Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 22

• 86 965
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
ако съдя по уикипедия - през май 2024 компанията става на 10 години

# 211
Добро утро, някой с излишен код, за чанти или аксесоари. Благодаря

# 212
Код за марката About you за -15%  9530dba5

# 213
# 214
# 215
Най-после се добрах до този панталон. Щукна ми, че искам точно такава цветова комбинация.Поръчах на предишното намаление 40 размер, който ми беше голям, после 38,и за всеки случай 36.Днес си взех двата панталона-38 дойде дефектен на чатала, където се свързват двата цвята, сигурно така е зашит накриво, 36 обаче ми заспа и сега съм доволна и щастлива.Сега пак е "намален" на 62.32лв,аз го поръчах на предното намаление за 38.90лв.

Два пъти ми закъсняват поръчки и получавам извинителен мейл, но код вътре няма.Съвсем са се оскръндзили откъм кодове.

# 216
Да, от Германия са. Още като отвори сайтът, се бях обаждала няколко пъти по различни причини и все това ми казваха от центъра за клиенти. И на самите найлонови пакети на дрехите надписите също са на немски. Все пак не може да сме сигурни. Но аз го приемам за чиста монета. А за миризмата, смятам, че до известна степен зависи от марката, а дори и всяка марка има по-висок и по-нисък клас дрехи, това също според мен играе някаква роля.

# 217
  • София
Днес получих тези боти - https://m.aboutyou.bg/p/karolina-kurkova-originals/kasi-botushi-cassidy-8920720. Бяха намалени на 92лв. Взех си номерът, който нося. Идеални са! Но имайте предвид, че са за слаб глезен и тясно ходило.

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 20:11 от magicjo

# 218
  • София
Хубаво се готвят, но до май има мнооого време... Освен ако не става въпрос за р. д. на българската версия.

Answear има рожден ден през октомври, може и за тях е ставало въпрос.

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 10:55 от Vesika

# 219
Здравейте, дали някой има код за обувки? Искам да поръчам на детето за зимата.

# 220
  • Бургас
Здравейте! Някой да има актуален код за дрехи?

# 221
върнах 2 от 3 продукта от дадена поръчка
получих потвърждение на връщането, но не е сумата, която очаквам
ако втория продукт е за примерно 15 лв., третият за 45 и съм върнала третия, а те ще ми върнат парите за втория, какво следва да направя? върнах ги с товарителницата от пакета, в който дойдоха, не съм генериралал нова от сайта

# 222
Задължително им го опиши в имейл. Не знам колко ще са бързи, но ще коригират.

# 223
Здравейте, дали някой има код за обувки? Искам да поръчам на детето за зимата.
Здравейте! Някой да има актуален код за дрехи?
Код за 20% отстъпка при поръчки над 100лв.
TEDI20

# 224
върнах 2 от 3 продукта от дадена поръчка
получих потвърждение на връщането, но не е сумата, която очаквам
ако втория продукт е за примерно 15 лв., третият за 45 и съм върнала третия, а те ще ми върнат парите за втория, какво следва да направя? върнах ги с товарителницата от пакета, в който дойдоха, не съм генериралал нова от сайта
Да не би да си объркала плика на дрехата и да си сложила третия артикул в плик от втория, като те са си отбелязали по бар кода на плика, че си върнала втория?

Общи условия

Активация на акаунт