На море в Турция - тема 80

• 71 160
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, тази година ще бъдем в Кефалука, до Бодрум, но ще ходим с автобус. Питането ми е дали и с какво можем да стигнем до самия град-маршрутки или автобус има ли?

# 166
  • София
Здравейте пътешественици, пътуваме тази седмица за Кушадъсъ с трима тийнейджъри със собствен транспорт от Бургас, според waze трябва на минем през Истанбул, което ме притеснява. Който е пътувал скоро може ли сподели от къде е по- добре да се мине и какво са магистралните такси? Ще бъдем в Аквафантъзи резорт енд Спа- скорошни отзиви?Освен Ефес какви забележителности ще препоръчате да посетим и от кои магазини в Кушадъсъ да купим на децата маратонки, дрехи?Благодаря!
Щом сте с транспорт работата е лесна, палите гласите навигацията за Сьоке, Новада оутлет, има на Найк и Адидас магазини, и не само. На около 35-40 км от Кушадасъ е. Има една Флора в Кушадасъ, но на мен повече ми харесва Новада. До Ефес е още по-лесно, хващате пътя за Селчук и след 10 Мин сте на входа...има на главния път кафява табела Ефес. Имай предвид, че е бая разходка из тия жеги и ще трябва да преходите в двете посоки  целия път. По спомени мисля около 2 км беше преди 6-7 г но постоянно се разраства. Та 4 км най-малко ще търкате бузки.

# 167
  • Варна
Здравейте пътешественици, пътуваме тази седмица за Кушадъсъ с трима тийнейджъри със собствен транспорт от Бургас, според waze трябва на минем през Истанбул, което ме притеснява. Който е пътувал скоро може ли сподели от къде е по- добре да се мине и какво са магистралните такси?

През Явуз Султан(третия мост) са 600ТЛ таксите. Това е най-скъпият маршрут, но без минаване през населени места. Ние ще пътуваме за Кушадасъ от там. След границата само магистрала или скоростен път. Ако имате сиджик навигация можете да видите симулация. Задаването на междинни точки не е лошо или запаметяване на маршрут.

# 168
За междинните точки ме ,,светнаха,, в една група във фейса😃Направила съм маршрута с междинните спирки, прегледахме го и забелязахме ,че ни вкарва в населено място защото по презумция Гугъл така действа. До изчистихме подробностите, сложени са на начален екран и така. Като дойде момента гасим мобилните данни и пускаме офф навигацията.

# 169
  • на Мелмак
Ние ползваме пакета на Виваком за Турция и дневните данни са ни достатъчни. Имайте го в предвид за навигацията Simple Smile

# 170
Здравейте! Препоръчайте ми хубав хотел в Чешме с All inclusive и водни пързалки.
Благодаря предварително 💐
Здравейте!
Били сме в Ilica spa and wellness resort и мога да препоръчам хотела с две ръце. Чудесна кухня,чистота,спа център със солена термална вода. Има аквапарк,но трябва да проверите в сайта дали е включено ползването,имаше някаква специфика. Хотелът предлага различни и интересни помещения за настаняване. Има включително и закрит детски аквапарк. Гледките от хотела са спиращи дъха.

# 171
Ние ползваме пакета на Виваком за Турция и дневните данни са ни достатъчни. Имайте го в предвид за навигацията Simple Smile
Ще прекараме около 15 дни в Турция,след почивката ще пообиколим малко. Не мисля,че такъв пакет ще ни свърши работа, а и нямаме абонат на Виваком. Най-вероятно ще закупим карта на някой от техните оператори.

# 172
Тръгваме за Анталия, стискайте ми палци да няма голямо закъснение на полета...

# 173
Тръгваме за Анталия, стискайте ми палци да няма голямо закъснение на полета...
Стискаме! Дано имате хубаво време и да си изкарате страхтно!

# 174
  • Sofia
Стискаме! Приятна почивка! Вие бяхте с Емералд,,нали? Споделете после за полета и организацията!

# 175
  • Варна
Има една Флора в Кушадасъ, но на мен повече ми харесва Новада.

Флора по обем и качество вече много надмина Новада - на всичко отгоре от Батихан може и пеша.

# 176
  • София
Има една Флора в Кушадасъ, но на мен повече ми харесва Новада.

Флора по обем и качество вече много надмина Новада - на всичко отгоре от Батихан може и пеша.

Въобще не е така...в Новада има оутлети на Найк, Адидас, Хумелс, турската спортна фирма, забравих как се казваше във флората ги няма.  С какво по-точно го е надминала, останалите магазини са едни и същи, Уайкики, МАД, Мигрос, Котон, Дефакто. И е по-компактно и има много места където да похапнеш, па даже и Макдоналдс.

# 177
  • Sofia
А до Tui majic life в Сиде има ли МОЛ, който да си заслужава посещение? Най-вече ме интересува Nike, че имаме фен, но все пак има ли смисъл ходене до МОЛ там, магазините значително по-евтини ли са?

# 178
  • София
А до Tui majic life в Сиде има ли МОЛ, който да си заслужава посещение? Най-вече ме интересува Nike, че имаме фен, но все пак има ли смисъл ходене до МОЛ там, магазините значително по-евтини ли са?

На около 16 км от Джакаранда

# 179
Добре струват ли си тези отлети които коментирате? Има ли примерно маратонки, читави около 100лв.? Защото тук, като дебна намаленията и разни кодове и отстъпки за толкова си намирам. Там лак е? Или просто тръпката,че сме си купили нещо от почивката

Общи условия

Активация на акаунт