Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 126 516
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
Интересно ми е  какво ще ни предложат от Лидл за следващата седмица.
Мен вече с нищо не могат да ме изненадат.

# 1 426
Аз пазарувах днес и върнах парната четка, нямаше проблем. Казах истината - пробвах я, не ми хареса, всичко мина гладко. Подарявам тези купони, както и всички останали седмични, ако някой има нужда.

Купона за сока е подарен.

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 23:09 от *Сладкодъвка*

# 1 427
Интересно ми е  какво ще ни предложат от Лидл за следващата седмица.
Сега 1 месец ще има ученически неща и след това Хелоуин тъпотии и после хоп- Коледни неща Wink

# 1 428
Дали ще има пак перяща прахосмукачка? Има ли някой с отзиви дали е хубава?

# 1 429
Дали ще има пак перяща прахосмукачка? Има ли някой с отзиви дали е хубава?
Аз съм много доволна , но я взех в началото на юли, та ме съмнява пак толкова скоро да я пуснат. Често пускат тази за сухо и мокро почистване( смуче и течност ).

# 1 430
Брошура от 28.08
https://www.lidl.bg/bg/broshura/28-08-03-09/view/flyer/page/1
Сравнението с Бейлис на едната от страниците не го разбирам.
Сладките с кайсия ще взема непременно.
Детските ранички от четвъртък в момента са в Кауфланд (тазседмичната брошура). Цената им е същата.

# 1 431
# 1 432
Тамън щях да си търся нова четка за коса и Лидъл решил да ме ощастливи Smiley  Моята е пластмасова и дръжката й взе да става неприятна за пипане, мисля да пробвам бамбукова. Напоследък проявявам дисциплина и излизам само с около една кошница неща, а и предколедно трябва да се опразва фризера.

# 1 433
Интересно ми е  какво ще ни предложат от Лидл за следващата седмица.
Нищо Grin

Сравнението с Бейлис на едната от страниците не го разбирам.
 А аз предложението за трите продукта до него - те не са намалени заедно /или аз не смятам добре/, подвеждаща реклама

# 1 434
Това с Бейлиса е тъпо. Изобщо сравненията на техни продукти с други марки при мен имат един единствен ефект - допълнително се замислям и сравнявам качеството и сравнението в 9 от 10 пъти не е в полза на Лидл.

# 1 435
  • Бургас
Идеята им е колко повече неща могат да се вземат от техните на обща цена по-ниска от "оригинала"...

# 1 436
Силно съм впечатлена от тази брошура - всичко са неща от предишни седмици, разбъркани безидейно. Даже пътеката се завърна (аз си взех една предния път, не е лоша).

# 1 437
Свинско бон филе има ли в асортимента?

# 1 438
Някой дали има тази цитруспреса? Става ли или е много слаба?

# 1 439
Цитрупресата е супер - имам я повече от 2 години и не е слаба никак.Само цената не е ок вече ( беше за по 30лв) .
И аз не съм впечатлена особено , но ми хареса уреда за лице - някой с нещо подобно да даде отзиви( имам Н на брой уреди за махане на черни точки, но това с напарването ми е мъка и все нямам време ...та всичко си седи ..а пък и скоро и младежа ще се опъпчи тийнеджърски..та се зачудих)

Общи условия

Активация на акаунт