Свързах се с момчето във Варна. Гледа си на обикновени карти/ така каза/ много съм доволна. Аз си зададох въпросите, той ми разказа какво е породило всеки въпрос и обясни защо е зададен. Може да гледа общо, но тъй като съм на работа и помолих да ми отговори на въпросите. Истината е, че който е доволен и е от сърце и пита може и да му даде пари. Аз съм доволна и от сърце дадох колкото ми се иска. Глупаво е да се казва безплатно. Аз исках и си платих
Контакт с това момче? Моля телефона.
Здравейте , запознах се с едно момче , то е от Варна . Гледа на карти , няма фиксирана такса . На мен ми гледа по телефона, тъй като съм далеч от Варна . За настоящето мога да кажа , че описа абсолютно точно всичко, без да знае нищо за мен , чакаме и бъдещите прогнози да се случат

[/quote]
Кое е това момче, ако не е проблем?
[/quote]
Звънях му преди малко - много възпитан човек. Не взима никакви пари. За две неща беше изключително точен… да видим дали ще познае. Предлага и обстойно гледане между 45-50 минути. Стана ми неудобно да го тормозя. На зададен въпрос първо ми каза не, след което се замисли и сам доразви нещо, което ме вълнува с подробности, които няма как да знае / описа човекът Х до най- малкия детайл/ и развитие на ситуация. Предупреди, че нещата, които вижда са поне за след месец
[/quote]
А вайбър има ли?
[/quote]
[/quote]