ползвам препарата на ДМ. Доволна съм. Но почиствам пералнята през месец, тъй като ползвам и течен прах за цветни.

# 416
Ползвам от доста време Български Ariel, тоест предназначен за този пазар, но не мирише много.
Какво Ви е мнението за Dixan, като мирис и изпиране

# 417
В никакъв случай не заменяйте Ариел за Диксан.
Прахът за пране има за цел да изпере дрехите, а не да ги “вмирише”. Щом прането не мирише, значи е изплакнато добре.

ПП Предполагам, че спазвате дозировката на перилния препарат спрямо кг сухо пране.

# 418
  • На изток от Ада
Аз мн харесвам Ариел тукашен mountain spring

# 419
Димитър Кирязов
чета те и разбирам, че много харесваш аромата от прането на съседа ти. Питай го, така както питаш тук. Няма срам, така ще си разбрал какво търсиш за аромат.

Общи условия

Активация на акаунт