НАБОР 2004 - университетски класирания - втора тема

• 61 380
  • 763
  •   1
Отговори
# 180
И нас ни стискайте палци за второ класиране за СУ, засега е приет Икономика във УНСС😉

# 181
Ъъъ между другото и в УНСС сме приети.......право 😂марулета ако някога успея да дойда на някоя от форумните срещи ако продължи да ги има естествено ще ти разкажа за наше село 😏

# 182
  • София
За съчетаването на правото знам за такъв действителен случай покрай приятел на набора - става дума за нещо, което е европейско право или международно право в Холандия, а тук, мисля, че задочно право в СУ, детето се справя успоредно. Но според мен правото тук не е трудно, поне в първи курс, когато се учат общи дисциплини - трудни са процесите в 3-4 курс, облигационното право, иначе много по трудни са ФМИ и медицината, едва ли могат да се съчетават с нещо. Евала на детето дето пътува и взима успоредно изпити и то все пак не са идентични, напротив. Според мен няма смисъл да се учи успоредно, и тук, и там например компютърно инженерство/науки. Виж икономика и право е едно добро съчетание, може и едно след друго.
Честито на всички приети, стискам палци на чакащите.
За протокола и наборът приет по първо желание, КН в СУ, ама за кратко ще е Laughing

# 183
Та сега по същество до коя дата трябва да се запише в СУ 😀

# 184
  • София
11-14.07. вкл. е записването в СУ.
То тя и Марулета трябва да успее да дойде на някоя от форумните срещи. Joy Като стана дума, нещо в края на месеца няма ли да спретнем или всички ще сте духнали по моретата?

# 185
  • Cobrs
Честито на приетите наборчета! Да са щастливи с избора си и много успешни! Да попитам за едно познати дете - докога се подават заявления за второ класиране в СУ?

# 186
  • София
В същия период, в който е записването.

# 187
  • Бургас
Между 11 и 14 може да се направят национални форумски СУ СРЕЩИ Blush
Цитат на: bora
Виж икономика и право е едно добро съчетание, може и едно след друго.
имах познат завършил и двете, работеше за международна компания като търговски представител . Бг шефа му го нае с думите:" И лъжец си, и крадец си. Идеален си за позицията."
Надявам се да не обидя някой с думите му. Тогава ми се стори забавно.

# 188
  • столицата
Държа да посоча, че от моята група в специалност право, завършили преди 20-тина години в СУ, половината работят и живеят в чужбина. Само един човек от тях не работи по специалността. Така,че и с право реализация има и в чужбина. Е, малко се подоучва или стажува в началото, но при желание се получава.

# 189
Санака, чудна идея за края на месеца. Аз съм си тук до 7 август. Марулета, време е да дойдеш на една среща

# 190
  • София
Честито, момичета и Ицо! Много се зарадвах за форумските деца!
За среща съм малко на кантар, че почивките това лято ги решаваме от днес за утре, но ако съм в София, ще дойда с удоволствие!

# 191
  • София
21/22.07.? Таман може да имам повод да черпя тогава. Или 28/29.07.?

# 192
  • София
Аз съм ок и плътно тука юли, когато кажете. Време е да се видим с Марулета и другите невиждани форумци на живо,  след толкоз години задочни репортажи!

# 193
За мен е Ок, когато решите

# 194
  • Cobrs
Държа да посоча, че от моята група в специалност право, завършили преди 20-тина години в СУ, половината работят и живеят в чужбина. Само един човек от тях не работи по специалността. Така,че и с право реализация има и в чужбина. Е, малко се подоучва или стажува в началото, но при желание се получава.

Galimar, много ми е любопитно с какво се занимават. Моите състуденти са масово в България, малкото изключения се преквалифицираха / повечето завършиха финанси и икономика.

Общи условия

Активация на акаунт