Как и дали да му пиша

• 10 185
  • 161
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Няколко души ти писахме, че мъжемелачките по-лесно намираме партньори и съответно брак. Маркетинг и цифри. От 150 мъже все един ще се излъже да ни вземе 😇.
Не е така, по-скоро от 150 мъже има от кого да си избираш. След като си овършала 20-30 - избираш да се спреш на 31, защото е ПРАВИЛНИЯ. Като си спала с 1 или 2 е въпрос на шанс.

# 121
  • Далечният изток
Като си спала с 0.....

# 122
Simple Smile Не е начален учител, не бойте се. Ако беше, щеше да знае поне дали има мъже педагози в градините.

# 123
Има, но са малко. Поне при нас са трима вече двама. И двама охранители, но те са над 50.

# 124
Пиши му,момиче,не се чуди!

# 125
Не съм срещала мъже педагози в детска градина. Имала съм взаимоотношения с поне десет в предишната ми работа и още две, в които е бил синът ми.
Ако говорим за спортните и допълнителни дейности, които имат договор с тях - фирми или частни специализирани преподаватели, повечето нямат педагогика. Имат ускорени квалификационни курсове и се водят "треньор" или "инструктор" по...., не учител. Или пък са студенти.

# 126
Ако му беше писала още като пусна темата, досега вече и на кафе можеше да са били, щяхме да четем впечатленията й. Simple Smile
"Не се знае от коя трънка ще изкочи заекът."  Въпросът "дали" защо го има, не само спрямо този бивш колега, а въобще. След като възможните контакти с противоположния пол и без това са малко, пробваш, и каквото стане.

# 127
В детската на детето мъж е само учителят по музика - млад и симпатичен е, та сигурно го харесват колежките.

# 128
Чудя се какъв тип мъж е този, който е решил да става педагог в детска градина?

# 129
За тази специалност успял да го приемат в университета, нямал бал за нещо друго.

# 130
Авторке, ако чакаш въпросния да започне на новата работа, дотогава нищо чудно и да е зает вече човекът. Пиши му, де. Ако се чудиш, притесняваш, нещо си друго и затова не предприемаш действия, така доникъде няма да я докараш.

# 131
както и да му пишеш вероятно резултатът ще е същия като да не му пишеш..

# 132
A, aко му пише и той я покани на кафе в парка??? Колко време ще се чуди дали да приеме?

# 133
Ами,съдейки по скороста ,с която му пише,след година среща на кафе в парка.

# 134
Последно съм имала такива колебания на 15г. Много ми е забавно! Върнах се в тийнейджърските си години!🥳

Общи условия

Активация на акаунт