На море в Турция - тема 80

• 71 085
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Някой има ли разумно обяснение, понеже сега гледах оферти за нова година на Емералд и полетите от София , Варна и Пловдив, та цената от София е с 500 евро нагоре от тази на Бургас и Пловдив. На какво може да се дължи тази не малка разлика?
нещо сте се объркала. Набързо ги прегледах офертите, но по-голяма разлика за един и същ хотел от 30-40 евро не открих.

# 286
  • София
Никак не съм. За една и съща дата , един и същи хотел ( Титаник делукс, тъкмо него гледах по ваши препоръки) е с почти 500 евро разлика.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 18:24 от insane

# 287
  • София
Ами мисля, че Вие гледате РАННИ ЗАПИСВАНИЯ 2023 год. Поне така е отбелязано в скрийншота, който сте прикачила.
Ето цените за Нова година за същия хотел по програма Нова година в Белек от София и другата е по същата програма само че от Варна. В скрийншота долу вляво си пише по коя програма са и за кой град.
Разликата е както казах - не повече от 30-40€ на човек

# 288
  • София
Не, точно за нова година гледам, през телефон. Влизам в сайта, оттам нова година 2024 и така. Това са цените. То датата на полета също се вижда.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 19:41 от insane

# 289
  • София
Не искам повече да споря с Вас. При мен на лаптопа както се вижда от двата прикачени скрийншота разликата в цените за една  и съща конфигурация е минимална.
Това че Вие гледате две различни стаи- едната стандартна, а другата супериор не мога да коментирам.
Както не мога и да коментирам защо трябва да занимаваме и да губим времето на целия форум с безсмисления ни спор вместо да позвъните на Емералд и да уточните това, което Ви интересува. Ако мен ме интересуваше щях точно това да направя. Първо да проверя / но не в БГ мама/и след това да пиша
Не на 100, а на 1000% обаче съм убеден, че разлика от 500€ за една и съща програма, една и съща конфигурация, една и съща стая, едни и същи дати и само различни градове на тръгваме НЯМА.

# 290
  • София
Добре, извинете няма да губя повече Вашето време и това на форума. Попитах най - обикновен и елементарен въпрос. Вие искате да ми докажете , че това, което се показва не е вярно. Показах Ви скрийншотове, поради Вашата упоритост да докажете, че аз съм в грешка. И не са различни стаите, и двете са стандарт, най- евтината опция на сайта, то и на първия скрийн шот , който пък помислихте, че пък гледам ранни записвания за 2023, нищо, че сезонът е към края и ясно пише коя е датата на излитане ясно се виждат видовете стаи и цената. И други хора помолих да проверят и при тях е същото. Понякога потребителите сме ужасни и нелюбезни. Характерна черта на българина, не може да помогне, важното е да те нахока и да ти натрие носа. Повече няма да се включвам в този форум. Хубави почивки на всички!

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 20:42 от insane

# 291
  • на село
Инсейн, питай си и не се притеснявай от мнението на 1-2 съфорумци. Има и много, които ще ти помогнат с информация. Без да ти нашокат канчето. Няма тъпи въпроси - някои се ориентират по-добре в сайтовете, други - недотам, но затова е форумът - да си помагаме.

# 292
Да знае някой каква е ситуацията в Анталия? Летим в събота, а се чува за наводнения, забавени полети… Ще питам и в агенцията утре, ако успея да се свържа…

# 293
И откъде чухте за наводнения в Анталия? Няма такова нещо.

# 294
  • на село
Аз съм в момента в Анталия, жега си е, полетите се движат добре, като за натоварен сезон. Закъсненията са за английските туристи, имаха проблеми с въздушния трафик, някакъв срив в системата. Доколкото знам, с полетите от България няма кой знае какви проблеми. Ние излетяхме от Норвегия с леко закъснение, но чакахме да мине едно ято птици.

# 295
  • Beyond the Frontiers
insane, за колко души става въпрос?
Аз съм с достъп в самата резервационна система и ще чекна.

# 296
  • Sofia
В Анталия (Сиде) сме, няма наводнения. Жега, слънце, море,,плаж, купон.

# 297
  • София
insane, за колко души става въпрос?
Аз съм с достъп в самата резервационна система и ще чекна.
За двама възрастни плюс дете на 11, със самолет. Благодаря!
И да дам своя отзив за мегасарай клуб Белек. Тук сме от неделя. Полетът беше ранен, та пристигнахме в хотелът около 10 сутринта. Казаха ни, че стая ще има около 12 и ни обясниха, че може дотогава да ползваме всичко. Отидохме на закуска. Първоначално впечатление - огромно разнообразие, просто всичко, което ми хрумне и искам. Аз като любител на сирената не мога да не отбележа, че имаше завидно разнообразие, наред с това имаше сьомга пушена, риба тон, плодове, салати, сокове , мекици, палачинки, разни пасти, абе всичко. Около 12,30 ни дадоха стая. Платила бях стандартна, но казаха, че ни дават делукс като комплимент ( пари не съм слагала в паспортите). Стаята е доста добре, голяма и спокойно се настаняват трима души. Банята е много голяма и има всичко необходимо. Хотелът е много добър, всичко е близо и не е някак разхвърляно. Има кафетерия със страхотни десерти и напитки, синът ми се побърка по тяхното фрапучино. За вечеря- отново огромно разнообразие- има калмари, октопод в салата, рибя, скариди. Една вечер ядох невероятен телешки стек.  Басейните са три - един основен , има и още два, единият от тях е релакс пул и там не пускат деца, за почивка. Плажът не е никак лош, морето сега е спокойно и като цяло преходът е плавен, има леко камъни в началното , но не са нужни акваобувки. Всяка вечер има представление ( с изключение на една) и самите те са доста добри. Харесва ми , че сцената е амфитеатър и има много добра видимост, където и да седнеш. През деня има бар на басейна, където има всякакви коктейли, сладолед. Има бар и на плажа. До плажа през деня има ресторант за обяд на принципа на шведска  маса, но ястията са страхотни. Там имаше дори от любимите ми агнешки котлетчета, които бяха невероятно вкусни. Има и разни риби, пиле, салати и разядки всякакви, абе много голямо разнообразие отново. Откъм храна им давам 10 от 10. Наложи ни се за съжаление да ползваме застраховката , защото майка ми се натрови с нещо ( знаете как е на ол инклузив , тя яде много и от всичко) и получи ужасни болки в стомаха, припадна , изобщо беше голям ужас. Дойдоха, взеха я, преливаха и разни разтвори, уж е добре сега, внимава как се храни. От агенцията ни звъняха да ме питат как е много пъти, от застрахователя също.  По баровете- има такъв в лоби бара и до ресторанта има хубав алкохол, но аз предимно пия вино и аперол. Аперолът е някаква алтернатива, не и оригинален, но бива. Има много българи, постоянно чувам българска реч. Има добра анимация за децата. Аквапаркът - днес едва дотам стигна сина ми, доволен остана, каза пързалките са хубави. Забележка лека е откъм запазване на шезлонгите с кърпи- буквално нахвърляни навсякъде и хора няма по часове и не се появяват. Пак има свободни, но примерно на слънце, а то там не е много опция. Персоналът е доста любезен и гледа да угоди за всичко. Вечер има дискотека- аз не ходя, но за хора без деца е супер. Има пирс- не е много голям и навътре, но гледам хората ходят, при спокойно море скачат оттам. И да не пропусна любимото ми- аз като отявлен любител на котешките обитатели има такива, появяват се тук - таме особено на вечеря. Съзрях и една костенурка , в никакъв случай котките не се натрапват. С две думи съм много доволна!

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 11:28 от insane

# 298
Благодаря много!

В Анталия (Сиде) сме, няма наводнения. Жега, слънце, море,,плаж, купон.

# 299
Никак не съм. За една и съща дата , един и същи хотел ( Титаник делукс, тъкмо него гледах по ваши препоръки) е с почти 500 евро разлика.

Ха-ха-ха! Действително - права сте!
Търсачката за полета от Варна показва при мен 1592 Е, а в таблицата е 1937 Е, а
Търсачката за полета от София показва еднаква сума с тази от таблицата - 1993 Е.
Това е за конфигурация - 4нощувки, стандартна стая, 2в.+1д/11.99г/ - новогодишна програма.
Емералд трябва да имат основателно обяснение за тази драстична разлика, вероятно!

Общи условия

Активация на акаунт