Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 22

• 86 979
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, когато сте платили с карта и после върнете поръчката, при връщане на сумата имате ли такса от банката?
Има, стотинки са при мен.

# 181
Благодаря, Bright T! 🌷
Просто исках да знам дали е някаква нова такса на банката или си е така по принцип.
Досега от всички сайтове съм плащала с наложен, за пръв път имам връщане на предплатена пратка и не ми беше ясно.

# 182
Мисля, че е по принцип Heart

# 183
  • Сливен
имам 20 % остъпка за бельо,ако някой иска да пише

# 184
  • Варна
Момичета, когато сте платили с карта и после върнете поръчката, при връщане на сумата имате ли такса от банката?
ДСК не, поне миналата седмица нямаше.

# 185
ДСК не, поне миналата седмица нямаше.
Точно за ДСК е, но връщането е към Синсей.
Реших, че важи за всички сайтове с предплатени поръчки.

# 186
  • Пазарджик
Когато плащането е направено през Pay U ( обикновено при полските фирми - Sinsay, Mohito, Answear) после при връщане на сумите винаги ми удържат някакви стотинки.

# 187
# 188
Търся ваучер за Levis или дънки.

# 189
  • Plovdiv
Търся ваучер за Levis или дънки.
Изпратих ти на лични, 25% за  LEVI'S

# 190
  • Пловдив
За levis имам ee2ac015, 30%, но може да е изтекъл преди ден- два, пробвай го Hug

# 191
Идвам да дам отзив за Ragwear Natesa, поръчах намалени.
Но- много обемно, на 166 височина, до средата на дупето. Иначе красив цвят, перфектно качесто, но си отива. Според мен е за по високи дами, аз потънах, хем не се имам за ниска.
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/ragwear/zimno-yake-natesa-7164896?utm_me … _campaign=product

Това, остава, стои прибрано, стегнато, вталява и много ми хареса. На моя ръст покрива колана и на дънки с ниска талия.
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/ragwear/zimno-yake-novva-8796583?utm_med … _campaign=product
Забравих за размера, 1вото ми се видя уголемено, а второто си отговаря и е тесничко в бюста, взех М, S щеше да е за тениски само отдолу Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 12:08 от BrightT

# 192
# 193
  • Пловдив
Имам код за аксесоари, 15%, ако някой има нужда.

# 194
Якетата за дъжд на Ragwear струват ли си парите? Доколко са непромокаеми -за градски условия става въпрос, не за туризъм?

Общи условия

Активация на акаунт