Изпитани сайтове за парфюми - август 2023

• 80 387
  • 553
  •   1
Отговори
# 180
https://elinor.bg/product/parfums-de-marly-delina-la-rosee

А тук 75 мл.  излиза 300 лв.  +  малко с код и лоялна отстъпка.

Да, в Елинор е най-изгодно в момента, но аз още нямам натрупан оборот за лоялната програма и само с код го докарвам до 369 лв., а вчера там го бяха намалили на 405, защото и в Нотино беше толкова, но днес вече е пак 450. Нищо де, ще го следя и ще видим как ще се движи ценово.

# 181
# 182
# 183
# 184
# 185
  • виртуално
Нотино … БД и подаръци с Валентино

# 186
Дали скоро ще дойдат и в нашето Нотино?
Скрит текст:

# 187
# 188
  • Варна
Вчера направих поръчка от Perfum dreams и ми начисли отстъпка за Premium 10%. Днес добавям продукти и не начислява отстъпка. Дори не виждам къде в данните ми е отбелязано, че съм Premium. Абонамента е от скоро, със сигурност не е минала година (бях се абонирала преди 2-3 месеца, когато имаше някаква промоция за безплатен абонамент). Доколкото успях да разгадая вече не съм Premium. Може би промоцията е била за определено време или за брой поръчки? Може ли тези, които са били Премиум дали още са? Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 авг 2023, 12:22 от Toni_baraboni

# 189
  • София
Промоцията беше за едногодишен абонамент. В коя версия на сайта влизате - немската или английска parfumdreams.de или en.parfumdreams.de и в коя ви е абонаманта. На мен ми слага премиум отстъпка само в немския сайт.

# 190
  • Варна
И на мен в немската версия и точно там влизам.

# 191
  • София
Проверете дали сте логната.

# 192
Някой има ли проблеми с плащането с карта в Parfium.bg? От сутринта получавам това съобщение независимо от ползваната карта и браузър.
Цитат
Неуспешно плащане!
Плащането на Вашата поръчка беше неуспешно.

# 193
Преди 2 дни ми излезе същото съобщение. Преди това доста дълго ми зареждаше. Приех го за знак и се отказах от поръчка 😄

# 194
  • София
Благодаря на Елинор за това бижу! Много се надявам да заредят и още на марката.

Общи условия

Активация на акаунт