Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 18

• 74 116
  • 796
  •   1
Отговори
# 705
  • При децата ми
Тъкмо щях да пиша отзив за него, не ми допада. Задължително трябва втора стъпка след него, защото остава мазен филм, не се отмива. Не се справя добре със спирала сравнено с другите които съм имала (балсам на clinique, zero и олио на Medik8). Други олия след като ги нанесеш, намокряш, стават бели и тогава отмиваш, но този не е така, стои мазен и това е.

Явно за този продукт трябва да се инвестира, ще си взема отново нещо по-скъпо.

Не помня това масло да е коментирано, харесала съм си го за сваляне на водоустойчива спирала - някой с отзиви?
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/alverde-naturkosmetik-maslo-za-p … 010355263124.html

Бихте ли казали кое от трите най-много Ви допадна? Много хубави отзиви чета за почистващия балсам на "ZERO".

# 706
Момичета, някой ползвал ли е този измиващ продукт на Нивеа?

# 707
  • Deutschland
В друга тема го похвалиха много този гел. Аз си купувам на Балеа или измиващия крем или гела. Понякога корейски, като намеря в магазините.

Това менструално бельо става ли за мега обилен Ц? Аз съм катастрофа в това отношение.

# 708
Аз харесвам балсама на Клиник, Зеро ми оставя мазен филм.

# 709
 Бихте ли казали кое от трите най-много Ви допадна? Много хубави отзиви чета за почистващия балсам на "ZERO".
[/quote]

Олиото на медика ми харесва, защото е подходящо за суха кожа, с тази цел и го взех. Но балмовене на clinique и zero определена се справят много по-добре с почистването на грим, особено спирала. Те я "разтапят", ставаш като пандичка докато се миеш и не търскаш много очите, което е хубаво. С олиата спиралата пада на власинки.
ZERO наистина е много хубав, няма да сбъркаш, ако се спреш на него.

Почистващ гел много ми допадна на balea sensitive med, но в момента го няма (дано скоро го заредят) и взех този на alverde, който се справя добре за разлика от олиото им.

# 710
  • София
А с какво ефективно сваляте водоустойчива спирала, без да се търкат много очите и на сутринта да няма още недоизмита спирала? Имам няколко мицеларни води, двуфазната на Микса най-добре се справя, след това мия с измивен гел и пак понякога остава.

# 711
За мен най-ефективно е точно с такъв балсам, който се коментира в постовете нагоре. В случая ползвам на Клиник. Обаче минавам с мицеларно мляко очите и лицето, после балсама на Клиник и накрая с почистващ гел. Кожата ми е комбинирана, порите ми се запушват лесно, появяват се пъпки, за да съм сигурна, че нищо не остава така процедирам.

# 712
Аз си махам спиралата с мицеларни вода на Гарние розовата.
Иначе на лицето грима разтварям с балсама на Клиник и после гел на Кераве.

# 713
Имам два талона за серуми за лице, но този не го хваща 🙄 може ли някой друг да пробва да види дали има отстъпка? Благодаря.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 23:09 от deska90

# 714
  • Пеликания
И при мен не го хваща.

# 715
  • София
Този серум не е ли намален този месец в Лили?! Оттам съм планува ла да го купя.

# 716
Интересното е че мисля че точно снимка на този серум бяха сложили да илюстрират талона за намалението.

# 717
  • София
Интересното е че мисля че точно снимка на този серум бяха сложили да илюстрират талона за намалението.

Да, така е.

Днес май е последния ден за рулетката / колелото на късмета?!

# 718
  • Пловдив
До утре е.
На мен също ми се повториха няколко талона, а други изобщо не получих...

# 719
  • пустинята Гоби
До днес пише, че е. Само един талон ми се повтори на мен, доволна съм. Сигурно скоро ще пуснат друго.

Общи условия

Активация на акаунт