КАРТИ ТАРО - ТЕМА 30

• 25 478
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Свалячът не е ли Рицар жезли?
Този не е ли по-романтичния рицар 🥰

# 181
Свалячът не е ли Рицар жезли?
Този не е ли по-романтичния рицар 🥰

За мен не - Рицар Жезли е страстен, но няма да те мотае, ще ти каже какво иска и как го иска , докато РЧ ще ти сваля звезди и на още 10

# 182
  • София
Ахаааа, схванах.

# 183
  • Пловдив
Да, момичета прави сте! Изобщо не знам защо изтеглих  карти за такава простотия!
Благодаря!

# 184
  • София
Да, момичета прави сте! Изобщо не знам защо изтеглих  карти за такава простотия!
Благодаря!
Не си вкарвай сама драми в живота.
Направи си една подредба за нещо положително, което искаш да ти се случи, да видиш какви съвети ще ти дадат картите, сипи си една чаша вино довечера и не се занимавай с минали неща.🍹

# 185

Здравейте,

Въпрос: ще напусне ли един колега до края на годината?
1. Настояще: Обесеният - ситуацията е в застой, в момента е в отпуска
2. Първа стъпка: 2 Ж ще е изправен пред избор
3. Пречка: 4 М в почивка е
4. Съюзник:отшелникът обърната изолирал се е от работата
5. Втора стъпка: светът край, за мене това означава напускане
6. Пречка: Крал Жезли това според мен е шефът ни, ще се опита да го задържи
7. Краен резултат: Кралица чаши - тука ми е трудно, виждам себе си в тази карта и силно се надявам, че няма да напусне Confused

# 186

Здравейте,

Въпрос: ще напусне ли един колега до края на годината?
1. Настояще: Обесеният - ситуацията е в застой, в момента е в отпуска
2. Първа стъпка: 2 Ж ще е изправен пред избор
3. Пречка: 4 М в почивка е
4. Съюзник:отшелникът обърната изолирал се е от работата
5. Втора стъпка: светът край, за мене това означава напускане
6. Пречка: Крал Жезли това според мен е шефът ни, ще се опита да го задържи
7. Краен резултат: Кралица чаши - тука ми е трудно, виждам себе си в тази карта и силно се надявам, че няма да напусне Confused
Светът може да означава и връщането от отпуска и в този смисъл картите още да не могат да дадат ясен отговор за развитието на ситуацията.

# 187
  • София
И аз мисля, че Светът може да е връщането от отпуска, след което, ако Крал жезли е шефът ви и се опита да го задържи, по Кралица Чаши може и да не напусне.
Картите по-скоро не дават категоричен отговор да или не на този етап.

Допълвам се за Кралица Чаши - кралиците са чувство, настройка, но не показват действие. В случая може да показва твоите емоции, щом имаш такива към този човек, може да показва и неговата настройка след разговора, ако има такъв. Но няма действие в тази карта.

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 11:00 от malina_smile

# 188
Благодаря ви, определено светът тук е по скоро връщане от отпуската, отколкото напускането Blush

# 189
Здравейте! Вчера изтеглих 5 карти за бъдещето ми в любовен план. Паднаха се 8 пентакли,2 пентакли,Крал на чашите,3 пентакли и 7 жезли. Може ли някой да ми помогне с разтълкуването?

# 190
Здравейте! Вчера изтеглих 5 карти за бъдещето ми в любовен план. Паднаха се 8 пентакли,2 пентакли,Крал на чашите,3 пентакли и 7 жезли. Може ли някой да ми помогне с разтълкуването?
Снимайте картите, моля.

# 191
Лена, принципно е хубаво когато теглиш карти, те да са за съответни позиции. Например - сегашна ситуация, моята роля, какво трябва да направя, как ще се развие.... това е само илюстративно. Важно е също да се зададе някакъв времеви диапазон - 3 месеца, 6 м., 1 година.... Много големи интервали не са особено подходящи, защото нещата се променят и в живота се случват различни неща.

В така изтеглените карти се вижда фигура на мъж, който е зрял и овладян в емоциите и действията си. С толкова много пентакли в любовен план може би трябва да се наблегне на практичността, а не на въздушни кули и фантазии и е възможно да се изисква полагане на усилия и фокус, стратегия. Седмица жезли е отстояване на себе си и собствените граници.
Обаче като цяло това са свободни съчинения, тъй като картите нямат позиции и аз не бих се ангажирала повече.

# 192
Какво да направя, за да подобря бизнеса си?

Това момиче изработва ръчно правени неща, но има изключително ниска клиентела.

# 193
  • там, където ми харесва
Здравейте въпрос за развитие на връзка между мъж и жена до 3 месеца?
Четворка чаши Паж жезли шестица мечове

# 194
Здравейте въпрос за развитие на връзка между мъж и жена до 3 месеца?
Четворка чаши Паж жезли шестица мечове

Ооо тук от една монотонност в отношенията или пауза ще има жарка искрица, от която нещата ще се развиват към по-добро
Може да е нещо свързано със секс, горещи съобщения по темата, но нещо, което ще раздвижи въздуха.
Единственото, което обаче сега виждам е , че тук човекът е сам в лодката, тогава имам и втори вариант Паж жезли да е караница, от която единият си тръгва, защото няма взаимност, ако да кажем е искал изясняване на отношенията.

Общи условия

Активация на акаунт