На море в България 2023 г.! - 3

• 47 947
  • 518
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, може ли да препоръчате хотел на първа линия до самата плажна ивица?

Аз препоръчвам Марина Сандс Обзор. Миналата седмица се върнахме от там. Хотела е на първа линия с безплатен паркинг и чадъри на плажа. Храната е разнообразна и вкусна. Може да видите коментари за него по назад в темата. Хотела е на база ОИ.

# 91
  • here and now
Поми, случайно попаднах на това https://uos-ead.eu/цени/
Може да провериш дали ще ти свърши работа, превърти надолу.

Аз да попитам дали някой е почивал на Сикретс Съни бийч... бившия Риу, тази година.
Аз бях 2020, изключително доволна останах, но тогава беше Риу.

# 92
Здравейте, може ли да препоръчате хотел на първа линия до самата плажна ивица?

Аз препоръчвам Марина Сандс Обзор. Миналата седмица се върнахме от там. Хотела е на първа линия с безплатен паркинг и чадъри на плажа. Храната е разнообразна и вкусна. Може да видите коментари за него по назад в темата. Хотела е на база ОИ.
Хотелът до 09.09.23г. е на база УОИ, след това на ОИ.

# 93
  • Бургас
Кво я "топлят" Поми  ученическите бази, те са за организирани лагери на ученици.
Поми, хващаш влака до Бургас, оттам автобуса до Поморие, още на първата спирка чакат баби с табели "Евтини квартири".

# 94
Кво я "топлят" Поми  ученическите бази, те са за организирани лагери на ученици.
Поми, хващаш влака до Бургас, оттам автобуса до Поморие, още на първата спирка чакат баби с табели "Евтини квартири".
Да, обаче искат да платиш цялата стая, а Поми иска да плати само за 1 човек, че дори 50 лв. и е много.

# 95
С оглед на колко е активен сезонът и колко много хора са се юрнали по квартири с хазяй - според мен лесно ще си намери за под 50лв дори, като е сама съответно ще ползва по-малко консумативи (вода напр.). Хубаво обаче да си опича акъла какъв е хазяйнът, че на такива чудеса съм се нагледала и наслушала...

# 96
Аз да си споделя впечатленията от Ахелой  и Шато Ахелой-самия комплекс е перфектен,модерно,чисто,отлично организирано.НЯМА никаква миризма,чуждестранна реч или каквото и да било друго отрицателно положение. Яд ме е даже,че сме само за 5 дни,но няма какво да се направи. Плажа е миниатюрен и мен би ме устройвал,но на децата не им харесва и сме на равда днес.В стаите е уютно и удобно,има всичко необходимо за готвене.
Въобще,като цяло се доверих на отзивите в гугъл и букинг ,и въобще не съжалявам!Догодина пак🥰Надявам се да съм била полезна,колкото и да не списват потребители,които не посещават Ахелой 😉

# 97
  • Бургас
Да, обаче искат да платиш цялата стая, а Поми иска да плати само за 1 човек, че дори 50 лв. и е много.
Ще се договори с бабите, все ще й намерят нещо по - евтино.

# 98
Тепърва започвам да разучавам сайта почивка.бг. Не са ми интересни технологиите и боравенето с телефон ми е мъка. Не е моето и затова не се мъча.

Боря се с филтрите защото не ми е ясно аз какво търся. Май само хладилник да си мажа филии (имам проблеми с яденето и не мога да готвя елементарни неща). И спането да 2 под 50 лв за сам човек в стая.
Разбрах че септември цените са по - ниски но края на август ще почивам.

Ютия, сешоар, паркинг - не ми трябват.
Как да чета малките букви в обявата и как да ги филтрирам?

Ето оферта от мен отговаряща на изискванията
http://www.bibliotekata.bg/

45 лева, сама си в стая, нали това се търси, че назад не четох...

# 99
  • София
Отзив за HVD БОР Слънчев бряг.
Изцяло положителен.
Храната отлична, чисто, персонал всичко ми хареса. Водата от малки и големи шишенца на Девин, колко искаш си взшмаш, стои на бара отстрани. Коктейли всякакви. Но Много чужденци - може би 10 % българи. Анимацията много не сме я гледали и не мога да дам отзив, но май не беше кой знае какво, като слушах отсреща Калина гардън как кънти от музика и веселба. Бор беше ултра олинклузив, но вносния алкохол не беше кой знае какво, По една марка от водка, узо, ракия и др, които дори не съм чувала. Маритинито две вечери го нямаше никакво. За такъв хотел е недопустино и за толкова пари. Барът е 24 часа. Храна има от 7,30 до 21.00. Стаите чисти, модерно обзаведени. Имаше азиатска вечер, суши, италианска, гръцка, на други не присъствахме.

# 100
  • Пловдив
Здравейте. Може ли да попитам дали този хотел HVD Бор Слънчев бряг е от класа на Мирамар и Рейна дел мар в Обзор?
От скоро се запознах с този тип хотели и това HVD отпред ме кара да си мисля, че мога да очаквам нивото от Обзор в Слънчев бряг

# 101
Здравейте. Може ли да попитам дали този хотел HVD Бор Слънчев бряг е от класа на Мирамар и Рейна дел мар в Обзор?
От скоро се запознах с този тип хотели и това HVD отпред ме кара да си мисля, че мога да очаквам нивото от Обзор в Слънчев бряг

Тази година бяхме в Рейна и ни казаха, че са на един собственик. Рейна, мирамар, бор и вива.
На снимки изглежда добре, но освен в Рейна не сме ходили в други техни хотели. Ако ходите моля да споделите.

# 102
  • Пловдив
Аз съм ходила в Рейна и Мирамар. За сега Мирамар води в моята класация за топ хотел. Нямам никакви забележки.
А нито обичам ол инклузив, нито морето JoyJoyJoy

# 103
  • София
Не съм била нито в Мирамар, нито в Рейна, ако кажете по какви критерии са ви водещи, мога да кажа дали Бор отговаря.

# 104
  • Пловдив
Чистота - безупречна.
Обслужване - достатъчен персонал, любезен, съдейства, поздравява и е незабележим, когато трябва
Храна - достатъчно, качествена, без имитиращи продукти, с много плодове и зеленчуци, не е застояла и не ме боли стомах след хранене Grinning
Стаи - удобни, достатъчно големи за четиричленно семейство
Свободни пространства в хотела - просторни, може да се уединиш, може да пуснеш децата да си намерят местенце за настолна игра с други деца, достатъчно пространство за всички гости извън стаята, без да си пречат
Забавления - организирани през деня и вечерите
Горе долу това ми е направило впечатление

Общи условия

Активация на акаунт