Лакове за нокти - 165

• 46 073
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Амандин, Катрисът (Тropic like it's hоt) си е супер. За оранжевият Есенс (Тangerine Ahead) ми беше лошият отзив.🙂

# 316
  • София
Номера е 212

# 317

СНБ Аделина 💗

# 318
katerina_girl страхотно ти стои този цвят!

Добре, че предупреждавате в началото на всяка тема, че заседяването води до натрупване на големи количества лак 😅

Ето от днес, нямам търпение да ги пробвам, особено аурата:

Преброих си покупките, общо 38 лака (отделно топове и бази) 😁 в рамките на половин месец 😅😅😅 Досега такава мания не е била 😂❤🥰

П.п. Около 10-14 бр от тях няма да ги ползвам - какво правите с такива? Подарявате ли ги, продавате ли ги? Нови са на по една-две проби 🌸

# 319
  • На изток от Ада
Невяна . Може да ги подариш продадеш  .
Аз също имам излишни повторни

# 320
Невяна, само да знаеш, че този Toр shine съхне мигновено, обаче лакът под него трябва да е много добре изсъхнал...😃 Да не си помислиш, че е като други бързосъхнещи топове.😉 То си го и пише някъде по опаковката с по-дребен шрифт. Иначе е ок за върху ваденки и не ги размазва.

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 14:20 от dolce miele

# 321
  • София

Wibo Lovely full cover nude 4.
Много добре се нанася и покрива на 2 слоя. Ваденките са запечатани с топа на Кико и мога да потвърдя, че и той не размазва.

# 322
Тази Аура я имам-много трайна и хубава Simple Smile .

# 323
Невяна, само да знаеш, че този Toр shine съхне мигновено, обаче лакът под него трябва да е много добре изсъхнал...😃 Да не си помислиш, че е като други бързосъхнещи лакове.😉 То си го и пише някъде по опаковката с по-дребен шрифт. Иначе е ок за върху ваденки и не ги размазва.

dolce miele, мерси, реших да го тествам, досега съм ползвала само 1 - quick dry на GR, и дори и да не е перфектно изсъхнал лака, като го сложа всичко запечатва. С този на perfect какво става, ако лака не е идеално изсъхнал?

# 324
Остават отпечатъци, лакът може да се размаже, т.е. "преживяването" е като след всеки неизсъхнал лак.😃 Подвеждащо е, че "мигновено съхнене" е изтипосано отпред с големи букви...Не е като Куик драй откъм съхнене.

# 325
dolce miele, а не е ли този един от топовете, които доста се хвалят тук (или miracle е различен)? И ако е хубав - къде са му плюсовете в сравнение с GR quick dry, че за момента не ги виждам 😅

Остават отпечатъци, лакът може да се размаже, т.е. "преживяването" е като след всеки неизсъхнал лак.😃 Подвеждащо е, че "мигновено съхнене" е изтипосано отпред с големи букви...Не е като Куик драй откъм съхнене.

# 326
  • На изток от Ада
Миракъл го няма вече. По магазините не онлайн

# 327
Миракъл за мен беше любимец...❤🤧😭 Иначе харесвам и Спийд драй на Перфект, но и той стана труден за откриване. Напротив, от Тop shine обикновено има оплаквания, защото сме си го купували с убеждението, че съхне и върху мокър лак...Нанесесен върху неизсъхнал лак си предвиди няколко часа за съхнене...😇

# 328
dolce miele, а ако го ползвам примерно на втори трети ден като допълнителен топ лак дали ще е ок и да пази повече от GR?

Ще ми се да изкарвам от неделя вечер до събота сутрин без да се налага да оправям връхчета (при мен показалците на четвърти-пети ден вече имат по някое оголено връхче или леко пукнато в средата).

Невяна, само да знаеш, че този Toр shine съхне мигновено, обаче лакът под него трябва да е много добре изсъхнал...😃 Да не си помислиш, че е като други бързосъхнещи топове.😉 То си го и пише някъде по опаковката с по-дребен шрифт. Иначе е ок за върху ваденки и не ги размазва.

# 329
На мен лакът на Cien ми издържа без проблем от неделя до неделя, без да го пипвам през седмицата. Много съм доволна, благодарности на Преси за препоръката. Purple Heart Запасих се с три броя.
Ако има значение минавам с цвят отпред, а след това и с топ лак.

Общи условия

Активация на акаунт