Ясновидки/ врачки - Тема 44

• 115 596
  • 837
  •   1
Отговори
# 645
А,случайно някой да е провеждал лична консултация с Албена Иванова от групата на Божидар Трифонов във фейсбук?
https://www.facebook.com/groups/522439061910143
Благодаря!:hibiscus:Heart Exl
С него се консултирах,но честно казано не останах доволна!

Във въпроси зададени в групата - за работа и за момче. Нито едно от двете не позна..Той също, впрочем.

# 646
Да споделя и за тези от тик ток 
Някаква 
Трейси -почти нищо общо с нещата които каза
Някаква краш лиа или нещо такова -общо взето не става даже повечето те разпитва и го играе като психолог имала усещания и глупости
Далия -почти нищо общо с нещата които се случват около мен освен някакви общи дето всеки втори човек има такива проблеми
Имаше някаква intuition мисля че беше ако не се лъжа се казва Христина -тя пък съвсем …. Нищо

И още 2 имаше,но те бяха толкова зле горките че даже не съм им обърнала никакво внимание ,но дамата по горе е права,отидете при конкретна ситуация,а не да ви пълнят главите с глупости  и да се надявате ,за сега съм доволна от няколко души и съм писала вече коментар за тях
Ходих и при Стефка ,там съм със смесени чувства много бързо минах за 10-12 мин такса 50 лв 
Обаче мисля ,че е една от малкото което наистина ги вижда нещата ,но мисля че и се опитва да вземе информацията от вас та затова съм със смесени чувства

# 647
Здравейте, момичета. Сега се сещам, че преди може би около 3-4 години бях писала на един мъж. Мисля, че гледа на карти. Тогава много точно ми описа ситуацията. Дори в късния след обед когато ми гледаше ми каза, че мъжът за който питам се намира в заведение. Каза, че ще ме потърси. Аз тогава вътрешно се изсмях. Но… към 19:30 въпросния господин ми писа за да ме покани на питие😁
Също ми каза, че няма да има развитие на връзката, което и стана.
Ох мисля, че се казваше Венци този мъж. Не знам от къде е. По вайбър си говорихме. Пфу че си смених телефона. Някоя от вас да го е чувала?
Здравейте, момичета. Сега се сещам, че преди може би около 3-4 години бях писала на един мъж. Мисля, че гледа на карти. Тогава много точно ми описа ситуацията. Дори в късния след обед когато ми гледаше ми каза, че мъжът за който питам се намира в заведение. Каза, че ще ме потърси. Аз тогава вътрешно се изсмях. Но… към 19:30 въпросния господин ми писа за да ме покани на питие😁
Ох мисля, че се казваше Венци този мъж. Не знам от къде е. По вайбър си говорихме. Пфу че си смених телефона. Някоя от вас да го е чувала?
.  Мисля , че си писала със Вальо във Viber не е Венци от София е човека
Ако става дума за този Вальо ,който живее в София жк.Света тройца близо до техникума Попов,аз мога да кажа,че такива глупости ми наговори и сам се хвалеше,че каквото кажел в тая стая се случвало,но не!И доста време след срещата си с него мога да кажа,че познаваемостта му е нулева и имаше едно нещо дето повтаряше и който е ходил при него ,ще се сети: "Разбра ли ме какво ти казвам" и "Чуууули ме какво ти казах"! Ако за него става дума по-добре да се пропуска ,явно е било чист късмет,че е налучкал нещо!
.  Не знам аз ходих при него позна неща от настоящето за бъдещето даде ми някой дати за който си мисля , че няма как да се случат но вярата крепи човека !!! Ако става въпрос за същия Вальо Св. Тройца живее на първия партерен етаж ?

# 648
Ако става дума за този Вальо ,който живее в София жк.Света тройца близо до техникума Попов,аз мога да кажа,че такива глупости ми наговори и сам се хвалеше,че каквото кажел в тая стая се случвало,но не!И доста време след срещата си с него мога да кажа,че познаваемостта му е нулева и имаше едно нещо дето повтаряше и който е ходил при него ,ще се сети: "Разбра ли ме какво ти казвам" и "Чуууули ме какво ти казах"! Ако за него става дума по-добре да се пропуска ,явно е било чист късмет,че е налучкал нещо!
.  Не знам аз ходих при него позна неща от настоящето за бъдещето даде ми някой дати за който си мисля , че няма как да се случат но вярата крепи човека !!! Ако става въпрос за същия Вальо Св. Тройца живее на първия партерен етаж ?
Точно за същия става дума!За миналото и за настоящето повечето хващат,но това не е интересно ,защото и ния си го знаем това,а според мен всички ходим ,за да разберем за бъдещето и тук вече дали има 5% дето могат да познават!Всичко останало са празни приказки ,за украса и пълнеж на разговора!

# 649
А,случайно някой да е провеждал лична консултация с Албена Иванова от групата на Божидар Трифонов във фейсбук?
https://www.facebook.com/groups/522439061910143
Благодаря!:hibiscus:Heart Exl
С него се консултирах,но честно казано не останах доволна!

Във въпроси зададени в групата - за работа и за момче. Нито едно от двете не позна..Той също, впрочем.
+1

# 650
Аз съм с много смесени чувства за тези тароложки. 80% нищо не познават, а тарифите им са не малки. Особено сега като гледам и коментарите ми става ясно. Даже ми е странно как имат това самочувствие, че са можещи, а всъщност се подиграват с болката на хората.

Доволна съм от Мария Ценова, много добре вижда и анализира. Към нея по-скоро се обръщам за пречистване и балансиране на чакрите, не толкова за гадаене. Но енергията й е хубава и бих се доверила отново. Тя самата видя, че аз също имам добре развита интуиция и че гледам на карти ( основно на себе си и мои близки) и ми сподели да продължавам да се развивам в тази посока, защото ми се отдава. Истината е, че до сега каквото съм попитала картите се е случило 😊 Включително и за мои близки. За това аз разчитам на себе си, когато имам въпроси.

# 651
Аз съм с много смесени чувства за тези тароложки. 80% нищо не познават, а тарифите им са не малки. Особено сега като гледам и коментарите ми става ясно. Даже ми е странно как имат това самочувствие, че са можещи, а всъщност се подиграват с болката на хората.

Доволна съм от Мария Ценова, много добре вижда и анализира. Към нея по-скоро се обръщам за пречистване и балансиране на чакрите, не толкова за гадаене. Но енергията й е хубава и бих се доверила отново. Тя самата видя, че аз също имам добре развита интуиция и че гледам на карти ( основно на себе си и мои близки) и ми сподели да продължавам да се развивам в тази посока, защото ми се отдава. Истината е, че до сега каквото съм попитала картите се е случило 😊 Включително и за мои близки. За това аз разчитам на себе си, когато имам въпроси.
Аз също вече от години се допитвам само до нея. Основно за изчистване на мен и жилището. Имам и някой и друг въпрос за детето разбира се... Доволна съм.

# 652
. Аз имам вяра във Вальо като цяло помогна ми за определени неща , за бъдещето ще видим !!!
Точно за същия става дума!За миналото и за настоящето повечето хващат,но това не е интересно ,защото и ния си го знаем това,а според мен всички ходим ,за да разберем за бъдещето и тук вече дали има 5% дето могат да познават!Всичко останало са празни приказки ,за украса и пълнеж на разговора!

# 653
Те повечето са научили основните значения на картите и ги цитират като латерни. Аз заради това като ги видя да обръщат карта по карта и да преповтарят едно и също, направо ги спирам. Особено смешно е, когато почват да обясняват как им "се подава информация", казвали им неща едва ли не някакви гласове и т.н., което няма нищо общо с четенето на картите.

Истината е, че до сега каквото съм попитала картите се е случило 😊 Включително и за мои близки. За това аз разчитам на себе си, когато имам въпроси.
Аз също гледам и познавам на приятелки, но на себе си, уви, не мога. 😒

# 654
Ще помоля, ако има някой от Неделино или региона, да даде мнение за ходжа. Благодаря ви

# 655
А този чичо Вальо от белите брези познава ли за бъдеще? А Минка от Локорско

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 20:46 от Ani102

# 656
Обещах да пиша как е минало при Памела. Момичето е точно, спазва си часовете (не като Ася таро, дето беше забравила, че имаме час и си търси картите по саковете..) Много и мила, любезна, внимателна  Изслушва проблема и ти казва нещата подробно. Аз не мога да кажа дали това, което ми каза е вярно и е познала, защото става въпрос за време напред, но ще кажа, ако е по-натам. Позна ми неща от миналото със сигурност. Аз имах възможност за 30 мин. разговор, но реално питах само това, което ме притеснямаше. Тя ми е каза и допълнителни неща. Като цяло мисля, че си заслужава. Ще видим дали ми е познала по-натам Simple Smile

Може ли координати на Памела?

# 657
Ами не мисля, че се казва Вальо.
Ние по вайбър комуникирахме. Не знам къде живе. Доколкото се сещам беше с очила и леко плешив.
А и той не се занимава основно с гледане. Поне тогава беше така.

# 658
Моя опит показва че дори да откриете някой който може наистина да развали магиите които са ви направени, това не е достатъчно, трябва да се направи и енергийно лечение и сериозна защита, не случайно използвам множествено число защото в повечето случаи този който иска да ви съсипе прави или поръчва не еднократно това вмешателство в енергетиката, това в повечето случаи са близки или роднини които или биха имали материален интерес от вашето унищожение или изпитват много силна омраза към вас.

# 659
Здравейте на всички,
А какво ще кажете, ако изключим здравето разбира се, ако всички тези наши "проблеми" за бъдещето за просто много малки проблеми на фона на това, което идва? Ако решите да "пробвате" някой ясновидец/врачка, попитайте първите два въпроса - кога идва следващата зараза и кога ще започне следващата световна война. По мои сметки, войната ще избухне на 03.08.2028 в 3 часа сутринта. Но наблюдавайте много добре лицето и реакциите. Лек ден

Общи условия

Активация на акаунт