Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 128 291
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 1 230
Аз обмислям дали да върна парната четка за гладене. Пробвах я, не съм впечатлена. Май нямам нужда от нея. Сега четох отново условията за връщане, само се опасявам, че тук, където живея сега може и да се заядат и да не искат да направят връщане...
За какво я пробва и кое не те впечатли?🙂 Аз се чувствах почти като с отрязани ръце, докато чаках отново да я пуснат...😃 Някои дрехи само с нея ги "оправям".

# 1 231
Пробвах я първо на една от служебните ризи на мъжа ми, памук и изкуствена нишка - там се справи добре, но на дъската и с обикновената ютия се справям по-бързо. Вторият път гладих една памучна тениска - ми не се справя четката, остават гънки.
Това е. Обичам да гладя и не ми тежи, мислех, че ще харесам четката,но не е моето Simple Smile

# 1 232
  • софия
Четката не се ли ползва на дреха на закачалка?

# 1 233
Четката не се ли ползва на дреха на закачалка?
Точно. Никакви гънки не ми остават на мен. Незаменима ми е за панталони с много джобове, дрехи с много или дребни детайли, набори, пайети или специални/релефни декорации. Абсурд с такива неща да си пиля нервите, за да гладя с ютия. Говорим за слабо до средно намачкани дрехи, а не за твърди платове с "колосани" гънки и супер намачкани...🙂

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 19:04 от dolce miele

# 1 234
Подарявам, важи до 3 дни

# 1 235
Гладих и двата пъти на закачалка. Нямам "колосани", нито "супер намачкани с гънки" дрехи. На памук не се справя тази четка според мен, ето защо ще я върна. Нямам като изброените от Долче и ще си гладя с ютията Simple Smile

# 1 236
  • софия
Добре, че не я взех. Много се колебаех, но реших, че ще купя някоя с доказани отзиви.

# 1 237
За по-твърди/дебели платове има и приставка четка. Моите памучни неща добре ги глади. Вероятно е и до материя, дебелина, знам ли.

# 1 238
  • София
Ще си призная, купих парната четка и все още не съм я ползвала. Ще я пробвам.

Пъпеша Медена роса който купих на промо цена, мухляса.

# 1 239
  • София
..и по-солени от преди. За кренвирши имам друга любима марка по принцип, разликата не е голяма.
Всичко ми е много солено на мен, ама много!
Ям доста солено, чак прекалявам. Обаче от известно време всякакви колбаси, както и сурови карначета, кюфтета и други млени неща са ми безумно солени и спрях да купувам.

По повод на променения вкус, последната торта Гараш (парчета) не ми хареса. Стори ми се различна.

Подарявам
Скрит текст:

И всички седмични.

# 1 240
Тортата черно кадифе май са я променили, че кремът вътре е страчитела. Преди беше с рожков.
Може и да са два вида де. А аз се чудя защо не ми хареса този път нещо.

# 1 241
  • shumen
Марина,променена е според мен.

# 1 242
  • Пловдив
Отдавна не бях вземала от гръцкия йогурт,  много рядък ми се стори в сравнение с преди. Няма да повторя.

# 1 243
Ползвали ли сте този шампоан, отзи ден го мернах на рафта, гледах, че има още един зелен ли беше, нещо такова?

# 1 244
  • София
Да се включа с положителни впечатления, ако позволите Simple Smile
Опитахме печено пиле по настояване на детето. Приятно изненадана съм! Мно-о-о-ого вкусно, ароматно, крехко.
Имам спомени за пресолени и вмирисани пилета на грил от разни пазарчета преди години и затова не купувах.
Ще взема отново. Дано да е пак така вкусно!

Общи условия

Активация на акаунт