Професионални серии за коса - Тема 161

• 84 428
  • 881
  •   1
Отговори
# 345
Моите глупави ли са? Имам такова усещане, напоследък никой не ми отговаря.

# 346
  • Варна
Като се заговорихте - след какъв шампоан е най-добре да се ползва маската без отмиване на Лалга? (И не ми казвайте този от серията, защото съм разоренааа 🤪😅)

Протеинов до балансиран и не и твоя въпрос не е тъп ама понякога се пропуска Grinning. Всички биомиметици по принцип е най-добре да се правят след ДПШ,но предвид факта,че няма как да се ползва 2-3 пъти седмично,а терапиите се правят поне 3-4 пъти подред.

# 347
Много ти благодаря 🌷
Аз преоткрих сийлъра на Олиосета - пробвах го на суха коса, както ми препоръча - така ме спасява и от втвърдяване ако късно видя, че съм прекалила с протеина 😊

# 348
  • София
Наде за рибата освен 5% от предната си поръчка да ти дам Grinning ама все е файдица -няма да го ползвам засега,че изкупих света на голямото намаление.

Мноооого благодаря, но мернах някъде код за 5%. Да повхваля ЗР, пуснах поръчка след обяд, утре ще ми я доставят, големи брзаци.

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 19:59 от nad_tab

# 349
  • Варна
Да чувствително са подобрили обслужването онлайн. Дори по време на голямото намаление поръчките ми идваха на следващия ден.

Sensaya
Изненадващо добро бюджетно нещо излезе тоя силър Grinning. И мен ме изненада приятно. Аз рядко се придържам към упътването на производителите тъй,че понякога откривам и някой друг лайфхак Grinning.

# 350
Вчера сложих к2.0 Лакме след измиване с шампоан,директно без маска.РАзресах и започнах да суша,осетих косата силно напротеинчена и спрях преди да е наполовина суха.Май прекалих с помпите-3-4бр /загряти в шепите предварително/на гъста и суха коса до раменете на кичури.Вкарах Нектар термик с  макадамия олио 2 -3 капки и доизсуших.После минах с ел.четка.Така придобих подхранена,лъскава,подредена коса.Един вид без термо и финиш не ми се получи.
Какъв шампоан е хубаво да се ползва преди тези терапии?

# 351
Трябва да заредя така, че търся предложение за нещо силно хидратиращо освен маската с Кафявата капачка на Мароканойл и Хидратора на Джойко. За плътна, суха, много третирана коса.

# 352
  • София
Трябва да заредя така, че търся предложение за нещо силно хидратиращо освен маската с Кафявата капачка на Мароканойл и Хидратора на Джойко. За плътна, суха, много третирана коса.

Присъединявам се към търсенето с теб, косите ни харесват еднакви продукти макар моята да е тънка.
Напоследък тъй като ми е станала бая дълга се оплита много по дължините и четох че това е от липса на хидратация.
Е аз гледам да я хидратирам както мога, но се замислих че наистина няма много изцяло хидратиращи серии.
На първо време се сещам за лилавия балсам на Kingsley, който за моята коса е благодат, но и той не е достатъчно силен.
Маската с кафявата капачка все попадам напоследък на светлия вариант и съм отчаяна.
Casual, скоро купувала ли си от някъде варианта който е нашия любим?
Октомври ще ходя по работа в Берлин и обмислям да заграбя 1 литър от там че в бг не намирам литровки.

# 353
  • София
На моята коса, това е най-силно хидратиращата маска на която съм попадала.  Аз съм с изрусена, тънка, дълга коса.
https://www.zlatnaribka.com/intenzivno-podhranvashta-maska-za-ka … =kerastase%20curl

# 354
  • Варна
Вчера сложих к2.0 Лакме след измиване с шампоан,директно без маска.РАзресах и започнах да суша,осетих косата силно напротеинчена и спрях преди да е наполовина суха.Май прекалих с помпите-3-4бр /загряти в шепите предварително/на гъста и суха коса до раменете на кичури.Вкарах Нектар термик с  макадамия олио 2 -3 капки и доизсуших.После минах с ел.четка.Така придобих подхранена,лъскава,подредена коса.Един вид без термо и финиш не ми се получи.
Какъв шампоан е хубаво да се ползва преди тези терапии?

Преди такива терапии ДПШ или протеинов до балансиран.
И...при тези терапии маска не се ползва. Терапията се нанася на двукратно измита с шампоан и посдушена с кърпа коса. Разделяш на сектори примерно 4-5 и по една помпа на сектор като предварително емулсираш между дланите.
Масажираш по посока на косъма като наблягаш на въхчетата и продължаваш със следващия кичур.  Стоиш десетина минути и задължително нанасяш финиш и термозащита.
 И К18 и К2.0 са ТЕРМОАКТИВИРАЩИ СЕ терапии. Изискават изсушаване с четка и сешоар или дифузер,а не просто духване.
Няма как да си се напротеинчила от тая терапия тя е с хиалурон и е дълбоко овлажняваща. Напомпва страхотно косъма.

# 355
Peinzesata,благодаря🌷!Да,след горещата четка видях ефекта -днес не мога да й се нарадвам,като след салон,подредена,тежка,подхранена.

# 356
  • Някъде там
Здравейте!
Днес ходих на фирзьор за връхчета и фризьорката е изненадата от растежа на косата ми.Аз също виждам, че ми расте много, много бързо.За близо три месеца е дръпнала над 8-9 см, което си е  наистина уау Simple Smile
Чудя се  обаче кой е виновника за това.
Използвах няколко месеца на Bosley Follicle Energizer /флуида/, след като свърши започнах да използвам серума на ланза.Т.е от август месец до сега използвам серума на Ланза, като нанасям по два пъти на ден/т.е по указание/.
Кое би следвало да е повлияло растежа през тези три месеца Bosley или Ланза?

# 357
На първо време се сещам за лилавия балсам на Kingsley, който за моята коса е благодат, но и той не е достатъчно силен.
Маската с кафявата капачка все попадам напоследък на светлия вариант и съм отчаяна. Casual, скоро купувала ли си от някъде варианта който е нашия любим?
Не съм Мелисанде, имах голяма опаковка от маската ( още имам малко ) и не съм се оглеждала даже за нея скоро.
А за Кингсли, добре че ми напомни.

На моята коса, това е най-силно хидратиращата маска на която съм попадала kerastase-curl-manifesto-masque
Знаеш ли от кога я заглеждам тази маска, все ми намига а аз спирам флирта и я вадя от количката Wink

Някъде да сте я засичали в травъл вариант ???

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 12:48 от Casual

# 358
  • Варна
Искрица всяка целенасочена грижа влияе. Потентното хранене наа фуликулите винаги има положителен резултат.

# 359
Искрица сподели на Ланза кой серум си използвала. И на мен ми трябва нещо за растеж на косата . Косопада ми поспря , но косата ми е тънка и рядка и търся нещо за нов растеж.

Общи условия

Активация на акаунт