Ще превъзмогне ли бившата си

• 20 321
  • 481
  •   1
Отговори
# 420
Ама как само те баламосва. Хем те представя за жена си, хем си имал жени за секс. Издишат му оправданията, важното е, че вече си взела окончателно решение. Нали?

# 421
Откъде правите изводи, че той е поел финансовата страна на пътуването ? Никъде подобни неща не видях, да е писала авторката.
А вие къде видяхте, че пиша за негови пари? Дори не ми беше минало през ума Smile, имах предвид, авторката е трябвало да прежали своите пари, вложени в планираното пътуване, и просто да не замине. Ако той е плащал - съвсем не е трябвало да заминава. Изтрива, блокира, и си живее живота. Дори ми е тъпо да си представя как човек заминава на романтично пътуване до Италия за рождения си ден, с такъв тип. Горе-долу изкарване, половинчат секс - защо?

# 422
Хора решението е взето естествено . Просто така или иначе си бях дала срок до тази почивка,
вече няма значение какво говори , прави или тн.
Постарал се беше човека , беше организирал всичко.
Поведение и отношение също бяха на ниво.
Единственото , което куца е ясно.
Според него между нас няма как да има нещо сериозно за един месец ,
затова си е ходил и си е правил секс с тези , естествено не ми стана приятно да го чуя,
но поне ми го каза в очите, защото познавам много други,
които пак щяха да го правят но , нямаше да имат топки да го заявят.
Най интересното е , че човека вече е направил планове за следваща почивка Laughing

# 423
На това топки ли му викаш?

# 424
Планове за следваща почивка с теб ли,че не разбрах?

# 425
голям гнусар тоя..
аз продължавам да не вярвам, че е спал с други докато сте излизали.. просто не го бива в секса и си измисля, за да не изглежда жалък

# 426
Този е не просто бъгнат, а адски жалък. Но явно се намират такива като авторката, които да му се връзват на глупостите.

# 427
  • София
Абе, теб не сколасал да те наеве качествено, ходил бил!
До порнхъба не се ходи на крака, сам ти идва с един клик.

Режи го овреме, преди да си се подлъгала - ама пари е давал.

# 428
Щом има бъдещи планове за почивка, значи не си била категорична! Признай си бързо!:)

# 429
След последните коментари на авторката, малко си повърнах в устата.

# 430
Този тип е адски гнусен. Дори да беше вярно това, което твърди за приятелките, с какъв акъл ти го споделя. Според мен той си фантазира, че имал жени за секс, за да се опита да маскира жалките си напъни в секса и да изглежда вървежен. Такива трябва да ги лекуват.

# 431
  • София
Аз най-малкото не бих имала сексуален контакт с него или може би това се е целяло!

# 432
Този екземпляр е тотално във филма. Сигурно се изживява като главния герой от 50 нюанса сиво 😃

# 433
Божке ле, имал жени за секс...
Ако не е инвалид, има точно две - лява и дясна с по пет пръста..

# 434
Вие пък сега, приятелките му могат да си падат по меки пи***ки и той да ги побърква

Общи условия

Активация на акаунт