Всякакви въпроси за пералнята - тема 16

• 44 161
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
Е накъде по-малко от 1 час?  Едновремешните перли, татрамати също бяха така. Обикновено в програмите за 15 мин няма загряване на вода.

# 481
  • Велики Преслав
Уточнявайте  каква е пералнята. Така трудно се разбира, трябва да се чете назад
П.С
Laurentin, Перлите бяха страхотни в това отношение- програма 1:05 на 60° с 5 изплаквания и четири центрофуги.

# 482
Именно Васил Василев. Тя иска по- малко от час нормално пране, изплакване, центрофугиране, то перпетум мобиле да не е.

# 483
Не ме разбрахте, писах, че няма опция за съкращаване на дългите 3 часови програми. Все пак са първи впечатления. Оказа се, че бързата програма може да пере на 40 градуса и си затопля водата. Изпира за 30 минути. Така че всичко е ОК. Доволна съм. Simple Smile Пералнята е Gorenje WNHPI84A
Така че, няма нужда от сарказъм. Останете си със здраве!

# 484
Майстора 3 пъти идва вече, явно не разбира много.
Смени нагревател и датчик и пак грешка F08.
Явно платката е проблем.
Но пък нагрява водата вече.

# 485
Не ме разбрахте, писах, че няма опция за съкращаване на дългите 3 часови програми. Все пак са първи впечатления. Оказа се, че бързата програма може да пере на 40 градуса и си затопля водата. Изпира за 30 минути. Така че всичко е ОК. Доволна съм. Simple Smile Пералнята е Gorenje WNHPI84A
Така че, няма нужда от сарказъм. Останете си със здраве!
Дългите програми не са дълги колкото показва в началото. Адаптивни са : след като омокри дрехите, преценява какво количество са и колко да ги пере, според зададената температура.

# 486
За мен 2 часа е психологическата граница. Ако трябва да пусна 3 последоватемни перални си отива цял ден пране. Ама пуст акъл не купих пералня с  quick power wash за 1 час.

# 487
Какво перете с три последователни перални?
Аз пера три седмично, вярно за двама, ама и за трима-четирима ще е толкова, просто сега не я пълня. Е, може би все пак една-две повече заради чаршафите.

# 488
  • Велики Преслав
Аз съм пускал чаршафи, хавлии, дрехи и станаха 3. Стигал съм до 5.

# 489
Доста лесно се пускат три перални на ден .  Днес например прах една с пердета , една с бяло и една с цветно .
Утре пак ще пускам поне 3 -черно , две с чаршафи и ако имам време една с шалтето от спалнята  .

# 490
Всеки ден имам едно цветно и едни хавлии (сменят се на всяко къпане, тези за ръце и кухня също всеки ден) и допълнително през седмицата чаршафи, одеала, якета, обувки. Екшъна е пълен. Нека да видим Miele колко са издръжливи. Joy

# 491
Всеки ден имам едно цветно и едни хавлии (сменят се на всяко къпане, тези за ръце и кухня също всеки ден) и допълнително през седмицата чаршафи, одеала, якета, обувки. Екшъна е пълен. Нека да видим Miele колко са издръжливи. Joy
Ха-ха-ха, и аз тествам Миле-то на пълни обороти. Средно - 15 двучасови перални на седмица.
Лятото ми е по-рахат, но дойдат ли обемистите дрехи и дискотеката започва.
Ако програмата за съответните материи е по-кратка, например вчера прах якета на Outdoor (1:15 ч.), пускам две последователни изпирания, че този час не ми вдъхва доверие, пък е 40 С тази програма, което ми е още по-съмнително.
Луда работа…

# 492
Т.е. два пъти перете едно и също нещо последователно на кратка програма? Защо не веднъж на нормална?
Всеки... с номера си, някои с цяла програма...

# 493
Пак аз - не се отваря вратата сега.
Има ли начин да я отворим?

# 494
Не помня коя беше твоята пералня, но виж долу до помпата дали няма едно лостче за аварийно отваряне.

Общи условия

Активация на акаунт